juni 2016

Familie ferie: Lærer lillebror å spille heartstone

Ja da er familie ferien i gang, vi befinner oss i Stockholm. På toget hit fikk lille bror spille heartstone på tlf min, det falt i smak. Nå sitter han super ivrig og spør om alt.

Så snart skal jeg vel utfordre han til en søsken duell, dette blir bra saker.

The Division: Underground

I går kjøpte jeg sesong passet til The Division, slik at jeg kunne spille Underground med flere av spill vennene mine. Den fikk jeg 20% av på hos u play, siden jeg brukte de poengene man får, så prisen var ikke så gal. Jeg ende vel opp med å betale rund 300 kr.

Det er ikke så mye jeg får sagt enda om denne dlc, enn at jeg skjønte ikke så mye. Du har en base under bakken og du må vel rydde opp der også. Under bakke nivået er et annet brett, for å spille med hverandre må man befinne seg på samme sted. Man kan derfor ikke bare bli med inn i en gruppe som er der nede, med mindre man befinner seg der selv. Det jeg lærte i går var at man tar t banen ut på oppdrag for og rydder opp under bakke nivå i NY, der er det mange kriminelle som oppholder seg. En annen ting jeg lærte er at det er mye bra utstyr og få kloa i.

Det er gøy, men litt usikker på om oppdragene er varierte nok til at jeg klarer og holde interessen. Jeg gjorde rund 6 oppdrag, og for min del var de alle veldig like. Men det var godt og få nye oppdrag, alle jeg spiller med som har spillet er nå tilbake som agenter.

Håper dette byr på mye spill moro sammen med venner. 

Sommer minne 2013: kjøp av pc


Nå som det er sommer ferie for min del, satt jeg å tenkte litt på ferie minner jeg har bygget meg opp de siste årene. Og det er et ferie minne som jeg aldri kommer til å glemme, tror ikke mamma og pappa kommer til å glemme det heller. Sommeren 2013, mange vil sikkert si den var kjedelig vis de hadde valgt og gjøre det samme som meg.

Jeg er frisør, på dette tidspunktet hadde jeg hatt svennebrevet mitt i 1 år. Og hadde derfor tjent opp mer ferie penger en noen gang, jeg følte meg rik. Det vare mine penger som jeg hadde tjent opp selv. Det var ferie tid, og jeg hadde ingen spesielle planer. gamle pc min begynte og skrante litt, kunne ikke spille alle spillene jeg ville uten å sjekke ut om pc taklet det. Det var da jeg tok avgjørelsen, dropp ferie og kjøp pc.

Med god hjelp fra samboeren min under bestilling hos komplett, fikk jeg endelig bestilt den nye dataen. Det tok jo selvsagt litt lenger tid enn når man bestiller f.eks et headset, vi hadde jo tross alt byttet ut litt deler her og der. Tror samboeren min holdt på å bli gal, jeg spurte om den hadde kommet vær eneste dag.

Så hadde dagen kommet, samboeren min ringte å fortalte at den hadde kommet. Buss turen hjem hadde aldri vært lenger, jeg løp inn og der sto boksen.At jeg har manko på tålmodighet er ingen hemmelighet for de som kjenner meg, jeg ville rive opp boksen å sette i gang. Men etter litt tenkning var det best og la samboeren min sette opp alt for meg. PC fungerte og fungerer den dag i dag som en drøm. Selvsagt litt skurring inni mellom, men den klarer seg bra.

Mamma lo godt da hun hørte hva jeg hadde gjort med pengene jeg hadde tjent opp. Og pappa var vel litt i sjokk. Men for meg er dette et godt sommer minne, og for min del et tegn på når jeg ble voksen med egen økonomi.

Dette var historien om da jeg kjøpte min første pc. Se så fin stor og rød den er.

Hvordan er din historie om første selvkjøpte pc eller konsoll? 

Ferie modus: Game on

Jeg er nå godt i gang med ferie uken min, jeg har noen hjemme dager før jeg skal ut på en liten helge tur. Så langt i ferien har jeg benyttet meg av fri dager, og benyttet meg av kveldene til å spille.

Det er litt flaut, men i går var jeg oppe alt for lenge og spilte. Men det er noe med når man spiller et fantastisk spill og man glemmer å se på klokken. I går var det med skrekk blandet fryd jeg spilte Witcher 3. Jeg har unngått og spilt en stund, siden jeg ikke vil at det skal ta slutt. Så i går satt jeg i gang, jeg så opp på klokken og den viste 4:30. Det var da det gikk opp for meg, jeg er i ferie modus.

Jeg har også kommet ganske langt i spille The Vanishing Of Ethen Carter. Men trengte en pause fra spillet, etter som jeg fant det super skummelt. Ene delen var så skummel at jeg satt med hjertet i halsen mens jeg svettet. Hint: noe jaget meg, det er noe jeg takler svært dårlig. Så derfor var en pause nødvendig.

På torsdag er det en annen type ferie i vente, byen Stockholm venter å jeg legger data spill til siden til fordel for litt familie tid( litt juks har heartstone på tlf).

Hvordan er din ferie? Spiller du noe som helst? Eller er du flink og nyter solen å legger deg i passe tid? Jeg personlig er en mester på å snu døgnet rundt.

Heia ferie modus

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Søndags handlig på steam

Her i drammen pøser det ned, det dundrer store vann mengder ned på huset. Det høres utrolig godt, men det er en koselig lyd syns jeg. Så da var det søndag igjen, og første ferie dag for min del.

Som alle andre søndager er det arma 3 oppdrag som står på programmet. Hva jeg skal vet jeg ikke enda, brefingen starter ikke før om ca 45 min. Og siden jeg har litt ekstra tid har jeg vært en tur på steam. Det er en haug med tilbud, så jeg dro på litt søndags shopping. I dag endte jeg opp med spillet The Vanishing of Ethan Carter, dette spille har ligget på ønskelisten min på steam en stund. Og med en pris lapp på bare 28 kr så kjøpte jeg det.

Så nå skal jeg løse et mysterium og mest sannsynlig vis få satt hjernen min på prøve.

Ha en god søndag og god sommer. 

Mitt IGN er Tinkerbell, er det på tide og bytte?

I rundt 5 år mens jeg har spilt på pc har jeg kalt meg selv Tinkerbell, dette navne ble egentlig inspirert av min fjortis mail. Etter og ha vært i samme spill samfunn like lenge som jeg har kalt meg selv Tinkerbell så har det på en måte blitt meg.

Når vi spiller og noen trenger hjelp roper de ut TINK eller Tinkerbell, jeg tror de jeg spiller med ikke hadde vært helt med på navne skifte. Et annet problem er alle kontoer jeg har som har elementer av Tink eller Tinkerbell, det vil jo ta litt tid. Men samtidig er jeg ikke alene om og kalle meg selv Tinkerbell.

Men hva ellers skulle jeg kalt meg selv? Det er ingen navn som popper opp i hode som jeg assosierer meg selv med, men navne bytte er noe jeg har tenkt på ofte. Jeg tror grunnen til at jeg kanskje vil bytte IGN er så jeg kanskje får et mer kjønns nøytralt navn, et som ikke roper glitter. Et som ikke får spillere til og si: Ooooo I did not know Girls play this game. Det er kanskje en teit grunn for og bytte et navn jeg liker, jeg antar jeg får bare vente og se hva jeg gjør.

Ha en super helg alle sammen, stor kos dere og nyt helg og sommer.

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Når et fantastisk spill går mot slutten: Witcher 3

Jeg tror kanskje jeg begynner og nærme meg slutten av mitt favoritt spill, det syns jeg ikke noe om. Jeg prøver og gjøre alt for å fortsette og spille spillet uten og bli ferdig. Dropper fast traveling og sjekker vært eneste spørsmåls tegn på kartet, men jeg må snart innse at det går mot slutten i Witcher 3.

Det er det jeg syns er så synd med historie spill, jeg blir så engasjert at jeg blir bare trist når det ikke er mer å spille. Vis jeg liker et spill og det er ferdig, hva skal jeg gjøre da? Kan alltids spille på nytt, men det er noe jeg svært sjeldent gjør. Jeg antar jeg bare må finne et spill jeg liker minst like mye, for det skal mye til før noen tar Witcher 3 fra 1 plassen. Håper jeg ikke begynner og grine denne gangen, som skjedde etter og ha fullført dragon age inquisition. Likte spille gjort mange valg, spille ferdig og jeg satt og grein ved pc. Til min samboers store forundring, fordi han ikke skjønte hva som skjedde.

Er det noen andre som noen gang har spilt et spill i snegle fart for og ikke bli ferdig? Fordi de ikke ønsker at spillet skal ta slutt? Det er det jeg gjør nå.

God helg alle sammen.

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Dreamfall chapters: endelig er hele spillet ute

Min reise i dette spillet startet oktober 2014, det er ganske lenge siden. Spillet er og virket som helt min greie når jeg kjøpte det, men var litt skeptisk til at et og et kapittel skulle utgis. Jeg syns et og et halvt år senere at jeg hadde rett til og være litt skeptisk når det kom til den delen. Men nå er hele spillet ute, å jeg har både ris og ros.

Dette er det første spille i Dreamfall serien jeg har spilt, som Witcher serien startet jeg rett på det nyeste. Det har egentlig gått helt fint helt til siste kapittel, hvor jeg kanskje følte jeg hadde hatt litt behov for og vite litt hva som har skjedd. Jeg syns det er litt vanskelig og skrive om et historie drevet spill, uten og dele for mye slik at det ødelegger. For historien er spillet.

I Dreamfall Chapters følger man 3 forskjellige historier, litt i vært kapittel. Det er 5 kapittelr i spillet, man følger Zoe, Kian og man følger lille Zaga mens hun vokser opp. Alle disse historiene skal i siste kapittel møtes, og gjøre historien komplett. Men etter som det har tatt voldsomt lang tid og få hele spillet, trenger man en veldig god hukommelse for å huske historien. Så for min egen del, når jeg har tid skal jeg spille hele spillet på nytt. Reisen virker som den har vart lenge, men har bare 30 spille timer for og fullføre historien.

Det er mye jeg liker ved spillet, det er min type historie. Noe av det jeg liker best er at mine valg har konsekvenser for videre i historien. Små valg kan få fatale konsekvenser. Uten og spoile noe kan jeg fortelle at en liten ting jeg glemte, resulterte i fengsel for en mann. Så vær forsiktig, man vil få opp et icon på skjermen når det er en avgjørelse som kan få konsekvenser for historien. Men tydeligvis ikke alltid etter at jeg gjorde et dårlig valg. Jeg liker også karakterene, å det og følge 3 historier. Det blir som og se Walking Dead eller lignende serier, hvor du kommer helt inn i historien også bytter de person. En annen ting som fanger min interesse er en verden med magi, jeg elsker alt som handler om magi. Historien i seg selv syns jeg personlig er god, vært kapittel bygger opp til siste kapittel. Men siste kapittel kommer jeg til litt senere.

Det er selvsagt en del ting jeg ikke liker ved spille også. Som tidligere nevnt syns jeg dette har tatt alt for lang tid, 1 og et halvt år. Når jeg kjøper episode eller kapittel basert spill forventer jeg vel at det kommer mer sammenhengende, jeg er kanskje litt streng nå men det er det jeg føler. Når jeg sier en del ting jeg ikke liker så er det små detaljer, som detaljer i grafikk. Hår som er urørlig og stikker underlig i gjennom klesplagg, eller øyn vipper som ikke er helt på riktig sted. Og la meg snakke litt om hår, litt besatt av hår. Og hår i spill slipper ikke unna. Hårene er utrolig stive, ser ut som damene bruker hår gel i hele håret slik at det aldri rører på seg. Men dette har ikke ødelagt spill opplevelsen min, jeg har kost meg masse med spillet.

Det nyeste kapittelet er Chapter 5, det er dette alt har bygget opp til. Uten og spoile noe tenkte jeg kunne fortelle litt om hva jeg følte mens jeg spilte siste del. Første jeg tenkte var hææææ, et par minutter senere var det mer mot gloser jeg ikke skal skrive på bloggen. Tenkte hva skjer nå? Det var mye tvister, som kom som et sjokk på meg. Veldig uforventet, men på en positiv måte. Det og se de 3 historiene forenes var godt, og få se hvorfor du har sett Zaga vokse opp. Jeg skjønte ikke hva hun hadde med saken og gjøre, men det var godt og få det på plass. Mens jeg snakker om Zaga syns jeg hun virker som en spennende karakter, jeg vil gjære vite mer. Det jeg har sett er glimt mens hun vokser opp, for plutselig bare å være en viktig del av historien. Zoe og Kian skjønte jeg hvorfor jeg fulgte igjennom spillet. Alt i alt ganske er jeg fornøyd med historien, men jeg sitter med mye spørsmål etter og ha fullført spillet.

Men er dette spille vært og kjøpe? Jeg vil si det kommer an på hvor mye du bryr deg om grafikk detaljer. Det som har plaget meg mest er jo ikke noe problem vis man ikke har spillet, siden hele spillet er ute nå. Vis du liker Historie, magi og ta valg som kan få konsekvenser. Da vil jeg si det er vært spille tiden.

Håper dere syns dette innlegget er bra, jeg setter veldig pris på tilbakemeldinger om hva jeg mangler når jeg skriver om spill.

Fullført Dreamfall chapters: full mening om spillet kommer senere i dag

Endelig var kapittel 5 i Dreamfall chapters ute, det var på tide. Skulle egentlig skrevet dette i går, men etter som jeg ikke fikk blogg.no til og virke skjedde ikke det.

Nå var endelig dette spille komplett, det skjedde så mye at jeg satt mer som et spørsmåls tegn etter at jeg var ferdig. Dagen i dag går egentlig til å sortere tankene.

Så for full oppdatering dropp innom bloggen senere i dag. Hvor jeg skal prøve å forklare uten og spoile historien.

Ut på søndags tur i Witcher 3

I dag har jeg vært Gerald of Rivia, og jeg har vært på søndags tur. Jeg har latt de nydelige omgivelsene synke inn, mens jeg har galoppert på hesten min. Naturen i den nye dlc Blood and Wine er noe av det vakreste jeg har sett innen spill.

Dette høres kanskje teit ut, men det var deilig og galoppere rund og se på naturen. Jeg har selvfølgelig gjort andre ting enn og bare løpe rund å se på naturen. Jeg har fullført et par oppdrag, for eksempel gjort ferdig oppdraget som hjelper meg og få en super rustning. Kommet meg litt videre i hovedhistorien var også en ting jeg har fått gjort i dag.

Når jeg tenker over det har dette vært en svært lite produktiv dag, men jeg har kost meg. Det er selvsagt viktig og gjøre det.

Nå er det snart Arma 3 oppdrag, det blir spennende. Jeg slipper og være sqaud leader i dag, så jeg skal tilbake til min vanlige jobb. Nemlig medic, det er det jeg gjør best. Så er nok best og holde meg til det.'

Game on og ha en super søndag

Søndag en herlig spill dag

Jeg elsker søndager, det er en rolig stille dag. Hvor jeg for det meste er hjemme på kveldstid. Søndag for meg er en fin spill dag, sette meg ned og gå inn i en annen verden.

Vær søndag spiller jeg arma 3 oppdrag, det starter riktig nok ikke før 21:00. Det betyr at det fortsatt er mye tid igjen før oppdraget til og få spilt litt annet. Med alle spillene jeg spiller nå, legger jeg merke til at jeg sliter litt med og velge hva jeg skal spille.

Når man har så mange spill at man bruker av spill tiden på og velge spill, skjønner man at man har mye bra i spill biblioteket. Så jeg antar jeg får velge etter humør, så da blir det Witcher 3.

Ha en fin fin søndag.


 

Endelig fredag! Og min første avtale i Overwatch

I dag er det endelig fredag, og jeg har fri helg Til og med mandagen skal jeg nyte en fri dag, kanskje spille litt da også kommer litt an på hvordan været er.

I dag står HeartStone og Overwatch på timeplanen. Jeg har laget min første spill avtale i Overwatch, med en annen som også spiller i 1PARA. Det blir utrolig bra og spille med noen som også er på ts. Vi er kun 2 og har derfor plass til flere. Min id i Battle net er Tinker1PARA#2946 ,Vis noen over 18 år har lyst til og være med add meg gjerne. Krav for og komme på ts og spille med oss er snakk engelsk, push to talk, over 18 år og pen språkbruk. 

Jeg er overhode ingen mester i Overwatch, men føler at for videre utvikling krever det bedre samarbeid med laget. Derfor syns jeg det er super gøy at jeg endelig skal spille med noen over ts.

Hva er deres planer for helgen? Hva skal spilles? Det er alltid gøy og høre hva andre skal.

Ønsk meg lykke til og ha en super fin helg.

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Arma 3 Apex

Arma 3 er en av spillene jeg spiller fast 2 dager i uken. Nå kommer det snart en ny dlc jeg bare må ha, nemlig Arma 3 Apex. Nytt brett i jungel omgivelser, kjøretøy og luftfartøy, er i dlc. Jeg personlig bryr meg mest om selve bretter, jeg kan ikke vente til det kommer ut 11 juli. Jeg har sett bildene på steam, og det ser helt fantastisk ut.

I 1PARA har vi oppdrag vær uke, det hadde vært en drøm og spilt på de nye tropiske øyene som kommer ut. Eneste problemet er og få alle til og kjøpe dlc, jeg skal helt klart jobbe for det. Samtidig som jeg må ha respekt for at noen er i mot tilleggs pakker.

Sjekk den ut på steam, det er forhåpentligvis et brett som kan blåse nytt liv inn i Arma 3

Game on. 

Takk for tipset: HeartStone

Når jeg skrev om at Gwent skulle komme som stand alone fikk jeg et tips om et spill, et annet kort spill. Jeg vil først og fremst si takk for tipset til den som tipset( det var bloggeren som har bloggen Gardengamer.blogg.no).

Jeg liker spillet, skal jeg være ærlig har jeg klart og bli hekta. Det etter kun en dag, det er så tilgjengelig. Har installert det på både pc min og på tlf min. Mitt problem er at jeg alltid tar av på slike kort spill, jeg blir så ivrig. Noen ganger resulterer det i at jeg begynner å kjøpe kort pakker, det skal ikke skje med dette spilt.

En ting jeg syns er litt trist er at jeg er besatt av et spill jeg er utrolig dårlig i. Jeg spiller runde på runde, og jeg taper konstant. Men enn så lenge er jeg optimistisk, å tenker at en vakker dag blir jeg kanskje god.

Som jeg har skjønt så langt går spillet ut på og bygge opp decken din, det er flere kategorier. Du kan kjøpe kort men også vinne eller Level opp for og få de. Jeg lærte for ca en time siden at man må bytte ut kort i kortstokken, for man kan kun ha 30 kort i vær. Mer en det har jeg ikke skjønt.

Ønsk meg lykke til på ferden mens jeg prøver og bli litt bedre i HeartStone. 

Gwent standalone closed beta

Nå så jeg en post jeg har ventet på, Gwent standalone. De inviterer til og melle seg inn i trekningen av og delta i closed beta. Link https://playgwent.com/

Meld dere på da vel, la oss spille gwent :P 

Hvordan syns jeg det er og spille Overwatch?

Som jeg har tidligere skrevet elsker jeg det nye spillet jeg kjøpte, nemlig OverWatch. Det er enkelt og komme i gang, og lære kurven går fort oppover. Noe av det jeg liker også med spillet er at det er lett og komme inn i servere for og spille, ikke som i mange andre online spill hvor du kan ende opp med og sitte og stirre på skjermen i evigheter. Det er enkelt og ta en runde i ny og ne, det får spillet et stort pluss for.

Det eneste jeg stiller spørsmål ved er hvor lenge jeg kommer til og syns dette spillet er interessant? Vis man har en gruppe venner som man spiller taktisk sammen med ser jeg helt klart at dette kan vare lenge. Men en så lenge har jeg kun en på vennelisten, min plan er selvsagt og skryte spillet opp i skyende slik at flere venner kjøper det. Når jeg spiller alene så handler det mer om og lære om karakterene, for det er ikke lett og ha taktikk med noen man ikke prater med.

Det er alltid gøy med online gaming, man møter masse forskjellige mennesker. Noen er snille, kule, morsomme og så har vi selvsagt de selvgode. Jeg hadde nesten glemt hvordan det var og ble flema, jeg ble kaldt en noob. Dette fant jeg egentlig bare hysterisk morsomt, og her er grunnen. Som en stakkars liten Level 4 spiller gikk jeg inn i an match mot Bots, en match mot bots for og trene å lære. Under matchen leser jeg kritikk om mitt valg av agenten jeg spiller, en healer. Etter og ha blitt kalt for en NOOB, svarte jeg på kritikken. Mitt svar var enkelt, ja jeg er en noob. Det er derfor jeg spiller mot bots som Level 4 så jeg kan lære. Jeg lo godt hvem kritiserer en på Level 4 for dårlig spiller stil? Når man er Level 4 så har man ikke funnet en spiller stil enda, jaja jeg fikk meg i vertfall en god latter.

Alt i alt digger jeg spillet, jeg ser for meg at jeg kommer til og fortsette en god stund til. Jeg koser meg masse for det meste, jeg er kanskje en litt dårlig taper.

Ha en fin fin søndag

Hilsen 1PARA Tinkerbell

En lørdags kveld med gwent 

Ja det er det jeg gjør, spiller Gent på en lørdag. For de som ikke vet er Gwent et kort spill man kan spille i Witcher 3. Jeg elsker Gent, det er taktisk og alt handler om og tenke et skritt frem. Selvsagt er det runder du har uflaks, men sånn er det vel med det meste.

Nå spiller jeg DLC Blood and Wine som er den nye tilleggs pakken til Witcher 3. Nå er det en ny deck som har kommet, og jeg jobber nå med og få tak i den. Før jeg setter i gang med turneringen.

Jeg må si jeg er en Witcher fan, Og en stor gwent fan. Jeg har 4 av 5 kortstokker ved siden av pcn min, hvordan jeg skal få tak i den siste er jeg litt usikker på, det får jeg undersøke. jeg tenkte at i løpet av sommeren skal jeg sette meg ned og lære meg å spille det i fysisk form. Kanskje min far som er veldig flink til og snekre kan lage et brett til meg, det får vi vente og se om han gidder. Men enn så lenge kan jeg kose meg med det i selve spillet.

Og ryktene svirrer, kanskje jeg ikke "trenger" og spille det i fysisk form. For jeg har hørt og lest om at Gwent kommer som en stand alone. Det hadde vært helt fantastisk om jeg kunne spilt det mot andre spillere på dataen min eller mobil.

God helg alle sammen

Hilsen 1PARA Tinkerbell

Jeg elsker OverWatch

Nå har jeg tatt meg litt tid til og spille forskjellige karakterer og sette meg litt inn i spillet, og det jeg kan si så langt er at jeg elsker det. Jeg er fortsatt en noob, men jeg antar jeg er unnskylt for det siden jeg kun er Level 4.

Jeg har bare spilt mot bots så langt, men etter dagens prestasjon er jeg så stolt at jeg holder på og sprekke.


Tittelen rundens spiller varmer hjerte mitt. Det var mot bots på medium, men jeg er jo under opplæring så da tar jeg alt jeg kan få av selvtillit. Den vil sikkert bli knust når jeg går inn i en kamp mot spillere.

Jeg elsker spillet men jeg har et lite problem, Battle.net. Jeg kan ikke adde venner, det er litt kjedelig. Det er helt klart en ting jeg må fikse opp i, etter som en i 1PARA vil spille med meg.

Ønsk meg lykke til videre i ferden mens jeg prøver og bli bedre, og mens jeg prøver og få venner på Battle.net.

Nytt spill: OverWatch

Nytt spill nye muligheter, nå laster nå ned OverWatch. Det ser utrolig morsomt ut, men føler meg allerede som en noob. Jeg mener hvordan skal dette gå, har ikke spilt det enda og jeg føler meg allerede som om jeg løper på tynn is. Jeg skulle kjøpe spillet, men hvor? Jeg søkte på Steam, Orgien og Uplay.  Å fant ingen ting, etter og ha googlet spill tittelen fant jeg siden som jeg kunne få kjøpt det.

Etter og ha gjennomført transaksjonen måtte jeg laste ned en plattform jeg aldri har hatt før, Battle net. Ny plattform med nytt spill gir nye muligheter. Vis noen vil spille med meg så er Battle tagen min Tinker1PARA. Jeg har ingen venner og innen i 1PARA spiller det foreløpig, add meg gjerne.

 

Witcher 3: Blood and Wine

I morgen er det en uke siden Witcher 3 dlc Blood and Wine kom ut, som en ivrig Witcher fan har jeg spilt det når jeg har hatt muligheten. Jeg har ikke spilt så mye av hovedhistorien, men jobber meg igjennom sideoppdragene. Det er mye og gjøre, har allerede hatt noen gode spille timer med dlc.

Side oppdragene er varierte, og med gode historier. Uten og komme med for mange spoilere er det vanskelig og utdype noe særlig mer. Men hva jeg kan si er at jeg tror det er lurt og ta en del sideoppdrag før man spiller hovedhistorien, det er visse oppdrag som forbedrer hovedkarakteren Gerald. Som f.eks mer mutasjon, våpen og rustning.

En annen ting som er døds kult er at det er mye Gwent og få spilt, ny kortstokk nye muligheter. Skellige har sin egen kortstokk og den må man vel bare få tak i. En god sterk kortstokk som jeg tror har blitt min favoritt.

Omgivelsene vi nå er i er helt fantastiske. Toussaint byr på grønne områder med blått vann. Det er nesten beroligende og vandre rundt.
Måtte bare dele bilde av denne bolle klippen. Jeg har tidligere skrytt Witcher 3 for og ha de fineste hårsveisene jeg har sett i spill verden. Men denne looken tar kaka.

Når jeg har fått spilt mer av hovedhistorien kommer jeg med et mer utdypende innlegg. Men den kan helt klart anbefales.

Spiller meg igjennom sorgen

I dag døde min lille undulat, han het Dun Dun. Etter og ha begravet min lille bråkmaker virket alt veldig stille. Vi har hatt vår greie med sang og samtaler.

For og gjøre noe annet dykket jeg inn i spill verden, en fin måte og få noe annet å tenke på. Jeg antar jeg burde vært ute og gått tur i det fine været, men jeg orket ikke å har i stede gått meg en tur i Witcher 3 spillet. Fått spilt en god del side oppdrag, det var godt og glemme litt.

Witcher 3 dlc blood and wine er forresten utrolig bra, det nye området er bare slående vakkert. Et innlegg om denne dlc vil komme snart så fort jeg har spilt litt mer. Kan helt klart anbefale Blood and wine til alle Witcher fans der ute.

Det er deilig og ha en hverdags flukt, så lenge den ikke tar over livet er det helt greit. 

Sol og sommer, Føles feil og sitte inne og spille.

Ja jeg vet at det er teama for nordmenn, været er nydelig. Det er når vi får en sånn hetebølge at vi alle løper ut for og nyte det så godt vi kan, etter jobb og på fridagene våre skal vi kose oss i solen. Alternativene er mange, bade, grille, hagearbeid eller sole seg. Jeg tror min perfekte kombinasjon hadde vært og spilt Witcher 3 ute. Det blir litt vanskelig, og det er her mitt dilemma kommer inn. Jeg vil så gjøre spille, men føler det er feil. Feil fordi jeg må nyte solen som er nå, vi vet aldri hvor lenge det varer.

Jeg har vært ute og gjort sånn som man skal, og nå skal det spilles. Hadde jeg ikke tenkt på hva man "skal", hadde jeg startet og spilt tidligere.

Håper mange har kost seg, god helg

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Sove eller spille? et evig spørsmål

Det er et spørsmål jeg tror vi alle gamere spør oss selv om jevnlig, søvn eller spill? Når man kommer hjem fra jobb eller skole for og sette seg ned for og entre spill verden går tiden fort, og før vi vet ord av det er det blitt legge tid. Det er da jeg spør meg selv skal jeg sove eller bare en halvtime til.

Jeg er som regel super strukturert når det kommer til og skru av spill, slik at det ikke skal gå utover morgen dagen. Skrur av en time før jeg skal sove, slik at jeg roer meg vis jeg har spilt et spennende spill. Men i visse tilfeller kan det skje at jeg blir litt svak og sier til meg selv, ok en halvtime til. Det kan fort bli mer enn en halv time, og jeg får svi for det dagen etter. Mine svake øyeblikk skjer som regel når jeg enten har et nytt spill eller fått nytt innhold i spillet.

Dette skjedde senest i går, klokken gikk mens jeg spilte Witcher 3 og vips så var det sent. Jeg ble enig med meg selv om at bare en halvtime til var greit(ble mer en det), det fikk jeg svi for. Sen kveld og stå opp tidlig er ikke en perfekt kombinasjon, men jeg velger og se på det positive. Jeg var lykkelig når jeg la meg i går, etter og ha fått en god spillopplevelse. Jeg tenker at så lenge det skjer innimellom og ikke hele tiden så må det da være greit?  Det er mange der ute som kanskje ikke er like flink til og passe legge tidene sine, jeg tror det skjer med mennesker i alle aldere. Ikke bare gamere men i flere hobbyer, noen ser på netflex i sengen og noen andre sitter kanskje og strikker. Men for meg som elsker og spille er det, det eneste som kan få meg til og drøye legge tiden.

Noen som føler det samme? Presser legge tidene sine for og spille litt til? Eller er du kanskje den som klarer og holde deg selv i nakkeskinnet. Jeg vil kalle meg selv midt i mellom. Jeg pleier og være flink til og legge meg, men noen ganger kjeier jeg litt ut og unner meg selv litt ekstra tid. Noe må jeg unne meg siden jeg ikke spiser godteri eller drikker brus(humre humre).

 

, Drammen

spiller en del multiplayer krigs spill, men også singelplayer rollplay. og leauge of legends. er utdannet frisør men har fortsatt god tid til og få spilt en god del. mitt in game name er -1PARA-Tinkerbell. Spiller alle spill på datan min steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits