mars 2016

Digitale Liv - The art of storytelling in games

I dag tok jeg turen etter jobb til lokalene til Fritt ord. De arrangerte åpen diskusjon om formidling av historier i spill.

Møtte opp en liten stund før hvor det var servert mat, drikke og spill konsoller. Rommet var halv fullt når jeg kom. Jeg kjente ingen og viste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg så ble stående og se på forskjellige spill. Mens rommet fylte seg opp. Vi fikk servert raps som var utrolig gode, nam kylling.

Klokken nærmet seg kl 18:00 å vi gikk inn for finne plasser. Prosjektoren viste et bilde av cover på boken Embed With Games av Cara Ellison. Jeg hadde ikke hørt om henne før jeg så dette arrangementer på Facebook. Men fikk utrolig til og lese boken hennes etter hun leste et utdrag fra den. Hun har reist rund til forskjellig spillutviklere og sovet på sofaen i deres hjem. Noe jeg syns hørtes veldig spennende ut.

Hun var litt forsinket, men det med bare noen minutter. Mens vi ventet fortalte en man en historie om et spill han lagde. Og midt i historien kom hun. Han fullførte sin historie så satt de i gang. Dette var en panel debatt, om formidling av historier i spill. I panelet satt Cara Ellison, Dave Mervik  og David Skaufjord.

De alle 3 fortalte litt om hva de gjør og har gjort. Lærerikt og inntresant syns jeg det var.

Gøy og høre hvordan spill har endret seg. Historier skal fortelles og få oss til og føle noe.

Må si jeg er glad jeg dro. Jeg har virkelig ikke fått skrevet alt ned her for nå sitter jeg igjen med mye tanker. Og prøver egentlig og sortere alt og lære av det.

Men jeg vil anbefale og sjekke ut digitaleliv.no. Dette er et prosjekt som fritt ord, Spillpikene og pressfire har satt i gang. Og de har satt i gang et prosjekt hvor man kan sende inn tekster om spill med leverings frist 15 April. Info om dette finner man på digitaleliv.no .

Var gøy og få være til stede under diskusjon og få høre meninger.

Veldig fornøyd med Onsdagen min.

Game on. 

Sesong start Call Of Duty 4

Som tidligere nevnt har jeg spillt sammen med et lag over lengere tid i spillet cod4. Er ikke lenge siden vi hadde sesong avsluttning hvor vi kom på delt 3 plass. Vi takket selvsakt ja til en ny sesong å fant et nytt hjemme brett.

Men det skal ikke alltid være enkelt og planlegge fremtiden. Vi hadde 6 gode stabile spillere som alltid møtte opp. Men noen ganger skjer det en forandring i det virkelige livet. Som uheldigvis har skjedd med en av våre spillere.

Dette vil si i teorien at ingen kan ta ferie eller reise. Fordi vi spiller 5v5 eller 6v6 i matcher. Og siden sesong start er nå vil det si at vi kommer til og holde på lang ut mot sommeren.

Det og holde et lag sammen er ikke enkelt. Og vi får håpe på det beste. Vi har fått noen litt intresserte til og hjelpe oss. Men min erfaring er at dette ofte ikke holder i lengden p.ga alderen på spillet.

Så ønsk oss lykke til mens vi entrer sessong 4 av FLGL. Også får vi håpe at alt løser seg uttover i sesongen.  

Hvorfor mitt In Game Name er Tinkerbell

Dette er ikke en lang histore og kanskje ikke den mest inntresange heller. Men jeg forteller den like vel. Jeg var helt i starten en konsoll spiller. Jeg spillte på PS3 og spillte kun rollespill. Så da hadde jeg ikke noe ign. Vi hadde en felles familie profil som vi alle spillte igjennom.

Jeg ble sammen med min samboer. Han spillte på pc. Noe jeg ikke hadde drevet med før. Tiden gikk og jeg ble mer innteressert i gaming på data. Etter en liten stund fikk jeg min egen data maskin av samboeren min. Den passet til mitt bruk på den tiden. Han hadde installert alt jeg trengte for å starte i denne verden.

Steam var installert med en ny bruker som han hadde satt opp. Han hadde også gitt meg et navn Plutoshot. Jeg var ikke spesielt imponert over dette navnet. Jeg var en sikkelig noob og var redd jeg måtte ha dette navnet. Litt lettet når jeg fikk vite at det kunne byttes. Bakrunnen for og gi meg dette navne tror jeg var at fugelen min het Pluto.

Jeg satt og tenkte hva ville jeg kalle meg selv. Og jeg ble innspirert av min fjortis mail. Den inneholder tingeling. Og oversatte det til engesk og der hadde jeg mitt in game name Tinkerbell.

Jeg skulle også joine samme community som samboeren min. Flaks for meg at den tidligere Tinkerbell hadde sluttet. For vi har en regel om at vi kan ikke ha samme 2 eller flere spillere med samme navn.

Så der har vi det. Historien om hvorfor jeg kaller meg selv Tinkerbell.


Bilde er tatt i spillet Landmark.

  

Division- Tinkebell going crazy

Som mange sikker skjønner er jeg helt besatt av Division. Nå er jeg ferdig med store deler av spillet. Å har derfor lagt inn noen ekstra timer i Dark Zone.

Jeg pleier alltid og oppføre meg eksemplarisk. Hjelper andre spillere i møte med felles fiender osv. Men fant ut det er jo litt kjedlig. Og bestemmte meg for og gå rouge. Heldig som jeg har hadde jeg med meg 3 lag kamerater som syns dette var en super ide også.

Vi så en gruppe i en skudd veksling. Sto på avstand og analyserte gruppen på 4. Vi kunne helt klart ta ut alle sammen. Hjerte banket mens jeg fikk de andre agentene inn i sikte. Å presset så på venste muse knapp for og avfyre skuddene.

Syns litt synd på de stakkars agentene som ikke ante hva som traff dem. En rød hodeskalle blinket over hode mitt, og jeg innså hva jeg hadde gjort. Jeg hadde gjort noe i et spill jeg aldri har gjort før. Jeg hadde vært slem. Så for og gjøre det hele verre tok vi alt utstyre de hadde samlet opp og stakk. Det hadde jeg faktisk ganske dårlig samvittighet for.

Den røde hodeskallen forsvant og vi var nå tilbake til og være vanlige agenter. Vi markerte extracion området på karte og begynnte og bevege oss mot målet. Men det viste seg at gruppen vi hadde tatt ut ville ha en omkamp. Vi søkte dektning i en blind vei. Mens kulene fløy og health kit ble kastet ut, tenkte jeg dette klarer vi. Probleme var bare at vi hadde nå blitt markert med rogue igjen. Noe som resulterte i en ny gruppe på 4 ble med i kampen. Og det var selvsakt ikke på vår side.

De rushet in med shotguns og granater, å jeg fant meg selv krabbene på bakken mens jeg prøvde og komme meg i sikkerhet. Jeg respawnet og løp motsatt vei.

Jeg opplevde det og få den blinkkene røde hodeskallen som stressende, spennende og et skikkelig adrinalin kick.

Var litt gøy og skal ikke se bort i fra at jeg gjør det igjen. Ser du Tink-1PARA- i Dark Zone er det kanskje lurt og løpe andre veien? Hvem vet hvilken dag jeg har.

Mohaha hilsen 1PARA-Tinkerbell 

Bar med spill

Igår etter og ha vært på Teknisk museum dro vi til et utested i Oslo kalt Tilt. Tilt er et ganske så kult sted, det er en bar med flere aktiviteter. Man kan spille shuffleboard og flipperspill. Men noe av det kuleste er noen av bordene på Tilt. Det er klassisk arcadespill man kan spille på.

Man betaler selvsakt for og spille på maskine og flipperspillet. Man kjøper mynter i baren som man kan legge på sette i gang.

Shuffelboard stiller man seg i kø og får utdelt både bord og utstyr etter man har betalt.

Morsom bar å være på med god stemmning.

Litt usikker på aldersgrensen. Men er i værfall 20 års grense der

Game on Hilsen

1PARA Tinkerbell

 

Teknisk museum- Game on 2.0

Påske ferie gir de fleste ekstra tid til å gjøre morsome og koslige ting. Jeg brukte ene dagen min på å dra på Teknisk museum. Hoved grunnen for og dra dit var utstilling Game On 2.0. Som er en spill utstilling. Med spill fra så tidlig som 1972 og helt fram til nåtid.

Var super lærerikt og gøy å lese om og spille forskjellige spill. For meg var det en liten tidsreise til før jeg ble født og fram til idag. Jeg så også en del fra da jeg var liten. Noe som brakte opp gode minner for meg.

Var en gruppe på 4 som var sammen på tur. Vi spilte litt singel player og multiplayer. Tror vi alle hadde det morsomt. Bra settup av utstillingen. Var stort nok og lite vente tid på og få prøve forskjellige spill.

Jeg vil anbefale alle og ta en tur innom denne utstillingen. Vis man ikke bor i oslo så skal den være der helt til Januar 2017. Så vis man er i oslo i løpet av året anbefaler jeg helt klart og ta turen. Mye morro for pengene.

Her kommer noen bilder jeg tok mens jeg gikk igjennom utstillingen

Kanskje jeg innspirerte noen til en koslig dag på museum.

Hilsen 1PARA Tinkerbell.

 

 

Påske ferie

Nå er det endelig påske ferie for meg også. Har noen planer i ferien men blir ikke super hektisk.

I morgen skal jeg noe gøy. Skal på teknisk museum i Oslo og sjekke ut utstillingen Game on. Noe jeg ser veldig fram til. På nett siden til teknisk museum er det påske program. Så i morgen vil jeg fortelle hva jeg syns om utstillingen.

God Påske:)

 

Koselig og være insekt i MorphopolisJeg kjøpte et lite søtt spill på Steam. Fant det mens jeg så på alle de rare spillene på Steam. Tror det kostet meg hele 7 kr. Klikk og pek spillet Morphopolis fanget min innteresse. Ikke vet jeg helt hvorfor, var sikker alle fargene.

Vanlige # for dette spillet er Indie, avslappende, hidden object og oppgaveløsing. Og det syns jeg er en ganske god beskrivelse av spillet. Det er et kort spill. Med 5 søte kapttler.


 

I spillet starter man først som et lite innsekt. Man samler og fulfører oppgaver. Å når man kommer til siste del av kapittelet har man samlet opp alt man trenger for og ta over kroppet til et større insekt. Noe som gjør at du vokser kapittel for kapittel.  Ble litt kvalm mens jeg så insekt meg spise seg inn i hodet på sitt nye jeg. Men var samtidlig nydlig animert.

Kontrollene var greie. Med greie mener jeg at det gikk for det meste greit, men var noen ganger og dra insektet rund var litt virient. Ja det er sånn du styrer insekte ditt. Du drar den rund med muse pilen eller dobbel klikker den. Ved og dobbel klikke kan man markere de veiene man kan gå, eller bruke en skill det insektet har. Man kan også få hjelp av å trykke på spørsmåls tegnet.

Var kanskje ikke selve spillingen som gjorde dette spillet fint. Men pene farger og nydlige omgivelsene. Rett og slett kunst. En behaglig spillopplevelse forsterkes av nydelig musikk mens man vandrer og klatrer igjennom skogens bakkenivå.

Alt i alt var det vært 7 kroner. Å kunne godt betalt mer. Koslige 2 timer tok dette spillet. 

 

Hekta på The Division

Etter at jeg fikk dette spillet har jeg spillt det så mye jeg kan. Inni mellom jobb og andre spill som skal spilles. Har gjenommført 37 timer Med intens spilling. Og har nå fullført hoved historen. oppgradert basen til 100% har jeg også fått gjort.

Men hva er igjen for meg nå? Dark Zone kanskje. Jeg vet i værfall at min jakt på bedre utstyr er langt fra ferdig. Og har en haug med små oppdrag igjen.

Kanskje litt skuffet over at det ikke var vanskligere og komme seg opp til level 30. Og hvor fort det gikk og spille seg igjennom hoved historien. Jeg har kost meg utrolig mens jeg har spilt og er overhode ikke ferdig med dette spillet enda.

Syns kanskje det var litt vanskelig og følge med i hoved historien. Litt min egen feil også, etter som jeg var super ivrig å har heng meg på med de i høyere level.

Håper at dlc kommer snart kan ikke vente.

Ha en super fin søndag

Hilsen 1PARA Tinkerbell


  

arrangert min første Rainbow Six Siege scrim

Da var det fredag atter en gang og mange gamere er klare foran data/tvne sine. I dag har jeg arrangert min første scrim i Rainbow Six Siege. Noe som er ganske spennende syns jeg. Har dette spille potensialet til og sette opp en leauge for? Det får vi bare vente og se.

En del av 1PARA gjengen har spillt dette mye public. Nå går vi inn i en lukket server som het helt lag, mot et motstander lag. Noe som blir en litt annen følelse en og spille public. Vi har lagt litt taktikk på forhånd. Blir spennende og se hvordan det går.

Vi skal spille mot en av klanene vi spiller mot i Call of Duty 4. Jeg har aldri sett de i action i dette spillet før. Jeg vet fra tidligere spill at dette er et lag som pusher. Både i forsvar og angrep. Om de vil kjøre på med samme taktikk må vi bare vente og se.

Vi har valgt og lage match sett up slik:

Vært lag velger 2 brett. Og hvilke mod man vil ha. Man kan ha forskjellig mod på brettene man har valg.

Våre brett valg:

Club house- Bomb

House- Hostage

Så dette blir spennende og gleder meg masse.
 

 

Når spillverden møter moteverdenJeg satt meg ned for å bla litt i Elle. Jeg bladde over til første side og der ble jeg sittene og stirre. Modellen var animert så jeg med en gang. Men var noe veldig kjent med denne figuren. Etter og ha tenk meg litt om, innså jeg at det var Lightning fra Final fantasy serien. 

Dette syns jeg var en utrolig spennende vri fra Louis Vuitton. Veldig mange som leser dette bladet aner sikkert ikke hvem dette er. Men det varmer mitt hjerte og se henne igjen i en annen setting. 

Kan hende de har gjort det før men jeg har ikke fått det med meg. Men uansett super kult. Hun kler rollen som modell.

ha en super mandag 

hilsen 1PARA Tinkerbell


 

The Division- Min første dag i The Dark Zone.


Jeg fikk spillet på fredag. Jeg har brukt helgen på å lære meg spillet og ranke opp. Tanken på Dark Zone har skremt meg. Helt til jeg skjønte at jeg kunn mister det jeg har funnet av utstyr i området. Og litt poeng og XP. Og vis du vil ha med deg utstyret du finnet må du sende det ut med hellikopter. Så da turte jeg og gå inn i det skumle mørke området.

Skulle opprinnelig gå inn med en venn. Men det viste seg at level 21( meg ) og level 29. Ikke kunne herje i Dark Zone sammen. Så når vi hoppet over veggen var vi overlatt til oss selv.

Sto og vurterte om jeg skulle snu og gå tilbake. Jeg beveget meg sakte fra inngangen. Så begynte jeg og løpe midt i gaten. Og ble skutt og døde. Ble ikke drept av en annen spiller. Så da startet jeg ved porten igjen. Litt mer forsiktig fremgangs måte. Snek meg rund fiendene til jeg kom ca til midten. Og der så jeg de andre agentene. De var i en skudd veksling med vår felles fiende og jeg hjalp til så vi seiret.

Slaget om veikrysset var vunnet. Og nå måtte vi evaluere hverandre. Det føltes ut som jeg hadde 3 alternativer. Snu og gå, ta følge eller prøve og drepe dem og bli drept mest sansynlig selv. Jeg tok følge et lite sykke til jeg kom til extract området. Jeg hadde nemlig plukket opp et par ting jeg ville ha sendt av gårde til my stash.

Kan bli ganske intenst mens du venter på at helikopteret skal komme og hente sakene dine. Du vil ikke dø for da mister du det. Og det er dobbel trussel. fiendene som er automatisk angriper når du kaller inn helikopteret. Og spillere som kan lett knærte deg for utstyret mens du prøver og overleve.

Etter alt dette var jeg utslitt og hadde behov for okisgen. Å vente tilbake til hoved basen for og se på alt det nye fine jeg hadde funnet. 

Hvordan hadde jeg det? Jo jeg stresset en godt del. Men alle spillerene jeg møtte lot meg leve. Så da syns jeg at de var snille. Når jeg ble skutt av fienden så fikk jeg også hjelp et par ganger. Alt i alt en god spill opplevelse. Og super happy over nytt utstyr som vil hjelpe meg vidre i spillet.

Så nå er det bare og forbrede seg til neste gang. Jeg må level up til samme level som vennene mine. Så jeg har noen og være med i Dark Zone

God mandag

Hilsen IGN Uplay Tink-1PARA-

#TheDivision #DarkZone 

 

 


 

Arma 3 natt hos 1PARA

Her er en uredigert klipp fra kveldens 1PARA SAG misson.
Takk til 1PARA Henri som lar meg vise dette.
Vi forsvarte en post og ble rett og slett slaktet.


 

The Division helg

Ja denne helgen har jeg vært helt besatt av The Division. Føler jeg har kommet godt i gang med spillet. Og jeg digger det.

Noe av det jeg liker best med spillet er at man kan joine hverandre å hjelpe vis det trengs. Dette var noe jeg satt og tenkte hadde vært supert i Fallout 4. Omgivelsene rund er så bra laget at jeg blir distrahert mens jeg går rundt i gatene. Været skifter fort og jeg går ofte rund og er fasinert over været.


 

Oppdrag og små oppgaver er varierte. Og vis man tar seg tid til og lese og følge med på historiene i foreksempel missing againt eller echo får man med deg masse små historier til personer. De større oppdragene er fylt av spenning og stress. Spesielt vis du spiller med venner i høyere level.  Da blir fienden i level mellom deg og de med høyere level. 

Jeg har ikke trengt og kjøpe noen våpen enda bruker kun det jeg finner. Å sparer alle poeng jeg får. Etter som jeg bare er level 18 så regner jeg med at det kommer godt til nytte senere i spillet. Og få gode våpen er ikke noe problem enn så lenge.

Når det kommer til kamp systemet er det helt greit. Jeg hadde foretrukket og hatt fps. Etter som det er det jeg mest spiller. Noe som resulterer i litt vanskligheter når det kommer til sikting for min del.

Men det er mye jeg ikke helt skjønner enda. Har ikke helt kontroll på perks og skills men jeg tror nok det kommer jeg nok til og finne ut snart. Jeg kan i værtfall håpe på det.  Jeg lurer også på dette med Crafting. men antar at det kommer ettervært også.

Det er mye posetivt med dette spillet. Men jeg har også hatt litt små problemer. Servere har krasjet er blant en av problemene. Men det skjer i alle spill så sånn er det. Men jeg har også hatt litt problemer med Safe houses og kart oppdatering. Noen ganger hjelper en restart av spillet men ikke altid. Hadde også noe voldsomt artig med grafikken i noen områder. Hvor jeg hadde bakken i ansiktet. Noe som gjorde at jeg ikke så noen ting. Derfor har jeg egentlig en ukes regel på nye spill. Vent en uke og la de finne de fleste feilene sånn at jeg får en bedre spill opplevelse.

Men anbefaler helt klart spillet. Tror dette treffer mange forskjellige spillere. Super morsomt spill og spille med venner eller få nye gaming venner.

Gårs dagens gruppe takk for hjelpen :)

God søndag

Hilsen 1PARA Tinkerbell.

 

 

Min første dag med Tom Clancy`s The Division

Jeg var godt i gang. Lastet ned og lystig som en lerke. Kom i gjennom basics. Og der krasjet serveren. Håper de fikser det snart.

Oppgitt jente

Vært i butikken og kjøpt The Division.Den siste tiden har jeg handlet utrolig mye i gjennom Steam og Origen. Det er enkelt og greit. Få spillet rett inn på datan. Ingen covere og plassere. Det er flott det at spill har blitt så tilgjenelig. Men jeg bestemmte for og gjøre som jeg gjorde før. Gå i butikken og kjøpe spillet.

Jeg syns personlig at man får en litt annen følelse rund det og kjøpe spille når jeg gjør det på denne måten. For og sitte hjemme på datan og trykke litt for og kjøpe spill er ikke det samme som og kjøpe spillet i fysisk form.

Etter jobb idag tok jeg toget hjem over. Jeg stoppet på Spaceworld Soundgarden Drammen. Jeg var så spent, kommer de til og ha spillet lurte jeg på? Det hadde de selvsakt. Da ble jeg super glad og hoppet omtrent til kassen. Med et smil som var fra øre til øre. Buss turen hjem leste jeg på coveret og super happy for og holde spillet i mine hender. Buss turen var endelig ferdig, da var det bare en ting og gjøre. Komme seg fortest mulig hjem, rive av plastiken og putte inn diskene. Ja for vis man kjøper The Division så er spillet på 5 disker. 

Så nå sitter jeg her som en utrolig blid jente på fredag kveld. Mens jeg putter in disker når det trengs. Jeg skal helt klart gå over til og kjøpe spill i butikken igjen. Det er det to grunner til.

Grunn nr.1 Spenningen bygger seg opp og man får en annen følelse rund det og eie spillet. Rive av plasten og plasere diskene kjennes overaskende bra.

Grunn nr.2 Jeg syns det er viktig og støtte butikk næringen. Og kjøper så mye jeg kan i butikker. Bare vært på lat siden nå i det siste når det kommer til spill.

Pleier ikke og ha dette ansiktet når jeg kjøper spill online. Se så blid jeg er.

God helg

Game on

Hilsen 1PARA Tinkerbell
#TheDivision #Gaming #spill
 

 

Tips: Mobil spillet Twenty= tidsfordrivI dag skal jeg introdusere dere for mobile spillet Twenty. For jeg antar at mange spiller mobil spill. Feks. candy crush og lingnene. Når man er har prøvd og slå det samme brette og man går man tom for liv. Det er en irriterende følelse. ikke det at mobil spille Twenty er noe mindre irriterende. Du slipper rett og slett og vente på liv. Noe jeg gir spillet et pluss for.

Spillet går ut på: Målet er å få fram tallet 20. Man setter sammen 1+1 og får 2, så setter man sammen 2+2 for og få 3. ja og sånn holder det på til man får fram 20. Brikkene kommer opp og du må stable å omorganisere. Tempo på hvor fort brikkene kommer vil øke etter som du har satt sammen høyere tall. Etter vært vil også noen av brikkene bli linket sammen. Linken kan brytes med og kombinere tall og løsne de fra hverandre. Når man har fått 20 så er det pån igjen. Hvor mange ganger ganger klarer man og få 20?

Jeg velger og tro dette spillet hjelper på reaksjons evne. Hvor fort kan du klare og match tall? Man må også inne i mellom tenke et steg fram for og klare og få ned den voksende bunken med tall brikker.

Kanskje jeg hjalp noen og finne et nytt buss,tog eller t-bane tidsfordriv.


Takk til Mamma som introduserte meg for spillet.

Hilsen 1PARA Tinkerbell

Tips gratis spill: The Bottom Of The WellThe Bottom Of The Well er et gratis spill på steam. Spillet er satt opp som en chat mellom hovedpersonen Alice og hennes venn Mad.H. Du er en jente ved navn Alice som har hatt en undelig drøm som føles så virklig. Du tekster din venn for og fortelle hva som skjedde.

Navnene i spillet er basert på Alice i eventyrland. Noe jeg syns er gøy siden jeg alltid liker et spill med en tvist fra kjente og kjære historier.

Starten av historien: Alice har hatt en rar drøm. Hun sitter i sin leilighet og får opp nød sending på tv og radio. Bombe alarmen går og man blir informer om at bombene vil snart treffe byen. Nå skal man velge hva hun sier når hun gjenforteller historien.

Hva spillet går ut på: Du skal pakke hva du skal ha med deg. Og velge hva du gjorde i drømmen. Målet er selvsakt og fortelle historien uten og dø. Noe som kan vise seg å være frustrerende. Man får mellom 2-4 valg og man klikker bare på det man velger at man skal fortelle til Mad.H.

Man blir frustrert men føler samtidig en trang til og spille det på nytt og ta nye valg. Og håper man bare ikke finner en ny måte og dø på. Fint tidsfortdriv. Og altid gøy når det ikke koster noen ting.

Krever ikke mye av selve maskinen og tar lite plass. Men krever engelsk lese ferdigheter. Etter som hele spillet er dialog basert.

Håper jeg ga et godt tips og vis noen klarer det på et forsøk uten juks vil jeg gjærne vite.

Hilsen 1PARA tinkerbell

 

Kjøpt Diponia Doomsday

Jeg skrev forje uke om Goodbye Deponia. Å nå gikk jeg til innkjøp av 4 spillet i serien. Tittelen på dette spille var ikke så mye muntrere Deponia Doomsday. Jeg har kun spilt 30 min så vil ikke utale meg noe om spillet enda. Ønsk meg lykke til med alle pussle spillene jeg skal i gjenomm.

#deponia #steam 

Arma 3 Nedlasting av nye mods

I dag er det Arma 3 oppdrag hos 1PARA. Vær søndag drar vi ut på oppdrag og deler in i Sqauds og posisjoner. Med noen med militær bakrunn så blir det god struktur og klare kommandor. Og før vi kan dra ut på dagens oppdrag må vi laste ned noen nye mods. Og oppdatere de andre vi allerede har.

Vi har allerede en hel haug av mods innstalert. I dag skal vi bruke. Med litt forklaring

@CBA_A3                  Får de forskjellige modsene til og fungere sammen

@ace                          Nye måte og være medic på i spill. Mer realistisk og tidskrevene gjenoppliving. Bandasjere kroppsdeler, gi blod og riktig Medikamenter.

@1PARA                    Logoen til 1PARA og min rosa bil blant annet.

@task_force_radio   For en mer realisktisk spill førelse med radio og bruk av forskjelllige kanaler. Og kan kan kunn høre de som er nærme seg inne i spillet vis ikke må man kontaktes over radio.

@CUP_Weapons        En del av våpnene fra Arma 2 og noen nye  

@CUP_Units               Forskjelllige Units fra Arma 2 og noen nye

@CUP_Vehicles          Arma 2 kjøretøy og noen nye.

Nye mods til dagens oppdrag

@CUP_terrains_core         nytt brett

@CUP_terrains_map         nytt kart

For og laste ned de 2 nye modsene gjorde jeg noe nytt jeg ikke har gjort før. Jeg pleier og bruke arma sinc. Men filene var for store for arma sinc å ville tatt fryktelig lang tid.

Så i dag har jeg brukt Steam Workshop for første gang. Det var super enkelt og Steam vil hjelpe meg og holde modsene oppdatert. Jeg gikk rett og sett inn på biblioteket mitt på steam trykket på Arma 3 og skrollet ned til workshop. Gikk inn og søkte etter hva jeg trengte og abonnerte. Vips så Lastes det inn på pc som en oppdatering for spillet. Alltid klar for en enklere løsning.

Ønsk 1PARA lykke til ut på oppdrag i dag og ha en super søndag.

Vis noen er inntressert i og være med og ut på oppdrag og vil spille med oss http://www.hq1para.org.uk/hqnews/ Sjekk ut forumet eller kom på TeamSpeak for en prat. Ønsker alle spillere velkommen.

Må være 18 år og snakke engelsk

 

 

Nesten spill fri helg

Ja da har jeg hatt en nesten spill fri helg. Helt fra torsdag til søndag ettermiddag. Det må jeg ærlig innrømme var en forandring for meg. Hytte livet og frisk luft. Jeg har selvsakt savnet og spille og leve meg inn i andre verdner. Men er samtidig godt og være ute og nyte livet med godet venner. Men som man sier når man har vært på tur borte bra hjemme best.

I bilen på vei hjem må jeg si jeg savnet datan min. Men jeg har ikke hat noen "apstinenser" av mangel på spilling. Det får man vel se som et godt tegn. Jeg er ikke avhengig og kan gå nesten spill fri en hel helg. Med nesten spill fri mener jeg at jeg spilte Blossom blast på telefonen. Og søndag ettermiddag hvor jeg nå gjør meg klar Arma 3 natt med nye mods som skal innstaleres.

Spill fri helg

Da venter en spill fri helg. Så fram til søndag vis noen ser 1para Tinkerbell online er det ikke meg. Hytte livet og bakkene venter på meg. Men får vel spilt litt blossom blast på tlf min. 

God helg 

fullført Goodbye Deponia

Etter 11 timer med goodbye deponia er det en blanded følese å være ferdig. Litt glad for og slippe og høre på den dumme hovedkarakteren. Men også litt nysjerrig på neste spill etter som hovedkarakteren endret seg litt etter vært.

Deponia er en spill serie fra Deadalic. Jeg fant det 3 spillet i serien på steam salg. Nesten gratis var det under 40 kr. Etter og ha spillt spill nr 3 i serien ser jeg at det hadde vært fint for historiens del at jeg hadde spillt 1 og 2 også. Men det syns jeg er litt sent når jeg har spillt ferdig spillet.

Type spill: Hisorie komedie klikk og pek spill med mange puzzels.

Hovedkarakteren: Helt ærlig likte jeg ikke hovedkarakteren i det heletatt i starten. Han var irriterende, selvopptatt, egoistisk og utrolig dum. Jeg blir irritert når jeg må trykke på ting og si som jeg syns er helt høl i huet. Men de fleste gangene mener han godt. Rufus utvikler noe mennesklige føleser mot slutten av spillet. Noe som gjør at jeg vurderer og spille neste spill i serien. Til tross for all agresjonen min mot han.

Oppgavene: De er gode og varierte. På et punkt i spillet er man flere steder på en gang. Noe som resulterer i mye forvirring i klikk og pek delen av spillet. Hvor man skal hvilken rekke følge osv. Finne gjenstander og bytte eller lage forskjellige ting for og oppnå målene er en stor del av spillene. Man har også pusle spill som går ut på logikk, mønster og plasering. Disse oppgaver er man låst på skjermen hvor det er puslespill tid. Disse vis for vanskelig kan man presse skip. Jeg må innrømme noe. Ett sted i spillet fant jeg ikke ut hva jeg skulle og måtte ty til Youtube for hjelp.

Historien: Jeg var litt desorientert i starten. Kan takke meg selv for og starte på spill 3 i serien. Men løsnet selvsakt etter vært. Rufus bor på planeten Diponia. Den skal til intetgjøres og man kjemper for og redde planeten. Men også komme seg på siste skipet til paradiset med kjæresten Gole. På veien møter man det jeg antar er gamle kjenninger. Også hans 2 dobbelt gjengere. Som er minst like selvopptatte. Man skal redde Gole på veien. Også stoppe hæren the Orgenon. Og sammle The Rebels. Hvordan klarer Man dette som en person?

Hva syns jeg om spillet? Som tidligere nevnt over mislikte jeg hovedkarakteren. Ble bedre etter vært. Men jeg likte selve spillet. Det går under kategorien humor. Og en del av dette var helt klart ikke min humor. Men likte utrolig godt de varierte oppgavene. Hvem liker ikke og redde verden? Det gjør i værtfall jeg. Jeg ble såpass inn i historien at jeg skal nok spille det 4 spillet i serien.

Jeg trener på og skrive om spill. Og hadde satt pris på tilbake melding om f.eks vis jeg har kommet med noen store spoilere. eller burde fortalt mer om spillet.

 

 

, Drammen

spiller en del multiplayer krigs spill, men også singelplayer rollplay. og leauge of legends. er utdannet frisør men har fortsatt god tid til og få spilt en god del. mitt in game name er -1PARA-Tinkerbell. Spiller alle spill på datan min steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits