Pokemon kort samlingen vokser

I desember bestemte jeg meg for å kjøpe 3 pakker med Pokemon kort, rett og slett så jeg kunne finne ut om det var like gøy som før. Etter mitt lille eksperiment fant jeg ut at det var det. Nå har det nesten gått en HEL måned siden jeg kjøpte pakkene. Jeg må innrømme at jeg har tatt litt av. Samlingen vokser som ugress å samboeren er litt fortvilet.

Jeg har begynt å skjønne litt mer de 2 siste ukene. Hva de forskjellige settene er og hva som er bra kort og ikke. Føler nå at samlingen begynner å ta form, så nå har jeg begynt med bytting, kjøp og til å med litt salg. Funnet to grupper på facebook, en for salgs og en for samlere hvor man deler eller spør om alt. Uansett hvilken side jeg bruker til hva enn jeg skal er alle veldig hjelpsomme. For det er ikke bare bare og lese en annonse for et kort, NM/N er et av begrepene jeg måtte spørre om. Egentlig spør jeg om alt, hele tiden. Sikkert noen som scroller oppgitt over posten min å tenker søk på Google (noe jeg pleier). Men syns det er veldig mange som hjelper å forklarer meg forskjellige begrepene eller hva jeg skal se etter for at korte er bra.

Det er gøy og ha en samle hobby igjen. Har alltid hatt noe jeg samler på. Som liten har jeg vært igjennom alt som var populært på skolen og noe andre greier også. Fordelen med og samle i voksen alder er at kortene får mye bedre behandling enn før, det er mapper og folier som skal beskytte kortene. Det er ikke som før når alle mine samle kort ble samlet sammen med gummistrikk å kastet i sekken før jeg løp til skolen.

I dag var jeg å kjøpte et par kort fra en privat person. Fant han på salgs gruppen, diskuterte priser, møttes å betalte. Alt gjort på en dag, enkelt og greit.

En annen ting jeg gjorde i dag var at jeg gjorde klart mitt første salg. Den er pakket inn med papp, teipet for så å puttes i en konvolutt. Mitt første salg er nå klar til og sendes i post.Dette er noen av mine kort, gjett en gang hva min favoritt start Pokemon fra gen 6 er. Den tomme lommen blir nok fylt opp når Braixen glinse kortet mitt kommer i posten.

Så da vet dere hva jeg gjør i mellom jobb, bloggen og spilling. Jeg sorter kort.

Ha en fin kveld videre alle sammen

Hilsen 1PARA Tinkerbell

 

5 kommentarer

Den lille Pandaen c:

04.01.2017 kl.21:17

Jeg lurer på om jeg samler bøker. haha. Spesifike bøker jeg har lyst på seff, men jeg har syyykt mange <3

ingamename

04.01.2017 kl.21:18

Den lille Pandaen c:: Man kan samle på mye.... jeg har samlet på lamper så:P da virker bøker litt mer logisk.

Den lille Pandaen c:

04.01.2017 kl.22:13

Haha :p Tror jeg samler litt dvd'er og.. haha, sku ha tatt bilde av our current shelfs..eneste rot!

ingamename

04.01.2017 kl.22:13

Den lille Pandaen c:: Jeg samler også på spill på steam XD

Den lille Pandaen c:

04.01.2017 kl.22:15

Haha :p har ikke så mange spill jeg. er så kresen xD

Skriv en ny kommentar

, Drammen

Jeg spiller det meste, så lenge det er på dataen min. Det finnes noen unntak, noen mobil spill og noen spill på 3DS min. Velkommen til min verden steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits