Spill året 2017 er i gang

Spill året 2017 er nå i gang. Syns det er rart å si og skrive 2017, så må nesten bare beklage på forhånd vis jeg skulle klare å skrive 2016. Ikke i dette innlegget for nå er jeg jo forbrett, men vis det skulle skje i et senere innlegg.

Spillåret 2017 startet allerede 1 januar. For dere som har vært innom bloggen tidligere, har kanskje fått med dere at jeg har en ganske så satt spill uke plan. De 2 spillene jeg har mest planlagt spille tid er  i Arma 3 og Cod 4 (gamle versjonen). Disse to spillene dekker 4 dager av 7 dager. Søndag var det Arma 3, og i dag er jeg i gang med trening i Cod 4 igjen.

Arma 3 oppdraget var det dårlig oppmøte til, 3 og en halv spiller. Vi startet som 3 og fikk en til spiller senere. På det tidspunktet han kom trengte vi sårt noen som kunne ta ut en Tank. Vi fullførte oppdraget (tror jeg), selv om det til tider var kaos. Siden vi startet som 3 hadde vi et kjøre tøy, det overlevde ikke hele veien. Men med meg som sjåfør er ikke det så rart. Spilleren med navn Winnie skulle ordne i stand videoen så den gleder jeg med til å dele her snart, selv om jeg hater å høre min egen stemme.

Første Cod trening skjer i dag, men vi starter ikke med kampene før i neste uke. Så nå skal vi trene på motstanderens hjemme brett.

Godt å komme til normalen igjen etter all denne ferien.

Håper alle hadde en fin nyttårs feiring.

Hilsen 1 PARA Tinkerbell 

2 kommentarer

milan

04.01.2017 kl.17:23

heiii godt nyttår og alle beste med masssseee massseee gode spill :)

ingamename

04.01.2017 kl.20:02

milan: Tusen takk

Skriv en ny kommentar

, Drammen

Jeg spiller det meste, så lenge det er på dataen min. Det finnes noen unntak, noen mobil spill og noen spill på 3DS min. Velkommen til min verden steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits