januar 2017

Søndagens Arma 3 oppdrag

Dette innlegget skulle egentlig blitt skrevet i går, men som vi alle vet går ikke alt etter planen.

Søndagen var det nok en gang klart for Arma 3 SAG oppdrag hos 1PARA. Skrev litt før oppdraget startet om hvilke tanker som streifet igjennom hodet mitt. hvem, hvor og hva er kort oppsummering av hva jeg tenkte på.

Klokken ble 07:45 uk tid, folk begynte sakte men sikkert og komme. Vi endte opp med å være 6-7 stykker, etter en liten stund var vi bare 5. Deres nyttårsforsett må være bedre internett hastighet. Med mellom 7-5 spillere, 2 kjøre tøy og en by som skulle sjekkes for anti air raketter hadde vi nok å gjøre.

Gruppe inndelingen ble at vi delte oss i to grupper i hvert vårt kjøre tøy. Vi hadde 2 våpen på gjøre tøy med masse ammo, det klarte gutta selvsagt og bruke opp. Jeg var som alltid medic og sjåfør, noe som til tider kan være kanskje dumt og slitsomt når du blir skutt mens du kjører. Da roper Commander Winnie på meg, med beskjed om og kjøre til sikkerhet. Noe som funker dårlig da jeg ligger besvimt over rattet, samtidig som jeg er den eneste medicen i kjøretøyet. Det ordner seg stort sett, fordi jeg bare kvikner til etter et par sekunder.

Det hele fra mitt syns punkt dette oppdraget var en smule kaotisk. Med spillere som mistet forbindelse og spillere i vifte formasjon igjennom byen mens vi lette etter rakettene.

Vi klarte det til slutt, vi fullførte. I morgen setter vi i gang igjen å jeg kan ikke vente med å se hva Hustler har planlagt til denne gale gjengen. Eneste jeg vet er at vår vanlige Commander ikke er til stede på en ukes tid, så dette kan gå alle veier.

Ønsk oss lykke til

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

1PARA SAG Mission Søndag kveld

Nå venter jeg i spenning, hva blir dagen oppdrag? Mye er usikkert på dette tidspunktet. Det er flere ting som avgjør hvordan dagens oppdrag blir. Hvor mange blir vi? Hvem møter opp? Og Hva er oppdrag? Dette er spørsmålene jeg har svirrende i hode mitt nå.

Hvor mange vi blir har noe og si for hvor mange sqauds vi har til rådighet, det har mye og si for hvordan vi kan utføre oppdraget vårt. Når det kommer til hvem som kommer kan det være forskjell på suksess eller nederlag. For vil den som er flink til å lede møte opp? eller blir det meg som er nødløsningen. Får vi en balansert gruppe? eller blir det en ubalanse mellom rolige medic spillere og rushere.

Vi går alltid inn i et oppdrag med håp om suksess, noen ganger fullfører vi og andre ganger gjør vi fatale feil som gjør at oppdraget ikke blir fullført. Hva oppdraget er har mye og si, men det kommer også an på gruppen vi har til rådighet. For det er ikke alltid gruppen er egnet for den type oppdrag. Kanskje mangler vi lederskapet, eller så er vi en utålmodig gjeng som løper med hode først.

Dette er noen av tankene mine før jeg skal ut med Arma 3 spillerne i 1PARA. Nå begynner de og møte opp, så jeg må nok gjøre meg klar. Jeg vil oppdatere dere i kveld/ i morgen om hvordan det gikk.

Ha en fin søndag hilsen 1PARA Tinkerbell 

Pokemania Samlekortforening

I desember gikk jeg som veldig mange andre og lette etter julegaver, og som veldig mange andre var jeg i lekebutikken. Mens jeg gikk i mellom hyller overfylt med leker så jeg en liten pakke som minnet meg om barndommen min, en pakke med Pokemon kort.

Kort fortalt, jeg skulle se om det var like gøy å åpne pakker som da jeg var liten. Kjøpte to pakker og det var minst like gøy som da jeg var barn. Etter dette har det blitt en hobby, jeg har blitt en uerfaren samler.

Og som en uerfaren samler har jeg svært lite kunnskap om verdier, hvordan bevare kort, salg, kjøp, bytting og hvordan å sende kort trygt i posten. En ting som nesten har blitt like bra som Google er Facebook. Satt der fornøyd med mine kort, alene. Så søkte jeg på Pokemon kort, det kom opp flere grupper, men de to med flest medlemmer var en gruppe for samlere og en salg-, kjøp- og byttegruppe. Jeg sendte forespørsel om å få være med. Det tok sånn et par minutter så var jeg godtatt.

Etter å ha vært med disse gruppene en stund lærte jeg mye om det å samle Pokemon kort(tror jeg selv). Jeg fant enda en hobby har jeg tid til, og bestemte at Pokemon kort skulle bli enda en av mine hobbyer.

I desember-januar så jeg en post på en av gruppene for Pokemania Samlekort forening. En forening som skal jobbe for interesse og engasjement for Pokemon kort i Norge. En forening som ønsker å øke interessen for Pokemon kort gjennom messer, eventer, konkurranser, og bygge broer mellom spillere og samlere. Riktignok er det en ganske så ny forening, men jeg liker hva den står for. Den ble stiftet 27 November, På stiftelsesmøte var grunnleggeren Michael og 3 andre. Så var en forening laget.

Michael har startet både samle-gruppen, kjøp- og salggruppen, og ikke minst Pokemania samlekortforening. De to Facebook-gruppene så han som et stort behov for etter snøballen Pokemon Go. Etter Pokemon Go hypen tok helt av over hele verden, i sammenheng med hypen, hadde Dagbladet og TV2 hver sin artikkel om hvor mye Pokemon kort var verdt. Folk fant fram sine gamle, slitte og ikke-samle-verdige kort og strømmet til finn.no for og selge det de trodde var gull verdt. Etter at han hadde sett mange frustrerende annonser, med ?syke? priser lurte han på hva han kunne gjøre. Det var flere som ønsket en tryggere, ærligere og lettere måte å bytte, selge og kjøpe kort. Her var Facebook-løsningen.

Først kom salg-, kjøp- og byttegruppen, som skulle gjøre det enklere med riktige priser og tilbakemeldings-liste på selgere og kjøpere, så man kun se hvem man kan stole på. En gruppe som som luker ut falske kort og overprisede annonser.

Neste gruppe som ble oppdrettet var gruppen for samlere, hvor man kan vise samlingen, diskutere eller spørre om tips og råd. Her deles det også livestream av noen som åpner pakkene sine, noe som er overraskende gøy.

Etter at disse 2 gruppene var dannet var det fortsatt et behov for noe til og det var noen som kunne arrangere messer, eventer og konkurranser. Noen som kan være med å bidra til at Pokemon kort-interessen ikke dør ut slik den gjorde i 2002-2003. Det var rundt denne tiden mange sluttet å samle kort, og datt av lasset. Pokemania Samlekortforening ble dannet for å gjøre nettopp dette.

Det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg har meldt meg inn i foreningen. Det kostet meg kun 50 kr for et år, og det ser jeg på som en godt anvendt 50 lapp. Som foreninger flest er det selvsagt medlemsfordeler.

1. Rabattkode hos cardshop.no, der 10% av kjøpesummen blir trukket fra når man handler i denne nettbutikken. (Denne koden holdes eksklusivt av medlemene i Pokémania Samlekort forening)

2. Delta med på eklusive giveaways for bare foreningen

3. Rabatt på inngang til den årlige Pokemonkort-messen dersom man betaler kontigenten 3 måneder før messen.

4. Medlemmer får førsteretten i køen for en plass ved stand/bod under Pokemonkort-messen

5. Blir en del av et stort nettverk med Pokémonkort-samlere og -spillere.

6. Alle fordelene vi har som medlem av Hyperion - Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F)

Dette er medlemsfordelene vi har.

Dette er en ny forening, og jeg gleder meg til å se den vokse. Denne foreningen er for alle aldersgrupper, uansett religion eller/og politisk syn. Jeg ser fram til å se hva som blir arrangert i fremtiden, og hvis jeg kan skal jeg hjelpe til så mye jeg får til.

Foreningens facebook side:

https://www.facebook.com/pokemaniaSF/?fref=ts

Facebook siden for samlere:

https://www.facebook.com/groups/pokemonkortforsamlere/

Facebook siden til kjøp, salg og bytte:

https://www.facebook.com/groups/pokemonkortnorge/ 

Takk til Michael som har vært så snill å brukt mye tid på å fortelle meg om alle gruppene, foreningen og forhistorie.

 

Pokemon Go tips

for to dager siden var det server krasj og krise tilstander, men spillet ble også oppdater. Jeg gikk ikke på nett for å lese hva som var nytt, for det har jeg oppdaget selv nå.

I senere tid ble jeg fortalt at noen allerede har hatt dette i spillet, men det har ikke jeg hatt. Derfor endres innlegget til tips i stedet for oppdatering. Jeg beklager vis noen føler seg lurt på noen som helst måte, det var rett og slett første gang jeg kunne gjøre dette etter oppdateringen. Jeg beklager.

Du kan nå få hjelp til å finne ut hvilket pokestop du skal på for å finne pokemonen på nearby listen din.

Her er nearby listen trykk på en Pokemon du vil gå til.

Vis du trykker på bilde etter du har trykket på hvilken pokemon, vil bilde forstørres.


Eller trykk på fot avtrykkene, og spillet vil zoome ut for å vise deg hvor Pokestoppet er. Samtidig markeres Pokemonen og Pokestoppet med rosa.

Helgens lørsdags tips fra meg.

Ha en god helg

Hilsen Morroklumpen
 

Pokemon Go: En dag med frustrasjon

I går gjorde jeg som jeg alltid pleier fram og tilbake til jobb, jeg skrudde på Pokemon go. Update sto det, jeg tenkte jaja og lastet ned. Jeg prøvde igjen og logge meg inn, men til ingen nytte. Jeg kom ikke inn, fra den ene error til den andre.

Jeg tror jeg sjekket appen 100 ganger i går. Leste på nettet og jeg var overhode ikke alene, det var mange som opplevde det samme som meg. Senere på kvelden fant jeg ut at det var server problemer. Jeg skulle legge meg, men jeg måtte bare sjekke en gang til. Da fungerte spillet som før.

Eneste surbulingen var egentlig at jeg mistet min 7 days streak. Fordi når jeg fikk logget på igjen var klokken 00:11.

Så sånn var det i går. Fikk ikke varig men av det hele, men jeg oppdaget hvor ofte jeg sjekker Pokemon appen mens jeg er ute og går. Den er avhengighets dannende.

Men hvorfor klarer jeg over dette, dramaet er over.

Hilsen Morroklumpen 

Helgens spill planer 

Nå syns jeg selv at jeg har vært fryktelig så sosial i det siste, jul, nytt år og andre sosiale avtaler har nå skjedde ganske så ofte. Denne helgen var min avtale med meg selv at kvalitets tid med data maskinen skulle stå i fokus.

Helgen blir preget av jobb lørdag og spilling, ja det er det jeg har planlagt. Samboeren er informer om at jeg er sosial til middag, og vis nødvendig kan han finne meg i kjelleren vis det skal være nødvendig( han er nok der selv også).

Jeg har kanskje ikke de mest spennene planene denne helgen. Det blir selvsagt data spilling, Metal gear og Arma 3 tror jeg blir hovedspillene som skjer på dataen på lørdag og søndag.

Uten om det holder jeg fortsatt på med Pokemon Moon, som jeg tok en liten pause fra, men som jeg er klar for å sette i gang med igjen. Og mens jeg snakker om Pokemon har jeg veldig lyst til å lære meg Pokemon Kort spillet, For og lære meg dette har jeg lastet ned Pokemon Trading Card Game. Dette er online versjonen av kort spillet, og tro dette sammen med youtube kan hjelpe meg med og forstå grunn prinsippene i spillet.

Håper alle har en super helg, og koser dere masse

Hilsen 1PARA Tinkerbell

Metal Gear Solid 5 Phantom Pain: 9% fullført mrf 26 i spiller tid bak meg.

For de som leser bloggen min har kanskje fått med seg at jeg har kjøpt dette spillet på januarsalget steam hadde. Og vet man dette så har man kanskje fått med seg at jeg ikke er spesielt flink, da jeg i hytt og pine får kylling hjelmen.En annen ting som får meg til å stille spørsmål rundt min evne til å spille dette spillet er det faktum at jeg har 9% fullført etter 26 timer spilt. Jeg er litt usikker på om det er syns vinkel jeg velger å se det fra. For en annen vinkel er at jeg er super nøye og ser i alle kroker, samler materialer og tar hvert side oppdrag slik at jeg og basen min blir best mulig rustet for det vi har i vente. Jeg surrer også veldig med menyen min, ser etter oppgraderinger også videre. Det må jo også ta en del av spiller tiden steam viste meg.

Min konklusjon er at å snike meg rundt er ikke min sterke side, som resulterer i at jeg dør mye, derfor får jeg kylling hjelmen. Når det kommer til prosent fullført og spiller stil velger jeg bare å tro at jeg er ekstremt nøye. Og hadde jeg verdt helt elendig hadde ikke spillet vært gøy, jeg ville derfor ikke brukt 26 timer på det dette spillet.

Se alt fra den Positive siden.

Etter og ha spilt 26 timer har jeg litt og si om spillet. Jeg syns det er veldig spennende, men jeg får testet tålmodigheten min litt når jeg er på side mission raid(have to do them all). Jeg holdt først på å freake ut da jeg ikke trodde kontrollene var tilpasset keyboardet mitt, men alle på teamspeak ropte kom deg ut av sykehuset først da jente. Det hadde de alle rett i og vi lo sammen. Nå går selve det å spille veldig greit, kontrollene er akkurat som de skal.

Jeg har ikke tidligere spilt noen av spillene i serien før, så jeg er veldig spent på hvordan dette realistiske vs demon/spesielle evner opplegget utvikler seg. Så frem til nå har jeg nesten bare sett video snutter av disse med krefter, ikke mye slåssing mot disse spesielle mørke menneskene. Det tror jeg det vil bli mer av etter vært. Jeg har brukt mer tid på å lære meg spillet, bygge basen og få bedre utstyr. Så langt har jeg ikke gått fullt inn i hoved story linen, men når jeg føler jeg er klar skal jeg stupe ut i det.

Ha en super fin kveld alle sammen.

Hilsen 1PARA Tinkerbell

Planlegger tur til Team Escape Oslo

Jeg tror jeg er over middels fan av klikk og pek spill, spill hvor jeg må løse oppgaver. Når jeg leste om Team Escape Oslo tenkte jeg dette må jeg gjøre. Jeg måtte først finne en gruppe.

Konseptet er at du er låst inne i et rom hvor det er et senario, du må finne løsningen og spor for å løse gåten. Det er jo akkurat som alle klikk og pek spill jeg spiller, bortsett fra at jeg får gjøre det fysisk. Du har en time på deg til å løse mysteriet. Du kan være mellom 2-6 spillere.

Så dette tenkte jeg å gjøre i februar, på en lørdag. Jeg har så langt fått 4 ja som vil være med, med meg selv er vi 5. Vi får se om siste plassen blir fylt opp.

Jeg gleder meg til jeg får gjort dette, og jeg skal selvsagt dele min erfaring.

Ønsk oss lykke til

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Metal Gear Solid 5: phantom pain (jeg har kylling hjemen på)

I disse dager prøver jeg å navigere og komme meg igjennom spille Metal Gear Solid 5. Dette skulle vise seg å være vanskeligere en jeg først trodde, jeg får ofte en på minnelse om min dårlige spiller stil. Jeg har så langt spilt 14 timer, og kylling hjelpen kommer ofte på.

Jeg vet jeg kan skru den av, men den hjelper når jeg sitter fast. Lite viste jeg at når en av film snuttene kom at hjelmen fortsatt kom til å være på. Den mørke dystre stemningen ble til en komisk seanse.

Kan ikke ta dette seriøst.


skummel setting dette her altså.

Pokemon go: nedtur når eventet er over

Nå har vi hatt et dobbelt event i Pokemon og. Det har vært Pikachuer med nisse luer og nye pokemon i egg. Tett etterfulgt av starter Pokemon event som varte helt til 8 Januar. Nå som dette er over sliter jeg litt med Pokemon Go motivasjonen. Drammen som var et eksotisk sted med masse forskjellige Pokemon, har nå blitt til Pigey paradis. Vi er altså til normalen i Pokemon Go.

Jeg har hatt det super gøy under hele perioden når det har skjedd ting. Nå derimot sliter jeg litt med motivasjonen, eneste jeg er motivert til nå er å klekke egg. Det som får meg til å dra opp telefonen for å spille er tanken om å gå glipp av en av de jeg mangler i Pokedexen. Det er på en måte en motivasjon, men jeg har ikke samme hamstre lysten som før.

Jeg tenker som så at jeg tar en Pokemon Go fri helg, og kommer sterk tilbake på mandag. Da er ukes måle og nå Level 28 (ja jeg henger sikkert etter).

Håper alle har en god helg. Kos dere masse

Hilsen 1PARA Tinkerbell. 

Arma 3 kveld

Jeg digger oppdrags kveldene vi har i Arma her hos 1PARA. I dag var ingen unntak. kjøre tøy og masse ammo som gikk med i denne runden. Spilte vi bra? Nei det syns jeg ikke vi kan skryte på oss i dagen oppdrag, men vi hadde det kjempe gøy. Vi pleier og være veldig seriøse, men dette var vel et surre oppdrag.

63dmHqat90k


Her er hele oppdraget fra en av spillerne våre.

God kveld hilsen 1PARA Tinkerbell.

Har man spilt et spill for mye, når man drømmer om det?

Jeg som veldig mange andre kan bli totalt oppslukt i noe, om det er serie på netflix eller et spill. I mitt tilfelle har jeg vært og er oppslukt i et spill. Et spill som jeg gleder meg til å komme hjem for å spille, og et spill som gjør at jeg kanskje drøyer legge tiden litt.

Jeg har hatt flere sånne spill, det er stort sett de store eventyrspillene med åpne verdener. Spill som det er uendelige muligheter i, og du må bruke tid på å finne og lete etter ting. Spill hvor jeg gidder og bruke tid på alle de små oppdragene, slik at jeg er sterk nok til å gå videre i hoved historien. Witcher 3, Dragon age og Fallout 4 er noen av de spillene som har gjort meg totalt oppslukt i 2016. 2017 er ikke noe unntak, nå er det Metal Gear 5:phantom pain som gir meg trangen til å spille mest mulig.

Det er en ting alle disse spillene har til felles, jeg har vært så ivrig og tilbrakt så mange timer jeg får til på å spille spillet. Jeg har rett og slett spilt de så mye at når hode treffer puten og jeg er av sted til drømme land har jeg fortsatt reisen min der. Jeg har lagd min egen vi på historien, funnet noe super kult eller fått en nedtur mens jeg har drømt om de forskjellige spillene.

Når jeg begynner med dette tar jeg det som et tegn at det kanskje har vært litt mye av det spillet den siste tiden. Nå er jeg her igjen, og jeg ser et mønster nå. Det er ikke så veldig ofte det skjer (syns jeg selv), men jeg vet hvilke type spill som setter sine spor til og med når jeg sover.

Det er vel ikke bare negativt? Noen vil si, ta en pause fra spillet. Men som det positive personen jeg er velger jeg å se på det som at spillet bare er super bra. Tenk så heldig jeg er som har funnet flere spill i mitt liv som er så bra at jeg tar de med meg i drømme land.

Tror jeg velger å se det fra en positive siden. iverfall denne gangen her, så får jeg se hva jeg tenker i neste runde.

Har du noen gang tatt med spill verden mens du sover?

Og hva er dine tanker rundt dette temaet?

God kveld og game on

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Spill kjellerstuen er klar

Dette er et innlegg jeg har ventet på å skrive, helt siden juli faktisk. Det har seg slik at i Juli ble vi rammet av en flom som traff drammen ganske så hardt. Spill kjelleren vår hadde 45 cm vann som kom fra alle bauer og kanter. Alt fløyt rundt, og det var svært lite som overlevde. Vi fikk nye data maskiner ganske raskt, men selv om utstyret var i orden hadde vi fortsatt ikke spill rommet vårt.

Etter 6 måneder som stue gamere er det godt å få kjelleren tilbake. For nå har det vært tv, middag og game rom i stuen. Det har vært slitsomt når vi ønsker forskjellige ting, en rolig film kveld og online gaming i samme rom kan være ganske så slitsomt.

Men disse tider er forbi, kjelleren er nå i stand og klar til bruk. Møbler har blitt satt sammen og dataene er flyttet ned. Jeg er kjempe stolt over hvor fint det har blitt her. Jeg har fått velge farger på vegger, gulv og møbler. Dette er helt klart en god base for å bli en fint gamingrom, eneste vi må jobbe litt med er ekkoet i rommet.

Her er noen bilder fra hvordan det ser ut her nå.Dette er min gaming plass. Vi har lært etter flommen, data maskinen står OPPE på skrive bordet. Disse fine bordene er kjøpt på Ikea, de ser sorte ut men de er mørke brune.

Samboeren min sin gaming plass, Vi hadde plassene rett ved siden av hverandre før, men etter som vi ønsket data maskinene oppe på bordene ble pultene for store til det.


Min Samle hylle, bygget den helt selv. Her skal jeg legge spill kover og samle objekter.


Witcher samlingen min og pokemon kortene mine.

Ja, mye pokemon.
 

Pokemon kort samlingen vokser

I desember bestemte jeg meg for å kjøpe 3 pakker med Pokemon kort, rett og slett så jeg kunne finne ut om det var like gøy som før. Etter mitt lille eksperiment fant jeg ut at det var det. Nå har det nesten gått en HEL måned siden jeg kjøpte pakkene. Jeg må innrømme at jeg har tatt litt av. Samlingen vokser som ugress å samboeren er litt fortvilet.

Jeg har begynt å skjønne litt mer de 2 siste ukene. Hva de forskjellige settene er og hva som er bra kort og ikke. Føler nå at samlingen begynner å ta form, så nå har jeg begynt med bytting, kjøp og til å med litt salg. Funnet to grupper på facebook, en for salgs og en for samlere hvor man deler eller spør om alt. Uansett hvilken side jeg bruker til hva enn jeg skal er alle veldig hjelpsomme. For det er ikke bare bare og lese en annonse for et kort, NM/N er et av begrepene jeg måtte spørre om. Egentlig spør jeg om alt, hele tiden. Sikkert noen som scroller oppgitt over posten min å tenker søk på Google (noe jeg pleier). Men syns det er veldig mange som hjelper å forklarer meg forskjellige begrepene eller hva jeg skal se etter for at korte er bra.

Det er gøy og ha en samle hobby igjen. Har alltid hatt noe jeg samler på. Som liten har jeg vært igjennom alt som var populært på skolen og noe andre greier også. Fordelen med og samle i voksen alder er at kortene får mye bedre behandling enn før, det er mapper og folier som skal beskytte kortene. Det er ikke som før når alle mine samle kort ble samlet sammen med gummistrikk å kastet i sekken før jeg løp til skolen.

I dag var jeg å kjøpte et par kort fra en privat person. Fant han på salgs gruppen, diskuterte priser, møttes å betalte. Alt gjort på en dag, enkelt og greit.

En annen ting jeg gjorde i dag var at jeg gjorde klart mitt første salg. Den er pakket inn med papp, teipet for så å puttes i en konvolutt. Mitt første salg er nå klar til og sendes i post.Dette er noen av mine kort, gjett en gang hva min favoritt start Pokemon fra gen 6 er. Den tomme lommen blir nok fylt opp når Braixen glinse kortet mitt kommer i posten.

Så da vet dere hva jeg gjør i mellom jobb, bloggen og spilling. Jeg sorter kort.

Ha en fin kveld videre alle sammen

Hilsen 1PARA Tinkerbell

 

Spill året 2017 er i gang

Spill året 2017 er nå i gang. Syns det er rart å si og skrive 2017, så må nesten bare beklage på forhånd vis jeg skulle klare å skrive 2016. Ikke i dette innlegget for nå er jeg jo forbrett, men vis det skulle skje i et senere innlegg.

Spillåret 2017 startet allerede 1 januar. For dere som har vært innom bloggen tidligere, har kanskje fått med dere at jeg har en ganske så satt spill uke plan. De 2 spillene jeg har mest planlagt spille tid er  i Arma 3 og Cod 4 (gamle versjonen). Disse to spillene dekker 4 dager av 7 dager. Søndag var det Arma 3, og i dag er jeg i gang med trening i Cod 4 igjen.

Arma 3 oppdraget var det dårlig oppmøte til, 3 og en halv spiller. Vi startet som 3 og fikk en til spiller senere. På det tidspunktet han kom trengte vi sårt noen som kunne ta ut en Tank. Vi fullførte oppdraget (tror jeg), selv om det til tider var kaos. Siden vi startet som 3 hadde vi et kjøre tøy, det overlevde ikke hele veien. Men med meg som sjåfør er ikke det så rart. Spilleren med navn Winnie skulle ordne i stand videoen så den gleder jeg med til å dele her snart, selv om jeg hater å høre min egen stemme.

Første Cod trening skjer i dag, men vi starter ikke med kampene før i neste uke. Så nå skal vi trene på motstanderens hjemme brett.

Godt å komme til normalen igjen etter all denne ferien.

Håper alle hadde en fin nyttårs feiring.

Hilsen 1 PARA Tinkerbell 

, Drammen

Jeg spiller det meste, så lenge det er på dataen min. Det finnes noen unntak, noen mobil spill og noen spill på 3DS min. Velkommen til min verden steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits