august 2016

Mine første timer med Monster Hunter GenerationsSom ny 3DS eier trenger man spill, et av mine først spill er Monster Hunter Generations.

Først vil jeg si at jeg er helt i ekstase over utviklingen jeg ser i grafikken siden DS. Jeg har ikke hatt noen av dem siden min DS ble borte. Konsollen er helt klart mer komplisert, jeg klør meg fortsatt i hode etter å ha hatt den i 2 dager.

Spillet var kanskje litt komplisert etter som jeg ikke hadde spilt på denne måten på mange år. Det gikk greit med og starte spille å lage en spiller profil, men så kom jeg til hvor jeg skulle sette opp en meny jeg har når jeg er ute på oppdrag. Jeg føler selv jeg er en erfaren gamer som klarer og håndtere det meste som jeg møter på min vei, så feil kan man ta. Nei jeg surret fælt og skjønte ikke helt hva jeg gjorde og skulle.

Når jeg endelig var ferdig med den delen klarte jeg og starte et oppdrag. Det skulle vise seg og være utfordrende. Jeg løp rundt som en gal og drepte monsteret, HP gikk ned å jeg måtte sove litt for å komme meg til hektene igjen. Så bar det av sted igjen, fortsatt ikke fullført oppdraget. Jeg gikk for å ta atter en Power nap, da bestemte jeg meg for å besøke en rød kiste. Det viste seg at jeg skulle legge tingene jeg skulle finne der for å fullføre oppdraget. Jeg fant også ut at jeg skulle finne planter å ikke kjøtt, sånn kan det gå. Så klokken viste 10 minutter igjen, tror kanskje jeg hadde 50 på meg eller noe. Jeg hadde blitt kjent med brettet og viste hvor jeg skulle finne planter. Jeg rakk oppdraget med sånn sekunder, løp rundt og kastet planter i kisten. Så var oppdraget fullført.

Hurra, jeg klarte det. Jeg følte meg som en NOOB! Men jeg begynner å lære, lærings kurven går oppover. Nå skal jeg se om jeg klarer og lære meg å reparere Pick Axen min. Den ble ødelagt etter sten hugging å jeg trenger den for et oppdrag.

Ønsk meg lykke til med spillet, det trengs

#Noob #Frustrertgamer

Ny spill-pc bestilt

Jeg er over middels i ekstase nå, jeg er så glad at jeg rister. De siste dagene har vært glade dager med innkjøp av en gamers drømmer.

I går kjøp jeg en 3DS Nintendo,  litt sørgelig da jeg ikke hadde lader. Nå er det fikset og jeg har klar for å spill.

Men dagens store hendelse klarer jeg nesten ikke og sette ord på. Jeg har i lang tid vært inne på komplett.no og sett på pc, Konfigurert og juster etter mine ønsker og pris. Jeg hadde bestemt meg i dag, men det ble noe litt annet og bedre en hva jeg egentlig hadde tenkt.

Det er/var timessalg på komplett.no. Kjæresten min som vet nøyaktig hva jeg vil ha hadde konfigurert den etter hva jeg opprinnelig ønsket meg. Jeg rakk og komme hjem, det var 10 min igjen av denne timen. Jeg så på den og endret kabinettet, og sa  go  go go. Jeg tror dette blir super bra og jeg kan ikke vente. Hva jeg har kjøpt tenkte jeg å vente med og dele til jeg har fått pcen, så jeg får sett at det er så bra som jeg tror det blir. Jeg tenkte og vise kabinettet jeg har kjøpt, jeg syns det er helt fantastisk. Vis jeg ikke skriver om det innen en måneds tid er det to alternativer. Alternativ nummer en er at den ikke har kommet og nummer to er at den var ekstremt dårlig å at jeg er flau. Jeg viser bilde av kabinettet jeg har kjøpt meg.

Så da kan vi alle vente i spenning, jeg håper tiden går fort. Men min erfaring er at når jeg venter på noe så stort føles det som en evighet.

#ivriggamer 

Kjøpt meg Nintendo 3DS XL

Jeg startet som gamer på Gameboy color som barn, og jeg savner den type spilling. Derfor har jeg nå kjøpt meg en New Nintendo 3DS XL. Den er mørke blå og ja den fungerer.

Gleden over ny DS var kortvarig når jeg kom hjem, jeg har ingen lader. Lader står det at man må kjøpe i tillegg, dette var noe både selger og jeg glemte å sjekke.

Når man kjøper ny DS trenger man også spill. Jeg kjøpte  Pokemon X og Monster Hunter. Om spillene er bra må jeg teste ut senere, for jeg har ikke lader( humre humre).

Jeg var ikke den eneste som gjorde et bra innkjøp i dag, min samboer hadde også noe han ville kjøpe. Han trengte en ny mus til pc etter at hans Roccat kova ikke fungerte optimalt med Windows 10. Han prøvde ikke noe nytt, men kjøpte en nyere versjon av Roccat Kova som støtter Windows 10. En grunn til at han liker denne er at han er venstre hendt. Denne musen kan man bruke både med venstre og høyre hånd.Alt i alt var dagen super, vis vi ser bort i fra hva jeg glemte og kjøpe. Det skal jeg i morgen etter jobb så det er egentlig ikke et problem.

Teama party: jeg er en enhjørning

Teama party er alltid gøy. Teama er hodeplagg eller hatt. Jeg har en game over caps og kledde meg ut som enhjørning inspirert av rainbow unicorn attack. Jeg er fornøyd med dagens antrekk.

Pokemon Go: Laglederne hjelper med og analysere dine Pokemon

I dag oppdaterte jeg Pokemon Og, jeg la merke til to forskjeller.

En var at min Magikarp steder rett uten for jobben var erstattet med Goldiner. Ikke helt fornøyd med det, men kommer nok over det.

Største forskjellen er at nå hjelper laglederne deg og analysere Pokemonene dine. De ser på angrep, forsvar, stats og størrelse. Om dette er til det positive eller negative har jeg ikke helt bestemt meg for. Blir det for lett? Jeg går inn og sjekker IV på de Pokemonene jeg skal utvikle, blir spennende og se om jeg ikke trenger det lenger.

Jeg sjekken en Pokemon jeg viste hadde bra iv og en som jeg viste var dårlig, analysen til laglederen min ble helt klart annerledes.

Psyduck viste jeg hadde dårlig status, det kom tydelig fram i analysen.

overall, Your Psyduck may not be grate in Battle, but still i like it!

Its HP is its strongest Feature.

It`s stats dont`t point greatness in battle

Your Psyduck is rather sizeble, that`s for sure

Min Dratini viste jeg hadde bra IV, og analysen ble svært positiv. Jeg fikk til og med et WOW!

Overall, Your Dratini simply amazes me, it can accomplish anything!

Its attack is its strongest feature

I`m Blown aeay by its stats, WOW!

Som dere kan se er det tro veldig forskjellige resultater som jeg fikk, så det blir spennende og se når jeg skal utvikle min Dratini. Jeg mangler kun 4 Dratinier for og kunne utvikle fra Dratini helt til Dragonnite.

Hva syns dere om dagens oppdatering i Pokemon Go?
 

Klikk og pek spil serien: Grim Legends

For litt siden spilte jeg en klikk og pek spill serie som heter Enigmatis, denne serien var så bra at jeg kjøpte en til serie fra samme utvikler Artifex Mundi. Innlegget om dette spille finner dere her http://ingamename.blogg.no/1471461630_enigmatis_klikk_og_pe.html  .Denne gangen kjøpte jeg Grim Legends. Jeg trodde at samme konseptet om at spillene hørte sammen var greia, det var det ikke. Største forskjellen på denne serien er at du kan spille et og et spill uten at det har noen effekt for historien. Om det er positivt eller negativt er jeg litt usikker på, jeg ser fordelen og ulempen.

Fordelen er at du kan starte hvor du vil i denne spil serien, du kan spille kun et av dem å få en full historie. Da kan man velge hvilken som høres mest interessant ut og velge ut i fra det. Ulempen med at det ikke hører sammen som en historie er at historien og spenningen ikke bygges opp på samme måte, som i Engimatis.

Jeg koste meg mens jeg spilte Grim Legends. I serien er det 3 spill.

Grim Legends: The Forsaken Bride

Grim Legends 2: Song of the drak swan

Grim Legends 3: The Dark City

jeg tenkte jeg skulle skrive kort om disse spillene, uten og spoile selve historien. Spiller stilen er enkel, klikk og pek. Løse koder og oppgaver, alltid gøy med motstand for og komme til bunns i historien.

Grim Legends: The Forsaken Bride

første man ser er 20 år i fortiden. En ung dame løper gråtende og har blitt forlatt av sin elskede. Hun roper hysterisk om hvor fæl han er og at noe burde skje med han, mens hun kaster ringen som symboliserer deres kjærlighet.

vi kommer så til nå tid. du og din far er på vei til din tvilling søsters bryllup. Du ankommer og alt virker som det skal, men lykken varer ikke. Din søster bil bortført og du må finne henne.

Uten om dette skal jeg ikke forklare så mye mer om historien, men et hint er ting er ikke alltid som du tror.

Dette spille likte jeg godt og spille, historien fenget meg. Oppgavene var varierte og ga meg hode bry, det anser jeg som et godt klikk og pek spill.

Grim Legends 2: Song of the drak swan

Du er en healer, du blir kaldt inn for å hjelpe dronningen og snakke. Hun har vært stum så lenge kongen har kjent henne. Men du brygger et beroligende drikk blir deres sønn som dronningen skulle legge kidnappet. Under kidnappingen er det tydelig brukt magi, dette er forbudt i dette kongeriket. Dronningen blir anklaget for dette og blir satt i fengsel.

Kongen kan ikke tro at hans elskede vil gjøre noe sånt, din nye oppgave er å finne ut av dette og frikjenne dronningen.

Spillet var helt greit. Historien var dramatisk og dyster, men det var ikke min favoritt i serien. Vis man skal utelate et spill ville jeg sagt det var dette.

Grim Legends 3: The Dark City

Du er en agent i THE ORDER. Du har mistet hukommelsen og kan ikke huske noe fra før en ulykke du var i. Historien starter raskt, du er på oppdrag men det er noe som ikke stemmer. Det er en avlednings manøver, du skynder deg tilbake til hovedkvarteret hvor det har vært innbrudd.

Noe viktig er borte, det er fengselet til en demon. Du skal prøve og få den tilbake men du er for sent ute. Ditt nye oppdrag er og finne krystallen som du trenger og få en slutt på dette.

Dette er det spillet jeg likte best i serien. Det var spennende hele veien og oppgavene var super bra, etter min smak. Inne i mellom klikk og pek skjermer var det scener som bygget opp stemningen.

Så vis jeg skal oppsummere er 1 og 3 de jeg anbefaler, mens 2 er jeg ikke helt sikker på om jeg vil anbefale. Jeg er egentlig fornøyd med mitt innkjøp på steam.

 

Pokemon Go: Vigelandsparken

Etter jobb i dag tenkte jeg meg en tur i Vigelandsparken. Alle sier det kommer masse Charmanders der, så det var hoved grunnen til at jeg skulle dit.

Klokken ble 4 og arbeids dagen var over. Planene var satt og været var på topp. Jeg pakket sekken og tok trikken fra nasjonalteateret til Vigelandsparken, det var en opplevelse i seg selv siden jeg ikke pleier og ta trikk.

Endelig var jeg framme, på Norges nummer 1 steder for og fange pokemon. Jeg entret porten og stirret intenst på skjermen mens jeg gikk (jeg ser opp for å passe på at jeg ikke går på andre mennesker).

Etter og ha kommet litt inn i parken ser jeg på radaren, jeg ble så skuffet.Jeg tenkte hvordan kan alle skryte av dette. Lettere oppgitt gikk jeg lenger inn i parken hvor jeg så det var flere pokestop. I det jeg hadde gått over broen med alle statuettene sa det bare BANG! Pokemon i alle vinkler, klarte nesten ikke å velge hvem jeg skulle fange først. Så sa jeg den lille skapningen jeg kom dit for, Charmander. I full ekstase og stress over at den skulle stikke av ble det bær og ultraball. For en lykke følelse når jeg fanget den på første forsøk.

Etter dette gikk jeg lenger inn i parken, for så å gå opp til monoitten. Det var lure party så der spawnet det en haug med Drowzees, vi snakker sånn omringet av dem. Jeg kastet pokeballer i hytt og pine. Nå sitter jeg igjen med en hel hær av dem. Som havner hos professoren.

jeg gikk rundt og spilte litt til etter det, men syns det var kjedelig å spille alene. Så da snudde jeg snuta hjem over.

Jeg skal helt klart gjenta turen, men med venner. Fangsten var bra 4 charmanders og en haug med andre pokemon også, pokedexen hadde helt klart godt av dagen tur. Selv om Charmanderene jeg fanget hadde lav cp føler jeg meg litt nærmere målet om en Charizard i fremtiden.

Så vis du skal til Oslo og spiller Pokemon Go er dette et sted man må besøke.

Turist tips fra Morroklumpen

Pokemon Go: Lag t-skjorte og Pokemon 3D puslespill

Jeg elsker og finne en pakke med navne mitt på kjøkken benken etter jobb, det er en lykke rus. Jeg viste hva som hadde kommet. Jeg prøvde og rive opp pakken, det fungerte litt dårlig. Så måtte ty til saks. I pakken var det 3 ting

Lag t-skjorte til team Valor, laget mitt i Pokemon Go. Det var den jeg var mest i ekstase for. Da var t-skjorten for riktiglag på plass, det passer bra siden håret mitt signaliserer at jeg kanskje er på et annet lag(Mystic). Det var også bygge sett eller 3D pusle spill i pokemon figurene Eevee og Gangar. Jeg har bygget to slike figurer allerede og jobber nå med nr 3, så disse får vente til jeg er ferdig med den jeg holder på med som er en Charizard. Charizard tar litt tid, mye detaljer som skal bygges med mini brikker. Men blir nok ferdig i morgen.

Alt i alt en blid jente som endelig har fått det hun har kjøpt på nett. Disse produktene er kjøpt på Gearbest.com .

 

Enigmatis klikk og pek serien

I Enigmatis serien er det 3 spill. Jeg har allerede skrevet om spill nummer 1, men etter og ha spilt alle 3 spillene syns jeg de passer og bli skrevet om som ett spill. I serien er det 3 som har tatt med 13 timer til sammen. Jeg syns de går fint videre i historien, uten og spore av. Det syns jeg ofte kan skje, når de skal toppe det forgje spill. historien eskalerer på en fin måte, med en fin avsluttning. For og spille denne serien anbefaler jeg at man starter på spill en, liker man historien så starter man raskt på 2 og 3 etter på. Jeg var helt hekta, det hjelper kanskje at dette er en sjanger jeg liker.

spillene i serien heter

Enigmatis: The goste of Maple creek

Enigmatis2: The mists of ravenwood

Enigmatis3: The shadow of karkhala

Spillene er ganske lette og spille, det er klikk og pek spill. Man klikker og drar for å bruke eller kombinere gjendstander. Oppgavene er varierte, det er alt fra å se og finne objekter til kodeløsning.

I spill nummer en klaget jeg litt på at det var for lett, men syns det tar seg opp i de 2 siste spillene.

jeg tenkte og skrive litt om spillenes historie eller setting, det er vanskelig uten og spoile for mye. Jeg skal prøve så godt jeg kan.

Enigmatis: The goste of Maple Creek:

Er det første spillet i serien. Du er en detektiv som leter etter en savnet jente i et lite tett sted kalt Maple Creek. Du har vært i en ulykke og husker ingen ting, men du skjønner fort at alt ikke er som det skal. Noe er feil med de som bor der. Stemningen er ganske så mørk og dyster, det er lite farger i dette spillet.  Det setter stemningen og atmosfæren for hele historien. 

Enigmatis2: The mists of ravenwood

Du fortsetter historien fra spill nummer en. Denne gangen befinner du deg i en ganske creepy forlatt fornøyelse park. Hint hint alt er ikke som det ser ut, det er noe overnaturlig som er ute og lusker. Denne gangen er det i omgivelsene litt muntrere stemning, men det samme kan ikke sies om historien.


Enigmatis3: The shadow of karkhala

Vi er fortsatt samme hovedperson, og jakten på hva enn vi leter etter fortsetter( jeg vet hva vi jakter på). Denne gangen er det i litt kaldere omgivelser, høyt oppe i fjellene som er snø dekket. Men samtidig er det fargerikt og nydelig. Et kinesisk teama går ofte igjen i både bygninger og oppgaver. Dette er punktum finale på historien, det er ingen dårlig Cliff hanger som får oss til og tenkte. . En verdig avrunding på et dyster eventyr med lyspunkt inne i mellom.


 

Jeg elsker denne serien nå, og nå skal jeg se etter flere klikk og pek fra samme utvikler.

God kveld fra 1PARA Tinkerbell

 

Pokemon Go Mesterskap Aker Brygge: Min dag som frivillig

Lørdag 13 August ble det arrangert Pokemon Go mesterskap på Aker Brygge, konkurransen ble arrangert av Pokemon Go Nyheter. Jeg skulle først være med i konkurransen, men planene ble endret. De trengte frivillige, jeg meldte meg på som frivillig. Så det var det jeg skulle den dagen.

Dagen ble utrolig lang, jeg møtte opp på Aker brygge klokken halv 9. Jeg er alltid for tidlig ute. Tanken var og få spist litt frokost før oppmøte klokken 9, men det var lørdag å ingen ting åpnet klokken 9. Så jeg Fanget litt Pokemon i stede for.

De som skulle jobbe begynte å møte opp, og forberedelsene satte vi i gang med. Plakater, internett og ja alt som skal ordnes før du skal ha en haug med mennesker som skulle inn til registrering. Det var stor interesse for konkurransen i forkant, det var derfor de trengte frivillige til å få ting til og gå rundt. Alle spillere skulle registreres inn og ut etter 4 timer spilling. Så siden dette kom til og ta tid ble det bestemt at vært lag fikk eget tidspunkt for inn og utsjekk.

Team Instinct konkurrere fra kl. 11.00 - 15.00
Team Valor konkurrere fra kl. 12.00 - 16.00
Team Mystic konkurrere fra kl. 13.00 -17.00


Slik så listen ut, registrering startet på det gitte tidspunktet. Og spille tiden ble avsluttet på gitt tidspunkt.

Jeg hjalp til i køen under de fleste rundene med registreringene, info og hjelp vis det var noen som trengte det. Jeg syns personlig at innsjekk køen var lettest, informer og hjelp til med forhånds registrering. Eneste Problemet jeg støttet på under registrering var egentlig hvor skulle vi gjøre av køen. Den var lang og måtte formes slik at andre kunne komme forbi. De fleste virket i godt humør og klare for konkurranse.

Utsjekken vil jeg si kanskje var litt mer utfordrende når det kom til og passe på køen. Når man skulle registrere seg ut var det ikke lov og spille i køen før man var ferdig sjekket ut. Det byr på problemer da det var ganske mange mennesker som møtte til registrering samtidig. Men det gikk for det meste bra.

uten om og passe på køen trengte kamera mannen hjelp med å intervjue deltagere. Det var en ny erfaring for meg som aldri har intervjuet et menneske i hele mitt liv. Jeg skal ikke skryte av min prestasjon, jeg syns synd på han som måtte hjem og klippe sammen alt dette kaoset. Vet ikke om noe av materialet var bra og kan brukes en gang, så det blir spennende og se til uken.

Jeg syns dagen var lang, slitsom, morsom og lærerik. Jeg fikk gjort nye ting jeg ikke har fått vært med på før og møtt mange nye mennesker. Men 8 frivillige, 3 ansatte og 709 fantastiske deltagere klare for en dag på Aker Brygge blir det god stemning. Med 414 lures aktivert ble det fanget over 63 000 Pokemon. Dette vil jeg kalle en super dag. Håper det kommer et lignende konkurranse, så kan jeg se hvordan det er fra deltagerens side. Men fra en frivilliges side så det ganske bra ut. Ting tok tid, men for første konkurranse syns jeg det gikk ganske smooth. Folk var blide og smilte, Solen skinte for det meste med unntak av et par regn dråper.

Jeg håper at alle som var der hadde en super dag, det hadde jeg.

Vis dere vil gå inn og se resultater etter konkurransen kan dere gå inn på denne fb grupper for se. Det var mange fine premier, over 100 premier skal/ble deles ut de neste dagene. https://www.facebook.com/events/1070321056378274/1081812918562421/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1471207461327757


Selfi med et kamera, noe så teit. Men det var mer et bilde bevis for at jeg hjalp til med intervjuing.


en eller annen pulje til registrering.

 

Klikk og pek spill: Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek

Jeg er en stor fang av puzzel spill og hjernetrim spill. Spillet Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek var litt hjernetrim, men mest klikk og pek spill. Det jeg likte utrolig godt med spillet var historien, den var spennende og jeg er allerede i gang med spill nummer 2 i serien. Dette spillet kjøpte jeg på steam, jeg betalte rundt 100 kroner for alle 3 spillene i serien.

For en gangs skyld startet jeg med spill nr 1 i serien, endelig riktig rekke følge. Det vil jeg si er nødvendig for å få med seg historien. Jeg fullførte spillet i går, jeg kunne ikke vente med spill nr 2 så jeg satt i gang med en gang. For meg er det et godt tegn, et tegn på at historien var god. Dette er ingen glad historie, du er et detektiv som ser etter en savnet jente i Maple Creek. En liten små by med mørke hemmeligheter. Det er mange spor som skal organiseres, det gjør man på Evendence wall. Du må sortere og finne alle ledetrående for og komme videre. Når du har funnet ut hva som har skjedd med/hvor sitter man ofte igjen med flere spørsmål. Man finner også gjenstander man må bruke for og komme seg videre, det kan være alt fra et kjede til en spade. Så pass på og følg med rundt deg. Jeg liker veldig godt hvordan dette spillet var satt opp, kontrollene er enkle og alltid gøy med oppgaver som får hjernen i gang.

Dette spille setter i gang hjernen, men er overhode ikke for vanskelig. Jeg skulle kanskje ønske det var litt mer utfordrende, men det er min personlige mening.

Det er ikke så mye mer og si uten og ødelegge historien, det er et klikk og pek spill så de fleste vet vel hvordan det fungerer. Men dette passer perfekt for de som ønsker en dyster historie, med en rolig spille stil. Det er ikke skummelt men samtidig ingen glad historie.

Ha en fin søndag Hilsen 1PARA Tinkerbell


Se hva jeg fant under et gulv


Koder, hvordan finner man løsningen?

Pokemon go konkurranse Aker brygge: Endring i planene

Jeg Hadde store planer om å delta i Pokemon Go konkurransen på Aker brygge, disse planene har nå blitt endret. Jeg skal fortsatt ned til Aker brygge, men endringen i planen går ut på at jeg skal jobbe som frivillig. Selv om det hadde vært gøy og vært med å konkurrert er det ikke sikkert at jeg får muligheten til og jobbe i et sånt event i fremtiden, og jeg er sikker på det kommer flere konkurranser jeg kan være med på senere.

På gruppen for konkurransen spurte de etter frivillige, jeg sendte en melding og sa jeg kunne godt stille opp. Fikk svar at det var fint at jeg kunne hjelpe til. Så det skal jeg på lørdag, jobbe frivillig med registrering av spillere. Hvordan dagen blir vet jeg ingen ting om, dette blir min første gang jeg gjør noe som dette. Håper jeg får fanget noen pokemon, selv om jeg ikke får deltatt.

Så vis du skal dit kan du se etter en grønn/blått håret jente som registrerer, og si hei.

Grunnen til at de trengte frivillige til å hjelpe var stor interesse og endring i konkurransen, de hadde et system som de så senere ikke kom til å fungere.

Egentlig var det oppmøte kl 10 for alle, men etter antall personer som hadde tenkt til å komme innså de at det ville ta for lang tid. Nye systemet er registering etter hvilket lag du er på, med en times mellomrom. De som registreres først har ikke lenger spille tid i konkurransen, de skal til utsjekk etter 4 timer spilling.

Team Instinct konkurrere fra kl. 11.00 - 15.00
Team Valor konkurrere fra kl. 12.00 - 16.00
Team Mystic konkurrere fra kl. 13.00 -17.00

Det var mye negativitet rundt denne løsningen. Jeg skjønner at ting ikke ble som man så for seg, men noen ganger må ting endres for at det ikke skal bli et stort kaos. Jeg velger heller å se positivt på endringen, tenk frustrasjonen vis alle møtte opp til flere timer i registrering.

Jeg gleder meg til å se hvordan dette blir, jeg håper alle får en god opplevelse. gruppen for konkurransen finner dere her https://www.facebook.com/events/1070321056378274/?active_tab=highlights

God kveld hilsen Tinkerbell/morroklumpen

Arma 3: Apex et kunstverk av et brett

Apex er en tilleggs pakke man kan kjøpe til arma 3, kjøretøy, våpen og et nytt brett inneholder denne dlc. Jeg drøyde kjøpet litt, siden jeg var usikker på om alle jeg spiller med skulle ha det også. Det var en positiv overraskelse at fleste parten hadde skaffet jeg det nye brette, det betyr nytt brett nye muligheter når det kommer til oppdrag. Vi har testet ut brette og vi har ingen ting negativt og si, vi elsker det.

Planen fremover er og bruke apex i oppdrag, før vi kunne sette i gang med det måtte vi teste ut om mods og alt annet fungerte som det skulle, vi var ute på en koselig fly tur også. Det var både for og se på brette å teste ut nytt helikopter. Jeg koste meg mye under fly turen, terrenget er helt nydelig. med reinskog, øyer og fargerike byer er dette et friskt pust i arma 3 spillet.

Rein skogen blir jeg ganske fasinert av og gå i, trærne er utrolig detaljert. Eneste jeg mangler og savner er farlige rovdyr som er ute etter og spise meg, kanskje litt dramatisk men hadde vært gøy. Jeg liker også det at det er øyer, ser fram til og bruke båter mellom øyene i oppdragene. Sjø veien i stede for luften kan bli en artig vir.

Byene er en stor forbedring fra de første brettene, det er farger og mere livlig. Det er mer troverdig at mennesker velger og bo der, byene og husene fra det gamle brettene er gråe og triste. Det liver opp hele brette syns jeg.

Alt i alt elsker jeg det nye brette og ser fram til å spille SAG oppdrag. En fin måte og piffe opp arma 3 spillet.

Pokemon Go konkurranse lørdag 13 august på akerbrygge: forbredelser

Det er en haug med Pokemon Go sider på facebook, noen er for distrikt og andre for nyheter om selve spillet. Jeg så på facebook at en venn av meg var interessert i et event på Aker brygge, Pokemon go mesterskap. Detter er det facebook siden Pokemon Go nyheter som har postet, link til evente poster jeg her https://www.facebook.com/events/1070321056378274/1076001022476944/?notif_t=admin_plan_mall_activity&notif_id=1470577676998838 . Jeg har selvsagt tenkt til og dra, og jeg har begynt å planlegge.

Det starter kl 10 på lørdag 13 august, og er vel ferdig rundt 18:00. Det vil si 8 timer med intens fanging av Pokemon. Det betyr at det er mange timer som skal gjennomføres. Jeg har nå en plan om hvordan jeg skal bli mest mulig klar. Om jeg har en god strategi vet jeg ikke, dette er første gang jeg har tenkt til og være med på noe sånt så da får jeg vel testet ut om planleggingen min kommer til nytte.

Først og fremst passe på at jeg har med meg nok strøm til tlf. Jeg har 3 Power banker så jeg tror det skal være nok, de skal være fulladet.

Jeg har:

  • en på 3000 mAh
  • en på 4000 mAh
  • en på 10050 mAh

Om dette er nok blir spennende og se. Plan b vis jeg ikke har nok er å lade opp powerbankene underveis på jobben, den ligger rett ved Aker brygge på Tjuvholmen.

Andre tiltak er og se på vær meldingen, været skifter og man må være forbrett på alt. Jeg håper selvsagt på sol, men med været som har vært på Østlandet de siste dagene tør jeg ikke å tro på hva værmeldingen sier. Jakker, sko, paraply og solbriller må tilpasses og pakkes med i sekken. Sekken kommer nok til og bli full, den er ikke så veldig stor. Som jente liker jeg veske, men når man skal gå mye kan det gjøre vondt i skulderen så da er sekk best.

Dette var mye om selve pakkingen, men må også ordne litt i selve spillet. Jeg rydder nå opp i Pokemonene mine, sender de av  sted til professoren. Jeg skal også oppgradere hvor mange pokemon jeg kan bære med meg, litt bekymret for plassen.  spørsmålet er rett og slett hvordan jeg skal klare og ha plass til alle etter 8 timers jakt. Det blir spennende og se. Det er ikke bare plass jeg ordner før lørdag, fredag er det pokeball jakt, Skaffe pokeballer å kun fange de som er sjelden eller som jeg ikke har. Alt annet skal gås forbi slik at pokeball inventaret øker. Potions skal reduseres, og samme med revives. Bærene skal få bli, jeg er nå Level 21 og det å fange pokemon krever litt flere baller en i starten.

Dette er noen av mine tiltak, gleder meg selv til å se om det har noen effekt å planlegge litt.

Ønsk meg lykke til, og vis du er der å ser meg stopp meg og si Hei Morroklumpen. Det er mitt ign i Pokemon go. Vis du ser en jente med blå/grønt hår med leopard sekk, ja da er det mest sannsynlig meg.

Hvordan beskytte det viktigste Pokemon Go utstyret: Telefonen

Det gjør meg litt trist og måtte innrømmet at høsten er på vei, og at sommeren er snart over for denne gang. I dag var jeg ute i parken, første høst tegnet har kommet til drammen. Gule blader datt ned i hodet på meg. Det ekstreme regn været på Østlandet i går gjorde meg lykkelig over mitt siste innkjøp, vann tett mobil deksel til Iphonen min.

For noen dager siden kjøpte jeg Lifeproof deksel til tlf min. Tror kanskje flommen i kjelleren har gitt meg fukt skade skrekk. Grunnlaget for innkjøpet er ikke fordi jeg driver med ekstrem sport, eller at jeg har planer om å legge mobilen min under vann. Men fordi jeg kan spille Pokemon og i regnet.

Dekselet koster en del, men jeg håper på sikt at der er verd det. Når jeg skulle sette det på så var det ikke bare og klaske på. Du skal vann teste dekselet en time tror jeg det er, for å være helt sikker på at den er vann tett. Alle åpninger har som plugg in for lader og ørepropper er forseglet, og må åpnes når de skal brukes.

Stor fordel med og ha Lifeproof deksel er mobilen blir vanntett, støvtett og tåler litt mer under fall. Det kommer alltid godt med, selv om man ikke spiller Pokemon og. En annen ting jeg merket etter at jeg satt på dekselet er at fingeravtrykkleseren er mer effektiv en noen gang, hvorfor vet jeg ikke men det er et pluss.

Det er 2 ulemper med dette dekselet. Lyden på mobilen blir dempet, det gjør ofte ikke noe men jeg bruker iphonen som alarm. Lyden er litt redusert. En annen ting er at når jeg skal trykke ytterst på kanten av skjermen må jeg trykke ned litt hardere en vanlig. Men det positivet veier helt klart opp for det negativer, så alt i alt enn så lenge fornøyd.

Nå kan høsten komme, jeg er klar og sikret mot været som møter meg når jeg er ute å spiller. 

Mitt bidrag til skrive konkurransen digitaleliv: Et online liv

I går fikk jeg en mail angående mitt bidrag til skrive konkurransen jeg meldte meg på i april tidligere i år. I mailen så sto det at jeg ikke var en av de 12 bidragende som kom videre. Så da tenkte jeg at jeg kunne dele teksten min her, den heter et online liv. Jeg tenker at det er ikke noe vits og skrive om hva den handler om, det kan man lese selv. Men det er mye av mine meninger og opplevelser i online samfunnet. Håper noen liker den, og vis det er noe man ikke liker så må jeg nevne at det er litt for sent å endre.

Et onlineliv

Når jeg er ferdig med arbeidsdagen, setter jeg meg ned på toget som går retningen hjem. Dette har blitt en vane. Setter meg ned, tar i øreproppene og skrur på musikken. Mens musikken spiller, sitter jeg ofte og tenker på alt og ingenting. Men et spørsmål dukker ofte opp: Hvor skal jeg ta reisen i dag?

Valgene er mange og varierte. Jeg kan dra til naturskjønne omgivelser hvor landskapet er slående vakkert. Eller jeg kan dra til en krigssone for å bekjempe fiendene.  Noen ganger velger jeg etter hva jeg føler for eller hvor vennene mine er.

Det er det som er så fantastisk med spill. Jeg kan velge hvem jeg er, hvor jeg skal og hva jeg skal. Skal jeg spille online eller singel player? Det valget er bare mitt. Mange lurer på hvor jeg får tiden til min  ?usosiale? hobby. Og mitt svar er ganske enkelt. Det er nesten mer en livsstil enn en hobby.

Jeg velger bort ting andre prioriterer i hverdagen for å gjøre det jeg liker. For eksempel velger jeg å spille meg igjennom en god historie mens andre pynter seg for og dra på utesteder. Fordelen er at jeg får meg et eventyr i skjønne omgivelser og slipper fylleangst. Og det er overhodet ikke så usosialt som mange tror! jeg har mange venner spredt rundt om i Europa,  og har lært det meste jeg kan av engelsk ved hjelp av de jeg snakker med over Internett, og etterhvert har jeg hjulpet andre med å forbedre sine engelskkunnskaper også. Man kan både lære og lære bort om mange temaer ikke bare når det kommer til spill. Dette er det jeg syns er positivt med å spille online og være en del av et nettsamfunn, man blir inkludert og akseptert er min erfaring. Jeg er medlem av et stort spillsamfunn med over 150-200 aktive medlemmer. Vi kommuniserer via nettsiden vi har og programmet TeamSpeak hvor vi har vår egen server. En dag koblet en av medlemmene seg på og spurte om det var greit om han tok med en person med lærevansker inn på Teamspeak serveren vår. Han fortalte at han elsket å være på dataen og slet litt sosialt og tenkte kanskje dette kunne hjelpe han. Svaret han fikk var: selvsagt ta han med inn. La oss prøve.

Jeg snakket litt med en som kaller seg UKdozer som skulle introdusere den nye spilleren for online gaming og teamspeak som vi bruker for å kommunisere. UKdozer fortalte at han jobbet med mennesker med lærevansker og skulle bruke fritiden sin på å hjelpe den nye spilleren som valgte og kalle seg Hook med dette, Dozer informerte at dette var en gutt på 20 år med lærevansker. Han slet med å holde samtaler og uttale ord, men var veldig nysgjerrig og lærevillig.

Dagen etter koblet de til serveren vår og gikk inn i et rom bare de to. Han måtte lære hvordan han skulle bruke programmet og han måtte lære reglene vi har på serveren vår. De skulle ta det litt rolig i starten, introdusere nye mennesker i et rolig tempo. Det gikk ganske bra, så lenge det ikke var for mange mennesker på en gang. Han var veldig interessert i alle fra forskjellige land og spurte og lærte. Så skulle spillet installeres, men det viste seg at datamaskinen ikke var sterk nok. Dette ble kjent for resten av gruppen, og alle ville hjelpe til hvis de hadde mulighet. Mange hadde deler til overs fra dataene sine og ville gjerne gi dem til han så han kunne oppgradere dataen sin og være med oss og spille. Jeg ble rørt da jeg så dette. Han takket nei til tilbudet og kjøpte seg en ny data.

Etter en stund forsvant han fra serveren vår. Jeg ble fortalt i ettertid at det var av den enkle grunn at han syntes vi spilte for raske spill, men grunnen til at jeg forteller denne historien er fordi jeg syns det er et fint eksempel på at et onlinesamfunn er inkluderende og behjelpelig i de aller fleste tilfellene.

Det finnes selvsagt negative sider av det å være online i spillverden også: mobbing, diskriminering og stygg ordbruk. Som online spiller selv ser og hører jeg dette flere ganger i uken, og det er ingen bestemt aldersgruppe som trakasserer andre spillere over nett. Jeg hører alt fra ungdommer til godt voksene mennesker rope og skrive skjellsord over chat, men er dette greit? Nei, det syns jeg ikke, jeg har tenkt mye over tema for dette er en del av spillverden jeg ikke liker.

Jeg har aldri syns det har vært noe koselig med hetsen man mottar i spillene, en ting er å få kommentarer slengt etter seg om hvor dårlig du spiller og at du burde avinstallere. Noe jeg syns er verre er kommentarer som går på etnisitet, kjønn og legning, og i flere tilfeller brukes som skjells ord for og henge ut spillere over nett. Jeg har selv sagt noen gloser over nette vis jeg skal være ærlig, ofte som en reaksjon på hva som har blitt sagt eller gjort mot meg i spillet.

Mitt spørsmål er om det er mulig å få en slutt på dette? Jeg starter i det stille med meg selv, jeg kan sitte og banne for meg selv og ingen trenger å høre det. For det er mitt valg å trykke på knappen som gjør at andre kan høre meg. I noen tilfeller har jeg også sagt i fra til dem jeg spiller med, for det er lett å glemme i stressende øyeblikk. Men det er noen ord jeg ikke kan ignorere og som fortjener å få en negativ reaksjon. Noe av de verste jeg hører er når folk bruker hudfarge eller seksuell legning som skjellsord. Dette er ord som egentlig ikke har en negativ betydning, men som får det når de brukes på denne måten.  Og i de fleste tilfeller når jeg korrigerer ved å informere om at det spiller vel ingen rolle hva slags seksuell legning eller hudfarge man har, og at slike ord ikke bruks som skjellsord. Dette hjelper i de aller fleste tilfeller. Jeg antar det er fordi jeg gjør noen  bevist på hva de sier og når man får tenkt seg om, innser man at det ikke er riktig å bruke disse ordene til å rakke ned på andre. Dette er mine tiltak men jeg er kun en person. Å gjøre flere bevisst på denne negativiteten i spillverden kan kanskje hjelpe til med å lage et enda sunnere og enda bedre onlinesamfunn.

Diskusjonen om spill er sunt leser man om støtt og stadig, Det er mange positive sier fra mitt synspunkt. Mange finner tilhørighet på nett og knytter vennskaps bånd med mennesker fra andre land og kulturer. Jeg er medlem av et nettsamfunn med 150-200 aktive medlemmer, av disse er vi to kvinner. Dette er en ekstremt skjev fordeling men vi jobber med saken for og jenve ut tallene, grunnen til den store forskjellen er jeg ikke helt sikker på. For denne gruppen mennesker som består av et godt flertall av menn. Har vist meg at i et spillsamfunn så stort er det ingen forskjell om du er mann eller kvinne. Jeg får samme respekten som alle mine med soldater.

Det å spille spill vil jeg helt klart si har vært med på og forme meg. Jeg sitter igjen med mye kunnskap om land og kulturer jeg ikke hadde kunne lært meg igjennom bøker. Engelskuttalen min ville ikke vært den samme hvis det ikke var for onlineverden, og hvor mye jeg har lært meg på den skriftlige biten er også enorm. Jeg elsker spill der man løser gåter som gjør at jeg må bruke hjernen så det knaker, hjernetrim har aldri skadet noen og er det de riktige spillene så er det et fint hjelpemiddel.


Spill har kommet for å bli og vi vil se flere generasjoner gamere etterhvert. Når jeg er gammel og grå håper jeg at mine barn er snille mot meg og installerer en PC til meg på gamlehjemmet sånn at jeg kan forsette og spille med vennene mine. For jeg har tenkt til å følge med og være med i utviklingen av et sunt onlinesamfunn så lenge jeg kan.

Dizzlepath:genie

Jeg kjøpte spillet Dixxlepath:genie på steam. I starten virket det nydlig, og avslappende. Etter og ha gått en stund skjønte jeg at jeg måtte gå rundt for å få med meg historien. Jeg vandret rundt og fikk flere brikker i historien, men plutselig var jeg der jeg hadde vært. På dette tidspunktet skjønte jeg ikke mye, eller jeg gjør ikke det enda.

I spillet kan jeg hoppe, gå, løpe noen steder og jeg skal finne en genie. Det har jeg skjønt av spillet. Om jeg kan anbefale dette spillet er jeg litt usikker på. Jeg hadde store forhåpninger, starten av nydelig. Etter og ha vandret rundt i den koselige verden i 42 minutter, ga jeg litt opp. For det var etter 42 minutter ute i spillet jeg var tilbake der jeg hadde vært før. Og med minimalt med hint om hvor jeg skulle gå, ga jeg opp. Og gi opp er vel aldri et godt alternativ, men med de spille minuttene hadde jeg ikke fått noen gnist for spillet. Jeg syns det var kjedelig og historien fenget ikke. Det jeg likte var verdenen rund meg, som jeg gikk lei av etter 10 min.

Vis noen har bedre erfaringer og vil dele sine tanker, kommenter gjerne.

Ikke min mest positive mening om et spill, men noen ganger må man bare være ærlig. 

 

Jakten på den perfekte magikarpen del 2

Jeg har tidligere skrevet om min jakt på den perfekte magikarp, denne jakten er så intens jeg måtte skrive en del 2. http://ingamename.blogg.no/1469383651_jakten_p_den_perfekte.html her er del 1.

Nå er jeg oppi 530 magikarp candy, jeg har møtt noen på min jakt mot den perfekte som fortjener å bli utviklet til en Garados. Demme jakten føles som denne jakten aldri får noen ende. Jeg kommer stadig et steg nærmere, litt høyere cp og iv for vær dag som går.

Det føles til tider som magikarpene på Tjuvholmen er i mot meg, selv en 10 cp kan hoppe ut av ballene og stikke av fra meg. Men nå ser jeg snart mål, en 148 magikarp ble i ballen.

Når jeg er kom hjem, jeg satt meg ned for og se om dette var den rette. Gikk inn for og sjekke iv kalkulatoren, den hadde gode verdier. Litt usikker på om jeg skal utvikle denne, eller fortsette min lange jakt.

I dette tempoet jeg fanger magikarps kan jeg egentlig utvikle denne, mens jeg leter etter en enda mer perfekt magikarp. 400 candys er tydelig vis ingen problem. 

From Dust


From dust er et spill jeg kjøpte for en stund tilbake, etter som jeg var desperat for plass på pc slettet jeg det. Denne ferie uken jeg har hatt nå satt jeg å så igjennom biblioteket mitt, det var lenge siden jeg hadde spilt spillet så jeg skulle gi det en ny sjanse.

From Dust handler om en primitiv stamme, de tilber noe som heter det Breathe. Det er som en gud over forskjellige elementer, Breathe kan flytte sand,lava og mye mer. Etter vært som man bygger landsbyer på totems som er rund på de forskjellige områdene får man spesielle evner som kan hjelpe deg og oppnå forskjellige ting. Man skal først og fremst utvide befolkningen, og spre vegetasjon over meste parten av brettene. Når man har tatt over alle tottems og sikret området er det på tide og sende en del av stammen til neste område. Det er når alt er fullført på brettet at man kan gå i gjennom døren som fører deg til det nye landet.

Kontrollene er enkle. du beveger deg enten med w,a,s,d eller med og bevege på musen, absorber elementer med venstre museknapp og slipp ut med høyre. for og zoome inn og ut skroller man bare muse hjulet, og snu kamera i en annen vinkel q og e. Enkelt spill enkelt og greit.

Jeg finner spillet for det meste avslappende, stammen roper om hjelp og jeg gjør veien til deres mål mulig. For det meste er det bare litt sand eller kanskje litt lava som skal til. Men stress kan jo selvsagt forekomme. Med naturens krefter som ikke alltid er på din side må du være på vakt å se et par skritt fram over. Det kan komme brann, flom og ja andre natur katastrofer. Så vær på vakt, jeg har fått meg noen overraskelser som ikke var positive.

Alt i alt liker jeg spillet. Det er litt som et puzzel men samtidig ikke fordi det er ingen fasit på hvordan det skal gjøres.

God mandag og spill å ha det gøy.

landsbyen jeg må vokte mot naturen.


Her blir jeg kalt på for og hjelpe dem videre på reisen.

, Drammen

Jeg spiller det meste, så lenge det er på dataen min. Det finnes noen unntak, noen mobil spill og noen spill på 3DS min. Velkommen til min verden steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits