Har man spilt et spill for mye, når man drømmer om det?

Jeg som veldig mange andre kan bli totalt oppslukt i noe, om det er serie på netflix eller et spill. I mitt tilfelle har jeg vært og er oppslukt i et spill. Et spill som jeg gleder meg til å komme hjem for å spille, og et spill som gjør at jeg kanskje drøyer legge tiden litt.

Jeg har hatt flere sånne spill, det er stort sett de store eventyrspillene med åpne verdener. Spill som det er uendelige muligheter i, og du må bruke tid på å finne og lete etter ting. Spill hvor jeg gidder og bruke tid på alle de små oppdragene, slik at jeg er sterk nok til å gå videre i hoved historien. Witcher 3, Dragon age og Fallout 4 er noen av de spillene som har gjort meg totalt oppslukt i 2016. 2017 er ikke noe unntak, nå er det Metal Gear 5:phantom pain som gir meg trangen til å spille mest mulig.

Det er en ting alle disse spillene har til felles, jeg har vært så ivrig og tilbrakt så mange timer jeg får til på å spille spillet. Jeg har rett og slett spilt de så mye at når hode treffer puten og jeg er av sted til drømme land har jeg fortsatt reisen min der. Jeg har lagd min egen vi på historien, funnet noe super kult eller fått en nedtur mens jeg har drømt om de forskjellige spillene.

Når jeg begynner med dette tar jeg det som et tegn at det kanskje har vært litt mye av det spillet den siste tiden. Nå er jeg her igjen, og jeg ser et mønster nå. Det er ikke så veldig ofte det skjer (syns jeg selv), men jeg vet hvilke type spill som setter sine spor til og med når jeg sover.

Det er vel ikke bare negativt? Noen vil si, ta en pause fra spillet. Men som det positive personen jeg er velger jeg å se på det som at spillet bare er super bra. Tenk så heldig jeg er som har funnet flere spill i mitt liv som er så bra at jeg tar de med meg i drømme land.

Tror jeg velger å se det fra en positive siden. iverfall denne gangen her, så får jeg se hva jeg tenker i neste runde.

Har du noen gang tatt med spill verden mens du sover?

Og hva er dine tanker rundt dette temaet?

God kveld og game on

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

2 kommentarer

Izayoi

12.01.2017 kl.10:38

Ja, ganske ofte egentlig, spesielt om man spiller noe med en historie man lever seg inn i ^^

ingamename

12.01.2017 kl.13:54

Izayoi: godt det er ikke bare meg

Skriv en ny kommentar

, Drammen

Jeg spiller det meste, så lenge det er på dataen min. Det finnes noen unntak, noen mobil spill og noen spill på 3DS min. Velkommen til min verden steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits