Pokemon-con 2017


 

Nå er det ikke lenge til det braker løs med en helg fylt av Pokemon. En helg med aktiviteter for store og små med hobbyer innen Pokemon. Dette er en Pokemon messe, den skal holdes 24-25 juni. Denne datoen nærmer seg med storm skritt og vi jobber nå på spreng for at alt skal være klart til åpning den 24 juni. Vi er en gruppe på 6 stykker som sitter å planlegger de siste delene for at alt skal gå som smurt denne helgen.

Noen av aktivitetene:

  • Pokemon kino
  • Mesterskap Pokemon trading card game(TCG)
  • Mesterskap i Pokemon på Nintendo 3DS
  • Konkurranser av alle slag tegning og quiz er bare to av tingene.
  • Bytting av kort
  • Seminarer
  • Salg av kort.
  • utstilling av kort

Hvem passer dette for? Jeg vil si ganske mange, uansett hvilken interesse man har for Pokemon. Er du ny og ønsker å lære mer passer dette for deg. Har du barn og vil gi barna en morsom helge aktivitet, er du hjertelig velkommen til å være med å lære hvor gøy det er selv. Kanskje du ønsker og mimre tilbake til barndommen. Eller kanskje du vil delta i NM. Grunnene for å være med på denne helgen er mange.

Pokemon-con 2017 har tatt form. Som jeg gleder meg til denne helgen, hvor vi er mange som skal jobbe for at dette blir en super fin happening. 6 som sitter i komiten for messen, 4 frivillige og 2 dommere som skal jobbe for at første Pokemon con skal bli en bra opplevelse for alle.

For mer info trykk på https://www.facebook.com/events/1001681633266102/?fref=ts

Bildet i dette innlegget var fra da vi luftet Pikachu på Aker Brygge mens vi promoterte messen. Alle var glade for å se Pikachu. Den fikk utrolig mange klemmer, av både store og små.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Drammen

Jeg spiller det meste, så lenge det er på dataen min. Det finnes noen unntak, noen mobil spill og noen spill på 3DS min. Velkommen til min verden steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits