april 2016

Lovet meg selv bort til stein hugge tjeneste i ARK

Tittelen på innlegge sier det meste, jeg har lovet en gruppe i 1PARA å logge på ARK: Survival Evolved. For dere som ikke vet hva dette spillet er det et dinosaurspill, drep, spis, tem og bygg bygninger.  Får kjøpt dette spillet på steam men det er early Access. Det har kommet en lang vei siden jeg syns det var et bom kjøp.

I går lovet jeg meg selv bort til stein hugge tjeneste, dette er ingen morsom jobb men jeg får låne en stein knusende dinosaur så da blir det litt gøy. Guttene i gruppen jobber hardt og avler, temmer, bygger og finner matrialer. Men noen ganger er det greit å spørre om hjelp når man trenger hjelp til og hugge stein eller trær. Tror de trenger store mengder så tenkte og bidra en time, kanskje jeg får en gnist for dette spillet. Jeg har en tendens til og bli totalt oppslukt av spill jeg må samle matrialer, det tror jeg denne gruppen hadde likt.

Jeg er litt pysete i dette spillet og safer mye, jeg går aldri langt fra basen og har derfor ikke sett store deler av brette. Så da ble det litt endring i lørdags spill planen, men det må man regne med. Man kan ikke planlegge alt til punkt og prikke. Det fungerer kun i hverdagen, hvor spill timeplanen er basert på oppmøte tid.

Så får vi se hvordan det går, kanskje jeg klarer og temme meg et eget dyr. Tror kanskje jeg starter med noe enkelt som en ape eller noe.

Ønsk meg lykke til mens jeg entrer et primitivt liv i et online spill.

Tinkerbell bedømmer hår i spill

Ja da, tenkte jeg det var på tide med frisør faget blandes inn med spill verden på bloggen. Jeg er jo en frisør, og som frisør ser jeg på hår hele tiden. Det er ikke ofte jeg ikke ser på hår, jeg gjør det stort sett hele tiden. Dette kan skje i mange sammenhenger som f,eks når jeg er på toget, jobb selvsagt, instagram, facebook, gata og i spill. Men i dag tenkte jeg og snakke litt om og bedømme hår i spill. For etter som grafikk nivået har blitt så høyt er det mye bra hår og se i spill. Jeg tenkte og dele noen bilder av de verste og beste. Jeg vil gjerne nevne at dette er mine personlige meninger og er helt klart åpen for motargumenter vis noen er uenige.


Mest naturlige: Rais of the Tomb Raider vinner for mest naturlige hår. Hvordan håret beveger seg og måten hun klemmer ut vann av håret når hun går opp av vannet er helt fantastisk, og gir derfor følelsen av det mest realistiske ig håret.


Mest fancy hår: denne deler jeg ut til denne fyren jeg ikke husker helt navnet på. Han har en sentral rolle i spille Dreamfall Chapters. Blir ingen flere tomler opp etter som de fleste hårene i spillet er stive og kan glitche igjennom kapper og lignene.


Underligste hår: Jeg måtte gi denne sveisen fra fra Far Cry Primal denne tittelen. Den barberte fronten gir meg bare sorg, men antar det er greit for en huleboer.


Fineste bevegelse: Auroras hår i Child of Light har en utrolig fin flyt og bevegelse, ikke så realistisk men det volumet misunner jeg.


Spillet med over gjennomsnitte bra hår: Det syns jeg er Witcher 3. Mange fine hår stiler og oppsett. Syns håret beveger seg stort sett fint, men vinner hovedsakelig på godt frisyre design. Har ikke sett en sveis som får meg til og gråte.


Hår sveisen jeg alltid vil huske: Når jeg spilte Final Fantasy 13 var jeg helt betatt av håret til Lighting, og jeg elsker det fortsatt og anser det fortsatt som en av de kuleste ig sveisene.


Overall verste hårsveiser: Ja, jeg elsker Arma 3. Men de trenger virkelig en ny hår designer, jeg er helt klar over at i et krigsspill er ikke håret det viktigste. Men når du ser eksempel bilde mitt skjønner du hva jeg mener. Denne sveisen gir meg grøss.

Da har jeg gått igjennom noen hårsveiser i spill verden. Kanskje det er bare jeg som bryr meg om spill hår på denne måten men har hatt det gøy med og finne ut hvem jeg skulle velge.

God helg alle sammen og game on

Hilsen 1PARA Tinkerbell

 

 

Hva skal Tinkerbell spille i helgen


 

Dette har blitt et fast innlegg som jeg skriver vær fredag. Hva skal jeg spille i helgen? Jo da jeg har et par spill jeg bytter fram å tilbake og timeplaner er ikke lett og holde, jeg blir litt revet med og bytter spill etter hvor vennene mine er. Men man kan jo ha en liten ide og time plan om hva man skal.

Fredag: Det er jo i dag, nærmere sagt nå. Så nå tenkte jeg og lage et innlegg jeg har lett etter bilder til som handler om hår i spill. Etter det drar jeg av sted til en annen verden, om det blir summeners rift eller Darkzone vet jeg ikke enda.

Lørdag: Dette er kvelden jeg drar dagen utover mot natten, og har en tendens til å være oppe for lenge. Her blir det Division, Far Cry Primal og Leauge of legends. Skal selvsagt lese igjennom andre spill blogger å se hva som skjer i spill verden. Må dessverre gjøre noe som ikke er gøy også, må finne ut hvorfor mitt NYE headset er dust! For det skrur opp i topp volum å når jeg restarter dataen min så har jeg null lyd. Ikke super gøy etter som dette headsettet har vært i hus i 3 uker. Må kanskje sende mail med Razer support etter som det er Razer Kraken headset jeg har.

Søndag: Dette er for mange en avslappende dag, for meg handler denne dagen om struktur å ta i mot ordrer. For det er nemlig SAG 1PARA ARMA 3 night. Lurer på hva slags helsprøtt oppdrag vi skal ut på denne gangen.

Dette blir en bra helg, game on

Fikk lov til og vise Whitcher 3 blood and wine bildene likevel

Rundt en uke siden så jeg de nye bildene fra Witcher 3 din nye DLC Blood and wine. Jeg spurte for sikkerhets skyld om jeg fikk lov til å dele disse bildene. Dette spurte jeg først over FB og så på mail. Så fikk jeg svar igjennom messenger å det fikk jeg ikke lov til, men i dag fikk jeg en mail. I mailen sto det at det kunne jeg fint gjøre, så nå vil jeg gjerne vise fram hva jeg gleder meg til.

Kjenner jeg Gerald of Rivia rett antar jeg at det blir noen romantiske stunder, kanskje med hun helt til høyre(se blikket). Han er en player, trodde damene hadde gitt han nok problemer.


Nye naturomgivelser, spennende men alltid skeptisk når jeg ser sopp(gift).

Hater disse monstrene, kjenner de igjen fra Witcher 1 spillet.

Håper det er vin her, burde være det etter som det er et ord i tittelen.

Jeg må jo si jeg får mange ider om hva jeg har i vente av disse bildene. Men er helt klart klar til og bli overasket.
 

Ider til Arma 3 missons

Ja som jeg har nevnt før spiller vi Arma 3 oppdrag vær søndag på 1PARA TS. Jeg har spilt disse oppdragene en stund og begynner å få noen gode ider om hva som kunne vært gøy å gjøre. Jeg har fått beskjed om at jeg høres gal ut, men det skal jo være vanskelig.

Det oppdraget jeg syns hadde vært morsomt og gjennomføre er en halvsprø ide. Tenk dere at fienden har angrepet basen og har tatt alle helikoptrene, disse kamp helikoptrene kan bli brukt i mot oss i kamp. Iden er da at vårt oppdrag er å bekjempe fienden og ta over basen deres, for så og hente alle helikoptrene til vår nye base på en ukjent destinasjon for fienden. Dette føres enkelt ut? planen er å passe på at det er så mange helikoptrene at alle må fly et vær. Det kan fort by på problemer etter som fly kunnskaper er begrenset i hele sqauden. Det vil kreve god kommunikasjon og evnen til å følge ordre.

Jeg syns dette selv høres morsomt ut, kan hende jeg ta feil men pytt pytt.

Jeg har også en annen ide, som igjen er en halvveis sprø ide. Før vært oppdrag er vi alle i lobbyen på serveren og velger posisjoner vi skal ha denne kvelden. Alle velger en slot og vi får da inn for og spille. Vi spaner inn i basen, men plutselig innser vi at vi mangler 1-2 spillere. Spørsmålet er Hvor er de? Dette blir oppdraget lokaliser og hent hjem de savnede soldatene. Det vil bli 2 oppdrag kjørt parallelt, De som er på basen som er klare for oppdrag og de strandede soldatene som har blitt kidnappet.

Gruppe en som vil være de som er på basen vil så bli informert om oppdraget. Få kontakt og finne de savnede soldatene for så og hente de tilbake til hovedbasen. De vil få vite ca retting av gruppe 2.

gruppe 2 som består av de strandede soldatene vil måtte rømme og lokalisere en longrange radio, for å få kontakt med gruppe 1. De vil ikke få et kart som de kan se hvor de er og må derfor se på omgivelser for å finne sin posisjon.

Det vil selvsagt være farer på veien og ingen enkel jobb. Dette oppdraget vil kreve et strukturert letemannskap og gode ledere.

Høres noen av disse idene spennende ut? Jeg håper de ikke er bare super ider inne i mitt hode, men at det er gjennomførbart.

Heldigvis for meg er de fleste i 1PARA ikke norsk talende så ikke alle vet hvilken galskap de har i vente.

 

Mine tanker om Far Cry Primal

Ja nå har jeg spilt det en stund, og jeg liker det. Det er bare det at jeg ikke elsker det, jeg har ikke den samme JEG MÅ SPILLE FERDIG følelsen jeg har fått av andre rollespill. En ting jeg elsker er det mer primitive i spillet, elsker og løpe rund som villmannen Takker og jakte og temme dyr.

Grunnen til at jeg sier jeg ikke elsker det er at jeg er mer ivrig på og temme dyr og bygge base enn jeg er ved og fullføre hovedhistorien. Det er kanskje det som er problemet mitt så langt elsker jeg ikke hovedhistorien, den suger meg ikke inn i krigen mellom de forskjellige stammene. Jeg har riktig nok bare spilt 30% av hovedhistorien, men føler at jeg burde vært hekta så langt i spillet.  Kanskje en årsak til at jeg ikke klarer og gripe historien er at dialogene ikke er på engelsk, jeg leser aldri tekst i dialoger til vanlig og får med meg historien av å høre dialogen. Det blir litt vanskelig i dette spillet etter som de snakker et annen språk.

Det er mye jeg liker ved spillet også. Jeg syns karte er veldig spennende og det får meg til og ville utforske, jeg ser i vær krik og krok å plukker opp alt jeg får med meg på veien. Tror en stor årsak til at karte gjør meg interessert er at kartet viser forskjellige soner og hvor du har store bål du må fyre opp. Når området er markert rødt føler jeg at jeg må "rydde" opp i fiender i området, jeg skal jo tross alt ta over landet. Syns også det er litt spennende med de små oppdragene som bare popper opp på mini kartet mens jeg løper til større oppdrag, og redde sivile mens jeg løper igjennom skogen er et fint avbrekk i ny og ne. Så over til min favoritt hobby i dette spillet, temming av dyr. Jeg elsker dyrene det er etter min mening det beste med spillet, temme og kjempe vedsiden av ville dyr. Eneste jeg prøver og få til nå er og ri en mammut, det har vist seg og være en vanskelig oppgave som resulterer i mye død.

så alt i alt fornøyd, og man vet aldri om hovedhistorien plutselig tar meg med storm og gjør meg super hekta. Det vil tiden vise og jeg håper, men har ingen tanker om og gi meg enda. Jeg må tross alt temme alle dyrene å hjelpe alle menneskene.

 

 

For et sunnere spillsamfunn

I går sjekket jeg tv2 sin nettavis, scrollet nedover mellom gladnyheter og tragiske nyheter. Jeg trykket meg inn på en av sakene på forsiden med tittelen: Daniel (12) og Simen (14) tok et oppgjør med netthets ? fikk brutal nyhet i kommentarfeltet http://www.tv2.no/nyheter/8249740/ . Mens jeg leste saken så kjente jeg at hjerte mitt sank og at tårene ville ut. For det jeg leste var helt forferdelig, to unge gutter som opplever nett hets på det verste. I denne artikkelen fant jeg også linken til videoen disse to guttene og deres far har laget for å sette lys på dette problemet. Den gjorde så sterkt inntrykk på meg at jeg syns denne burde ses av alle som ferdes på nett og i spillsamfunnet. Den bør vises til barn og voksene så man kan lære konsekvensene av mobbing over nett.

Etter og ha sett videoen satt jeg og tenkte over hvor urettferdig det er at 2 unge gutter som liker og ha det gøy skal få så mye hat. Og at dette med stygge meldinger er hverdags kost for guttene, å at de har blitt vant til det. Ingen skal vende seg til noe slikt.

Jeg har blitt enda mer bevist og ser det som min jobb å si i fra neste gang jeg ser slik urettferdighet. Jeg snakker alltid varmt og onlinesamfunnet. Hvor inkluderende og likestilt jeg føler meg. Det gjør meg vondt at ikke alle får oppleve det samme som meg, for foran dataen er vi alle like. Vi kobler oss på for og være med venner og oppleve nye ting. Det er alles jobb og ta ansvar for og få en slutt på dette. Tenk før man kommer med negative kommentarer om det er skriftlig eller muntlig. Ser eller hører man dette bryt inn, det er helt greit og korrigere negativ oppførsel.

Jeg sendte en mail og spurte om jeg kunne dele videoen og jeg fikk et ja. Så jeg anbefaler sett deg ned uansett alder og kanskje med fler i huset og se videoen. Jeg håper guttene oppnår mye med denne videoen og ønsker de lykke til, jeg skal følge de på youtube og håper de får mye støtte.
 

 

Sett blider fra Witcher 3 DLC Blood and Wine
Jeg er i ekstase, jeg innser nå at vente tiden på siste dlc til witcher 3 er snart over. Dette spillet er det beste spillet jeg har spilt. Og etter sist dlc så er forventingene sky høye. Jeg tar tittelen sier mye om hva vi har i vente, blod og vin. Kan ikke vente til og sette i gang å utforske nye omgivelser og møte nye fiender eller hva enn jeg har i vente.

Håper virkelig på flere gwent motstandere, jeg bare elsker og spille gwent. Så mye at en dag skal jeg sette meg ned og lære og spille det i fysisk form, jeg har jo trossalt 2 bunker av kortene.

Jeg fikk dessverre ikke lov til og vise bildene men kan da ses på witcher 3 sin offisielle fb side

Håper dette blir en fin avslutting på min reise som Gerald of Rivia.


 

Når det er alt for lenge siden man har spilt leauge of legends

Ja i går etter og ha oppdatert spillet var det tid for å spille noen runder leauge of legends. Mye har skjedd siden jeg var logget på sist, ny champion og nye kiste greier som jeg ikke helt skjønte noe av. Jeg og min nederlandske spill kompis dutchtroller skulle ta noen runder med Ultra repet fire. Det var kanskje litt for raskt tempo etter og ha hatt en lang pause fra spillet.

Vi spilte 3 runder og første champion ut i kaoset var min trofaste stein kjempe Malphite. Vi vant den runden og det gikk sånn passe for meg, men det var ikke min beste prestasjon i LOL. Runde 2 gikk jeg for min favoritt Nami, hun er den jeg har spilt aller mest og første championen jeg kjøpte. Men det gikk overhode ikke bra. Jeg vil beskrive kampen i Urf med Nami som en fisk omringet av 5 gale sushi kokker. hadde Amumu vært der hadde jeg vært en maki. Det gikk veldig dårlig og humøret sank, men ble overbevist om at en runde til ville muntre meg opp(det var helt feil). Runde 3 den siste runden som skulle muntre meg opp og som jeg hadde tenkt til og vinne. Jeg kjøpte den nyeste championen før denne runden i god tro om at han var et lurt valg, men det viste seg at Aurelion sol ikke var det beste valgt etter som jeg aldri hadde testen han ut. Kan egentlig takke meg selv for dårlig valg der, men man må lære og feile. Logikken min var at siden det er helt kaos så kunne jeg lære meg og angripe med han. Jeg lærte i vertfall og dø med han.

Jeg logget av Lol etter dette og vente tilbake til det mere primitive i Far Cry Primal. I dag skal jeg spille noen runder og håper på litt mer suksess, starter i det rolige med noen normal runder å har tenkt til og velge riktig champions. Helt klart at dette er et spill jeg må spille litt oftere vis jeg skal klare og henge med. Jeg har ingen planer om og bli proff, men hadde vært godt og ikke bli flamet så mye som i går.

Ønsk meg lykke til og god helt til alle sammen.

Hilsen 1PARA Tinkerbell

Ryddet data skrivebordet

Har du noen gang følt at data skrive bordet er uoversiktlig og overfylt? Dette problemet hadde jeg og bestemte meg for og gjøre noe med dette. Det var overaskende mye rart i de 2 haugene på vær sin side av dataen. Jeg fikk meg en god latter når jeg innså hvorfor jeg må kjøpe hår strikker hele tiden og aldri finner de når jeg trenger dem, det lå så og si hårstrikker rundt på hele skrivebordet.  Uten om den stakkars hårstrikken som er evig dømt rundt håndleddet til den ryker.

En ting som kanskje ikke kommer som et sjokk er at det var en drøss med data spill cover i bunn av haugene. Da så jeg spill samlingen min i en mer fysisk form enn når jeg ser på steam biblioteket mitt. Men vis jeg noen gang skal få skrevet hva som lå på skrivebordet må jeg nesten komme med en liste.

 • En haug av hårstrikker
 • sikkert 100 hårnåler
 • 6 spill covere
 • 2 hals kjeder
 • gammel notat bok + den nye
 • instruksjoner på headset og tastatur
 • klistremerker fra forskjellige merker
 • fuktighets krem
 • 2 penner
 • kabler til forskjellige ting
 • hodeskalle armbånd
 • regninger som var betalt

er det som var på pc skrivebordet mitt og det var rett og slett på tide og rydde litt. Nå som det er ryddet føles det godt men tomt. Og i morgen bærer det av sted på kjøpesenter med alle andre for og kjøpe små kurver så jeg kan vedlike holde systemet mitt.

neste rydde prosjekt er vel kanskje og rydde skrivebordet på dataen for som på bilde over kan dere kanskje se at det er helt kaos.

Tinkerbells helge planer

jeg føler nesten at dette har blitt en fast greie, jeg forteller om helge planene mine. Hva har jeg tenkt til i helgen? Denne helgen har jeg lang fri helg etter som jeg jobber annenvær lørdag har jeg fri annen vær mandag.

Fredag blir det middag også er det game on, Tenkte og spille Far Cry Primal. Nå har jeg spilt det i 11 timer og har fullført 27% i dette spillet.

Lørdag skal det selvsagt spilles mer. Kanskje jeg ender opp i Division Darkzone for og finne mere gull utstyr. Har en veldig kul gull maskin gevær, men alltid rom for forbedring. Min nederlandske spill kompis har også spurt om vi ikke kan spille et par runder Leauge of legends, noe som er lenge siden jeg har gjort. mens jeg skriver dette så minner det meg om at jeg kanskje burde starte og oppdatere spillet i dag.

Søndag er det selvsagt 1PARA  SAG Mission i Arma 3. Og jeg håper vi kan gjenta samme suksess som forrige søndag, men forhåpentligvis flere spillere. Blir jo helt klart litt tid til Far Cry Primal på søndagen også.

En ting som jeg har tenkt til og gjøre alle dagene er og vende meg til tastaturet. Jeg bommer fortsatt på en del knapper og trenger å vende meg til det.

Jeg vil minne om at jeg har tenkt til og gjøre andre ting i helgen en og bare sitte å spille. Men tror ikke hele timeplanen er super spennende og velger derfor og ikke dele alle detaljer som hva jeg skal spise også videre.

Match kveld

Ja da er vi inn i uke 4 i sesongen i Call of Duty 4. Vi har overhode ikke hatt noen knall start og denne uken blir det vanskeligere, vi spiller mot et godt lag og skal innrømme at jeg gruer meg. Men vi er på hjemme bane og skal spille vårt brett og ukens brett. Så vi får håpe det er en fordel.

En annen grunn til at jeg kanskje er litt skeptisk til at dette skal gå bra er at en av våre faste spillere er på ferie, Noe jeg syns er unødvendig(spøk). For det fører til problemer for meg som war arranger, da laget må finne andre spillere til og fylle opp laget. Det har jeg selvsagt fått tak i, og han er en god spiller. Vis du ser bort i fra den delen at han de 2 siste trenings kampene har skutt meg 3 ganger. Jeg får håpe at vi klarer å unngå teamkill i denne kampen og at vi klarer og vinne begge brettene i dag.

Men jeg bør kanskje være bekymret over meg selv også. Nytt tastatur som er mere kompakt en jeg har hatt på mange år. Håper jeg klarer og treffe de riktige knappene når det teller. Jeg er også nødt til og huske og puste, for det er noe jeg glemmer når jeg er last man standing. Noe som skjer overaskende mange ganger. Jeg antar det for fordi jeg foretrekker forsvars posisjoner, også kalt av noen spillere camping.

Så nå sitter jeg og venter på at laget skal møte opp på TS3, og håper de møter opp i tide til siste fin puss på taktikken. Det å møte opp i tide er ikke alle lagkameratene mine sin sterkeste side.

Ønsk oss lykke til når 1PARA og NBG møtes i kveld.

Nå er kampen ferdig og jeg kommer med en liten oppdatering. Vi tapte så inn i gran skauen at det er flaut. Jeg er super sint fordi jeg er en dårlig taper og vil legge meg ned og gråte. Teamkills skjedde selvsagt under kampen og klarte og drepe en jeg også. Scoren er så flaut og si at den vil jeg ikke en gang skrive ned.

 

Nytt tastatur

Ja det er ikke lenge siden jeg gikk til innkjøp av nytt headsett, men jeg burde vært forbrett på at noe annet ville ryke også. For det var det som skjedde, en uke etter nytt headsett røyk tastaturet. Det var rett og slett av slitasje tror jeg, ettersom jeg hadde hatt tastaturet i 3 år. grunnen til at jeg trengte nytt var knapper jeg bruker mye som ikke fungerte mer. Som f.eks W, X og mellomrom.

Mitt tidligere tastatur var logitech g19s. Jeg har alltid vært fornøyd og vurderte å kjøpe det samme igjen, men jeg fikk et tips om og prøve ut Roccat isku FX. Etter og ha sett litt på priser tenkte jeg, Ja hvorfor ikke ? Fordi dette var ikke så voldsomt dyrt som noen av de andre jeg vurderte. Betalte 900 kr for Roccat isku FX Multycolor på Elkjøp. Jeg har egentlig ikke lest meg opp så mye på nettet om dette produktet, men har flere i 1PARA som er super fornøyde med akkurat dette tastaturet.

Jeg har enda ikke testet det ut i et spill. Men det  jeg kan si så langt om tastaturet er at håndleddene mine får god støtte, noe jeg syns er viktig vis man skal ha en lang spille økt. En annen ting jeg også liker er at sammenlignet med Logitech g19s så er knappene lavere, men samtidig ikke alt for lave. Noe som er litt uvant men samtidig en fordel, med tanke på at jeg slipper og løfte fingrene så høyt for og bytte knapp. Og siden jeg sammenligner med Logitech er det en annen ganske stor forskjell. Tastaturet er litt mer kompakt en mitt tidligere tastatur. Noe som resulterer i mye feil trykking mens jeg skriver dette innlegget. Dette antar jeg kun er en vane sak. At tastaturet er mer kompakt gjør egentlig ingen ting når jeg blir vant til det. For jeg har ikke så lange fingre og sliter til tider og rekke fram til alle knapper jeg skal nå fram til mens jeg spiller.

Så da var det to elektroniske ting som måtte byttes ut. Og av erfaring så pleier dette alltid og komme på grupper i 3. Så hva som ryker nå vet jeg ikke, men får håpe det ikke er PCen min. Skjermen har jeg fortsatt garanti på så det går vel greit vis det er den som ryker.

Grunnet til at jeg sier at det alltid skjer i grupper på 3 er at det har skjedd før. For et par år siden røyk først PS3 så sviktet headsettet jeg hadde da. Og helt til slutt så var det vaske maskinen. Jeg håper jeg tar feil om denne litt overtroiske synsvinkelen.

Noen andre som har erfart at ting ryker samtidig?

Ha en fin fin onsdag hilsen 1PARA Tinkerbell

Arma 3 misson hos 1PARA

På søndag hadde jeg min beste Arma 3 opplevelse, til tross for keyboard problemer. Vi pleier og være rund 3x5 sqauds og i går var vi bare 1 sqaud med 7 stykker. Det fungerte overaskende bra, få dødsfall, god struktur, raskt inn i formasjoner og alle fiender eliminert.

Jeg tror en stor grunn til vår suksess i går kommer av mindre spillere. Ingen ble skutt av lagkamerater og radioen var ikke overfylt av stemmer. Jeg fikk med meg alle beskjeder og slapp en sint sqaud leader som hadde stemmer på 2 forskjellige radioer. oppdraget vårt var delt i 3 deler, og var varierte og godt planlagte. Vårt mål var at vi skulle sprenge et radio tårn, klargjøre en base og finne og eliminere fiendene i sin camp plassert midt i skogen.

Vi ble ledet av Winnie som gir klare og gode instruksjoner om posisjoner hvor hver enkelt av oss skal passe på og alle andre små detaljer. Nr 2 leder var Godfather som egentlig pleier og ha sin egen sqaud, det var også han som hadde laget oppdraget til oss. Godfather er også den som har laget brette vi bruker Kapolio. Vi andre er der vi passer inn og trengs, lag fordelingen var 2 ledere, 2 medic og 3 fire Power. Min oppgave var medic som alltid . Var også min oppgave og passe på hvor vi kom fra vær gang vi stoppet.

Dette er ganske slemt og si men var deilig og spille med litt færre spillere. Det gir det mulighet for litt opplæring om formasjoner underveis også. Og det beste med det hele, du slipper spillere som løper feil vei og blir feiltaglig skutt pga feil posisjon.

Det ble uheldig vis ikke tatt opp og vi har ingen video, dette er synd etter som det var vårt beste oppdrag. Vi håper på en gjentagelse av suksessen og kanskje vi får tatt opp oppdraget også.

Jeg har nevnt dette før men vis noen er interessert i og være med 1PARA på oppdrag ta kontakt:)

God tirsdag hilsen 1PARA Tinkerbell

En primetiv helg

Denne helgen har jeg laget mine våpen selv, jaktet, samlet materialer og temmet ville dyr. Dette har jeg gjort i spillet Far Cry Primal delux. Jeg kjøpte spillet på fredag, ble ikke så mye spilling den dagen fordi det måtte installeres. Men i går følte jeg at jeg kom mere inn i spillet. Jeg er langt fra ferdig å kan ikke utale meg om historie delen av spillet enda.

Noe jeg kan si om spillet så langt er at jeg digger det og er halvveis besatt, noe jeg blir når jeg liker et spill veldig godt. Dette er helt riktig type singel player spill for meg. Samle ting ta litt omveier og oppdage vær eneste krik og krok på kartet. Gleder meg til og spille mer av historien men for øyeblikket må jeg oppgradere meg selv. Jeg tror dette blir mange gode timer med spilling. Det å Level up og oppgradere meg selv funker bra og er enkelt og komme inn i. Føler aldri jeg ikke vet hva jeg skal og får god beskrivelse på veien. Eneste problemet jeg har er at jeg skjønner ikke hva noen sier og må derfor lese tekst. Noe som kan ta fokuset bort fra animasjonene under dialog. Men samtidig så syns jeg det fremmede språket gir en mer ekte følelse av at jeg er 8000 år før Kristus.

Nå skal jeg (Takkar)tilbake til stein alderen å bekjempe kandibal fienden og finne en mammut og ri på. Jeg har temmet en sabeltiger, og vi skal nå ut på jakt.

Så spillingen går bra men som jeg skrev i går, går ikke alt på skinner. Headsette mitt tuller og nå har tastaturet mitt bestemt seg for at x ikke funker. Hvordan skrev hun x tenker du kanskje. Den er send og kopiert fra en av community medlemmene. For en søndag, ønsk meg lykke til.

hilsen 1PARA Tinkerbell

Hjerte i halsen.

Sist lørdag kjøpte jeg meg et nytt headsett. Det har utrolig bra lyd og er stort sett fornøyd med mitt rosa Razer Kraken headset, men det har ikke bare vært supert. Jeg har nemlig hatt et par hindringer på veien som resulterer hjerte bank.

Første problemet var ved installering og innplugging. PC fant ikke micen til headsettet og brukte lang tid på å få det på maskinen. Så kommer de problemene jeg syns har vært mest skremmende. Jeg satt og spilte cod 4 og plutslig gikk volumet til max, var livredd jeg hadde sprengt trommehinnene mine. Og i går kom problem nr 3, etter en black screen og crash fungerte ikke headsette. Det var null lyd og null mic, Jeg gikk inn for og se etter enheten på PCen min og den var ikke til og finne.

I dag ser alt ut til og være i orden, men må få fikset dette tullet. Jeg gjorde ikke noe annet enn og ta et virus program i går og avsluttet maskinen i går. Men antar jeg kanskje må reinstallere drivere, stress. Men er litt kjipt og ha problemer med et headset du har kun hatt i en uke.

Tar reinstalleringen i morgen og håper på det beste.

Ønsk meg lykke til

Hilsen 1PARA Tinkerbell

Tinkerbell sin helge plan(Far Cry Primal

Jo da var det fredag atter en gang og jeg har lagt meg en liten plan.

Nå er det fredag og jeg sitter og stirrer på installerings linjen til Far Cry Primal. Tok en liten pause for og dele at jeg gleder meg masse til og spille mitt nye spill. Håper jeg klarer og installere det før jeg skal sove. Må nemlig legge meg i grei tid etter som jeg skal klippe masse hår i morgen på jobb. Så jeg antar jeg at på lørdag skal jeg spille Far Cry Primal etter jobb. For så å sovne også våkne å starte spillet igjen på søndag.

Søndag ettermiddag bytter jeg selvsagt spill og håper på et bra oppdrag i Arma 3 1PARA style. Jeg har nevnt dette før men vis det er noen som liker og spille Arma 3 med mods så er dere velkommen til og ta kontakt og bli med. Alltid gøy med nye spillere.

Ønsk meg lykke til mens jeg skal kjempe meg igjennom hva enn jeg skal igjennom.

God helg hilsen 1PARA Tinkerbell

 

Spillet: The Guest

Jeg elsker spill hvor jeg løser gåter og puzzels. Så det er det The Guest går ut på og løse gåter og komme til bunns i hvorfor du er forlatt på et rart hotell rom. Som du selvfølgelig vil ut av, det vil du fordi det er bare utrolig guffen stemning på dette rommet. Du våkner på et hotell rom og det er bare å sette i gang med å finne ut hvorfor du er der. Etter som du løser flere gåter får du tilgang til flere dører. Spørsmålet er tør du og gå igjennom? i ene tilfellet turte jeg ikke og logget av for kvelden. Spillet er ikke spesielt langt og tok meg 4 timer.

Det var mye kode knekking noe som gir hodebry og rykninger i øye, men man får en lykke rus når man klarer det. Den lykke rusen var helt til du kommer til neste hindring. Man samler forskjellige gjenstander som man bruker på forskjellige vis, noen kombineres mens andre er hit til koder. Dette er hvordan jeg jobber når jeg spiller gåte spill, sjekk det rotet. Dette systeme funger for meg.

Spill opplevelsen var helt grei, spillet kostet meg 70 kr på steam så pris og spille tid tilsier hverandre. Jeg er ikke helt sikker på om jeg vil anbefale og kjøpe dette spillet. Vis man liker gåte løsnings spill ville jeg heller gått for The Room som også er og få kjøpt på steam. Men Selve spille mens jeg spilte likte jeg, det var når jeg så hva slutten var at jeg følte jeg hadde kastet bort tid.

Jeg har prøvd og fortelle om spille spoiler fritt. Rett og slett en liten avsløring og du har avslørt store deler av spillet, varer tross alt bare i 4 timer.

For og spillet dette spille krevers det engelsk kunnskaper.

Noen med forslag til Puzzel games Tinkerbell trenger og prøve ut? rop ut, eller kommenter under.

Ha en super kveld der ute.

Når man vender tilbake til gammle aelry access spill(ARK)

 Jeg har egentlig sluttet og kjøpe spill som er aerly access, rett og slett på grunnlag av alle bugs og stuff. Jeg syns det er irriterende og jeg går lei av spillene utrolig raskt.

Men så fikk jeg en et spørsmål om jeg kunne installere ARK igjen. for dere som ikke vet hva ARK er så er det et dinosaur spill hvor man finner matrialer, temmer dinosaurer, drikker vann, blir med i en clan, spiser og bæsjer. dette var veldig kort fortalt. Ikke største fanen av dette spillet men når de endelig er ferdig kan det helt klart hende at jeg endrer mening.

Så tilbake til spørsmålet. Litt skeptisk etter som da jeg sist spilte spille ble sendt på metal hugge tjeneste i 2 timer og døde av sult og kulde. Ja en super spill opplevelse det er altså. Jeg avinstallerte spille samme kveld i rent sinne, hvem kan klandre meg det var en helt forferdelig kveld.

Jeg spurte hvorfor de ville ha meg inn. Og svare jeg fikk var til og le av. Det hadde seg nemlig sånn at vårt ene medlem hadde blitt tatt til fange av en annen clan. de hadde knekt ut en mester plan og til den trengte de min kvinnelige stemme. for det har seg sånn at vi kun er 2 damer av 150 aktive medlemmer så alternativene er ikke mange.

Planen gikk ut på som følger jeg og en annen skulle smiske med den andre gruppen slik at vi kunne bli rekruttert, for så og åpne basen fra innsiden. Jeg tenkte jeg far vel hjelpe til og installerte spillet atter en gang. Mens jeg gjorde dette klarte selvfølgelig fangen og begå selvmord i bure sitt. og spanet uten for.

Da var det ikke lenger behov for min kvinnelige stemme og jeg gikk og hakket stein. Litt usikker på om jeg skal føle meg verdsatt eller brukt. Men syns planen var morsom. Jeg har virkelig ingen ting og miste i dette spillet og tenkte hvorfor ikke.

Vil på peke at dette er første gang denne gjengen vil bruke meg fordi jeg er jente, de har super respekt og vi er alle likestilte.

 

The rom

Ja jeg fullførte dette spillet i går, et klikk og pek oppgave løsnings spill. Spillet heter The Room og er utgitt av Fireproof Games i 2014. Brukte 4 timer på og spille meg igjennom det og det kostet meg kun 36 kr på Steam.

Spillet er egentlig ganske enkelt og greit i handlingen. Du du kommer til et rom med en boks, du skal åpne den. for vært kapittel er du ett steg nærmere i og løse oppgaven. Let etter spor, løs puzzels og knekk koder. Vær oppmerksom og ha et øye for detaljer eller små forandringer i mønster og overflater. man har en spesiell linse man kan se igjennom som brukes for og finne koder eller hint underveis. Finner man ingenting se igjennom linsen og se om man ser noe.

Jeg fikk en mestrings følelse av og fullføre dette spille og følte meg veldig smart. Slo meg selv i hode av frustrasjon noen ganger men satt ikke alt for lenge fast, trykket på hint knappen et par ganger. Hintene er ikke direkte info om hva du skal og lyser heller ikke opp hva du skal gjøre. Den gir det et lite hint om hva du kan se etter. det gjør at man ikke kan "hinte" seg igjennom dette klikk og pek spillet.

Klarer du og komme deg til kjernen av boksen? Vis du liker puzzels anbefaler jeg dette spillet.

#theroom

 

Fullført Child of Light

Dette spillet kjøpte jeg på salg igjennom steam, jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle bli totalt oppslukt av dette spillet. Men spillet Child of Light fikk meg hekta fra de første minuttene.

Spillet kom ut i 2014 så det er ikke et nylig gitt ut spill, jeg var bare litt treg med og få kjøpt det. Utgiver er Ubisoft og kjøres igjennom Uplay.

 Hoved karakteren: Man starter med lille Aurora. En dag finner de Aurora kald og blek og kongen antar at hans kjære datter er dø. men det viser seg at hun har endt opp i en annen verden. Der starter reisen for å finne lyset og komme seg hjem til sin far. Det er vel litt røtter til Tornerose men også litt askepott følte jeg.

Man har også en liten følges venn en liten blå firefly man styrer med musen, og man styrer Aurora med tastene. han er super søt og utrolig hjelpsom etter som man bruker han til mye under spillet.

Omgivelser: Jeg følte jeg fly rundt i et kunstverk, omgivelsene er utrolig nydelig. Til tider litt dystert men da er det godt og ha med sin lysende medhjelper som lyser opp veien. bakrunnds musikken er behagelig og stemnings full, tror min samboer er dritt lei denne melodien etter at jeg har nynnet på den hele helgen.

Game play: Jeg trodde dette var et rolig spill hvor jeg bare skulle løse noen oppgaver men ble overasket over hvor "komplisert" spillet er. I starten gikk jeg rundt med firefly og var ganske så sårbar følte jeg, var trossalt et lite barn i en fremmed verden. Men så støttet jeg på en fiende og der fikk jeg se kampsystemet for første gang. Minner litt om Final Fantasy systemet, du møter på en fiende og kampen er i gang. Man står på vær sin side og man venter på tur på og angripe. For mer avansert angrep trenger man nok MP.

Nederst på skjermen ser man en linje som man kan følge med på hvem som skal angripe, det er ikke nødvendig vis at man angriper i tur og orden. Man kan kaste fienden tilbake på tidslinjen eller bli kastet bakover selv, Firefly kan brukes til og senke fiendens fart og gi deg liv under kampen. Etter vært møter du på flere karakterer som blir med deg på reisen og disse kan man bytte på og rotere etter behov. Alle har spesielle egenskaper og man må velge etter hva som er effektivt mot fienden. Så spillet var mye mere taktisk enn jeg antok når jeg kjøpte det.

Som tidligere nevnt får man flere medhjelpere og man levler opp underveis i spillet. For vært Level får man et skill point man må oppgradere karakterene med, man kan da velge hvilken retning man vil ha de forskjellige karakterene i. F.eks kan man oppgradere en til og bli super rask mens en kan bruke magi, noe som gjør at man kan oppgradere mer tilpasset sin spiller stil.

Så har man også steiner som man kan bruke til og oppgradere våpen og rustning. Man kan kombinere forskjellige steiner og lage de større. Disse kan være nyttig og byttes ut etter hva slags fiender som befinner seg i området man er.

Historien: Man er lille Aurora som har kommet til en annen verden, hun vil gjerne finne veien hjem. For og komme seg hjem må man finne lyset som består av stjernene, månene og solen. Vær gang man får tak i en av disse oppgraderes Aurora. Aurora er kongens eneste datter og han er syk av sorg, derfor har hun dårlig tid på og komme seg hjem. Men det er selvsagt ikke enkelt med en ond stemor og 2 onde stesøstre som vil sette en stopper for hennes hjemkomst. Auroras mor er død og det er faktisk hennes stemor som drepte henne med hjelp av gift.

Klarer Aurora og finne alt lyset og bekjempe fienden? det syns jeg nesten du må spille igjennom spillet og finne ut selv. Jeg anbefaler dette spillet på det varmeste og er vært hver eneste krone det kostet. Også et fint spill til barn, men krever engelsk kunnskaper. Dialogen føres på engelsk men er utrolig lett og lese etter som det er litt rim og en god flyt.

#ChildOfLight

 

 

Nytt headset

Jeg skrev om i  helge planene i går at jeg tenkte meg i butikken for og se på spill, når jeg kom til butikken Teknikk magasinet var det ikke spill jeg tok med meg hjem. Men et nytt headset, jeg har sagt til samboeren lenge at ene siden på gamle headsettet mister lyden i hytt og pine, noe som passet meg svært dårlig under kamper i Cod 4.

Så jeg endte opp med dette headsettet. Razer Kraken pro. Dette headsettet hadde de på salg til 699 kr på Teknikk magasinet. Det var 3 grunner til at jeg kjøpte disse nr 1 jeg trengte nytt headset, nr 2 plass til alle øredobber og piercinger jeg har i øret, nr 3 de er rosa, veldig rosa

Jeg kjøpte i egentlig i en annen farge rød Orange neon farge, men min samboer så denne fargen og så byttet jeg.

Så langt er jeg fornøyd med produktet og gleder meg til å teste det ut i kveld. Fram til nå har jeg egentlig bare kjempet for og få fram lyd, ikke alltid like enkelt og bytte utstyr. Tror jeg er oppe i 2 timer på og få det til. Den sitter utrolig bra på hodet og kan anbefale den til alle som er lei av og ha alt for lang bøyle på headsette. Lyden er utrolig bra etter hva jeg har fått testet ut så langt.

En ting er trist nå har jeg ikke matchende leppestift lenger og må gå til innkjøp av neon rosa.

God helg alle sammen:)

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

hva skal Tinkerbell spille i helgen?Nå er det helg og denne frøkna har store spill planer. Om de kan gjennomføres spørs, men jeg skal gjøre alt for og innfri mine egene satte mål.

1: skrive ferdig teksten til konkurransen Digitale liv

2: Finne alt lys og stash i Child of Light og fullføre spillet.

3: Være slem i DarkZone i Division, har dere ikke vært rouge enda? Må prøves for et adrenalin kick.

4: Spille Arma 3 Special Assault Grupe oppdrag med 1PARA, og bli kjeftet på av min Commander Winnie når jeg enten prater for mye eller ikke gjør alt etter planen.

5: Dette punktet er ikke helt bestemt men tenkte meg å se i spill i butikken, kanskje jeg kommer hjem med noe hvem vet?

Der har vi helge målene for 1PARA Tinkerbell. Jeg vil påpeke at jeg tar meg tid til mat og en tur ut, Så ingen grunn til bekymring.

Vis noen lurer på om jeg kan utdype noen av punktene overfor legg igjen i kommentar felte. Min mening om Child of Light vil komme så fort jeg er ferdig med spillet og har fått skrevet innlegget ferdig så klart.

Game on og god helg. 

 

Division feberen over?Jeg spiller fortsatt division, men ikke like iherdig som jeg har vært. Det er nemlig et annet spill som har tatt over rollen, spillet jeg spiller når jeg ikke har andre spill jeg "må" spille. Når jeg skriver spill jeg må spille mener jeg faste dager og tidspunkter jeg spiller Cod 4 og Arma 3.

Men nå tilbake til hvilket spill som har tatt over. Jeg ble veldig overasket selv at spillet med tittelen Child of Light skulle få meg til og lete etter lyset i steden for og skyte fiender i Darkzone.

Dette var et spill som var på salg på Steam, har sett på det før men etter at jeg så den prisen kjøpte jeg det endelig. Dette lå inne på steam kontoen min en uke, fordi jeg fullførte første Diponia Doomsday. Så var jeg ferdig med Diponia og det var på tide og reise til et annet sted. Jeg lastet ned spillet og så var det gjort, jeg var hekta. Er enda ikke ferdig med spillet, og håper det tar litt mer tid fordi jeg koser meg. Men hvem skulle tro at eventyr spille Child of Light skulle ta over for Division? Dette er to helt forskjellige spill, kan ikke sammenlignes på noen som helst måte.

Når den tid kommer å jeg blir ferdig med spillet, vender jeg vel nesa mot DarkZone igjen. 

Jobber hardt for og skrive om spill

Det er ikke akkurat bloggen jeg henviser til med denne overskriften, men det skal sies at dette krever tid og hard arbeid og skrive blogg innlegg, rettskrivning er kanskje ikke helt min sterkeste side. men syns det begynner og bli bedre, også når det kommer til og strukturere det jeg skriver sånn at det henger sammen. Derfor følte jeg meg kar for enda et prosjekt vis man kan si det sånn.

Det har seg nemlig sånn at jeg tenkte og sende et bidrag til en skrivekonkurranse som handler om spill. Dette er da et samarbeid mellom Pressfire, Spill Pikene og Fritt ord, denne konkurransen heter Digitale liv.

Jeg jobber nå med saken og få teksten ferdig til 15 april, og det tar mer energi en jeg trodde. Men jeg syns samtidig at det er et morsomt prosjekt å holde på med. Og kan ikke vente med og bli ferdig og i en senere anledning dele dette på bloggen. Men der er jeg virkelig ikke enda.

vis noen vil delta selv eller se mere info sjekk ut digitaleliv.no 

Noen tips til spill?

Jeg spiller det meste. Om det er historie drevet spill eller bare et bra online spill. Jeg er alltid på jakt etter små søte eller store utdypende spill og få satt i gang med.

Så er det noen forslag til hva jeg kan sett i gang med etter Child of Light? jeg spiller det meste, uten om ailiens og romskip. Det er virkelig bare ikke min greie.

Jeg setter veldig pris på tips:)

 

 

Satt i gang med nytt spill: Child of Light

Ja nytt spill i steam biblioteket mitt. Virker utrolig bra så langt. Gleder meg til og spillet dette spillet ferdig. Ble overasket over kampsystemet, på en positiv måte.

Håper på at historien blir vakker. Spillet er jo basert på lille prinsesse Aurora fra Tornerose. Elsker bare spill som har en karakter fra gode gamle eventyr.

Ønsk meg lykke til mens jeg kjemper meg framover for og finne lyse. 

Ferdig med Diponia Doomsday

Lett info. Dette er spill nr 4 i serien altså det siste. Jeg har spilt nr 3 tidligere men ikke 1 og 2.

Ja da har det seg sånn at jeg fikk fullført spillet Diponia Doomsday fra Daedalic. Jeg har ikke vært på hugger når det kommer til og fullføre dette spillet. Jeg liker selve spillet men syns hovedkarakteren bare er skikkelig dust. Jeg hadde håpet på forbedringer etter spill nr 3 i serien Goodbye Diponia. Men nei da jeg startet helt fra begynnelsen. Med samme dusten som i det tidligere spillet.

Til dere som ikke leste innlegget om Goodbye Diponia, så skrev jeg at hovedkarakteren Rufus forandret seg til det bedre mot slutten av spillet. Men sånn forsettet ikke spillet. Jeg startet nesten helt på begynnelsen og var den samme teite duste fyren. Ja der har vi mine følelser angående Rufus. Han er en dust med dårlig humor og sier en haug med ting jeg aldri ville ha sakt. Men han bryr seg fortsatt masse om sin kjære Gole noe som er godt og se. Gole ser man flere ganger i forskjellige aldere. Hint hint tidsreise.

Men selve spillet i seg selv likte jeg. Denne gangen er det tidsreise på time planen. Du skal prøve og rydde opp i rot som fører til mere rot. Men det var gøy. Artig og se hvordan det du har gjort tidligere i spillet har en stor konsekvens for fremtiden. I Goodbye Diponia var det en haug med bra Puzzels. Her syns jeg ikke det var fult så gode og varierte. Men nå elsker jeg puzzels så det var jo en liten ned tur.

Omgivelse endres ofte og hyppig. Med mindre du sitter fast et sted. Da varierer det ikke så mye. Men gøy og se karakterer fra gammelt av som man ser inni mellom.

Jeg vet helt ærlig ikke om jeg vil anbefale serien. Det kommer helt an på humor. Dette var virkelig ikke min humor. Men selve spillet likte jeg.

Kjære Gole som ikke er helt fornøyd med "meg"

Se en brudekjole, nå kan man lure på hva som skjer.


Ja dette er Rufus sitt arbeid. Planlagt? ikke i det heletatt.

#Diponia  #daedalic
 

, Drammen

spiller en del multiplayer krigs spill, men også singelplayer rollplay. og leauge of legends. er utdannet frisør men har fortsatt god tid til og få spilt en god del. mitt in game name er -1PARA-Tinkerbell. Spiller alle spill på datan min steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits