Spill kjellerstuen er klar

Dette er et innlegg jeg har ventet på å skrive, helt siden juli faktisk. Det har seg slik at i Juli ble vi rammet av en flom som traff drammen ganske så hardt. Spill kjelleren vår hadde 45 cm vann som kom fra alle bauer og kanter. Alt fløyt rundt, og det var svært lite som overlevde. Vi fikk nye data maskiner ganske raskt, men selv om utstyret var i orden hadde vi fortsatt ikke spill rommet vårt.

Etter 6 måneder som stue gamere er det godt å få kjelleren tilbake. For nå har det vært tv, middag og game rom i stuen. Det har vært slitsomt når vi ønsker forskjellige ting, en rolig film kveld og online gaming i samme rom kan være ganske så slitsomt.

Men disse tider er forbi, kjelleren er nå i stand og klar til bruk. Møbler har blitt satt sammen og dataene er flyttet ned. Jeg er kjempe stolt over hvor fint det har blitt her. Jeg har fått velge farger på vegger, gulv og møbler. Dette er helt klart en god base for å bli en fint gamingrom, eneste vi må jobbe litt med er ekkoet i rommet.

Her er noen bilder fra hvordan det ser ut her nå.Dette er min gaming plass. Vi har lært etter flommen, data maskinen står OPPE på skrive bordet. Disse fine bordene er kjøpt på Ikea, de ser sorte ut men de er mørke brune.

Samboeren min sin gaming plass, Vi hadde plassene rett ved siden av hverandre før, men etter som vi ønsket data maskinene oppe på bordene ble pultene for store til det.


Min Samle hylle, bygget den helt selv. Her skal jeg legge spill kover og samle objekter.


Witcher samlingen min og pokemon kortene mine.

Ja, mye pokemon.
 

5 kommentarer

milan

07.01.2017 kl.20:20

det er fint, jeg er glad for deg :)

cool headset du har :)

ingamename

07.01.2017 kl.20:33

milan: Tusen takk:)

Marius Flugsrud

08.01.2017 kl.02:34

Oi. Kult!

Har selv ommøblert rommet mitt nylig, og fått god plass til to skjermer, tastatur, stasjonær PC, høyttalere, og fortsatt ha forholdsvis god plass i rommet (har ikke egentlig så veldig stort rom :P ).

God helg!

Marius

Marius Flugsrud

08.01.2017 kl.02:35

PS: Det nye designet ditt er mye bedre nå, så bra jobba. :)

ingamename

08.01.2017 kl.18:52

Marius Flugsrud: Det er godt når man finner en løsning som passer best for rommets plass.

Takk for design tilbakemeldingen. Dette er et ferdig design hos blogg.no. tenkte og se litt på andre løsninger etter hvert, slik at det blir mer personlig. For dette er overhode ikke med :P

Skriv en ny kommentar

, Drammen

Jeg spiller det meste, så lenge det er på dataen min. Det finnes noen unntak, noen mobil spill og noen spill på 3DS min. Velkommen til min verden steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits