desember 2016

Mitt spill år 2016

 

Nå er vi i slutten av 2016. Tradisjonen tro skal året oppsummeres, bra og dårlige opplevelser skal gås igjennom. Jeg skal kun ta for meg spill opplevelsene mine dette året. Disse meningene er kun mine, så ikke bli fornærmet vis du er totalt uenig.

Mange av spillene jeg har stor kost meg med i år kom ut enten 2015, eller tidligere. De nevner jeg nå siden det ikke kom ut i 2016. Dette er spill som jeg liker å spille, eller har fortsatt å spillet p.ga innholdet til spillet ble sluppet i 2016.

 • Arma 3 (kom ut 2013)
 • Cod 4 (kom ut 2007) Snart 10 år dette spillet nå.
 • Witcher 3 ( kom ut 2015)
 • Rainbow 6 siege (2015)

Dette er spill jeg har spilt mye i 2016. Som fortjener å bli nevnt p.ga alle spille timene jeg har lagt inn i disse spillene.

For å spille trenger man noe og spille på/med. Jeg bruker for det meste dataen min, har noen unntak som spilles på mobil eller 3DS. 2016 har ikke bare vært et bra år for utstyret mitt, ting har blitt ødelagt og oppgradert litt om hverandre.

Utstyr

Ned turer:

I Juli hadde vi flom i kjelleren vår. Dette resulterte i at begge spill dataene her i huste tok dukken. Med 45 cm vann flommene inn resulterte dette også i at ja, spillrommet var ødelagt også. Denne flomm nedturen fortsetter med at kjelleren fortsatt ikke er klar, å det skjer ikke før i 2017.

Opptur:

Oppturen dette året må ha vært den nye dataen min. Den ble kjøpt med pengene fra forsikringen og oppsparte penger. Igjennom året er det også vært mange andre oppgraderinger til dataen min. Skjerm, headset og tastatur er ting som hadde blitt slitt ut å trengte å erstattes.

På utstyrs opptur må vel min 3DS Nintendo XL også nevnes, den kjøpte jeg så jeg kunne spille Pokemon igjen.

Så dette var mitt syns på data utstyret 2016. Nå over til noe mye morsommere spillene.

I 2016 har jeg kjøpt og spilt så mange forskjellige spill. jeg tenkte å lage min personlige liste over nedturer og oppturer jeg har hatt dette året. Jeg må si at dette året har jeg hatt svært få nedturer i spillverden, det har vært for det meste positive opplevelser.

Beste DLC: Witcher 3 Blood and Wine helt klart. Denne DLC ga mye mer enn det mange andre spill ga meg på et helt spill. Det nye spill området var slående vakkert, pluss at historien var utrolig gøy å spille seg igjennom.

Beste krigs spill: Battlefield 1. Jeg kjøpte det egentlig fordi alle andre skulle kjøpe det, men spillet  vokste på meg å jeg elsker det. Det beste Battlefield spillet etter min mening.

Beste klikk og pek spill: Silence er en av de spillene som jeg har ventet lenge på i år. Det er det beste klikk og pek spillet jeg har spilt noen gang. Det er ikke det klassiske klikk og pek spillet, fordi det er en litt bedre flyt i spillet enn mange av de andre jeg har spilt. Jeg har ikke skrevet om dette spillet enda, årsaken er at jeg må spille gjennom det igjen for å se om historien endrer seg når jeg tar andre valg.

Morsomste spill å spille: Dishonored 2 er det morsomste spillet å spille, selv om jeg syns historien var kjedelig og forventet var det kjempe gøy og snike seg rundt å spillet det tilpasset min spiller stil.

Beste Mobil spillet: Pokemon Go er det beste mobil spillet syns jeg. Ikke bare har det fått meg til å løpe rundt  fram og tilbake til og fra jobb, men det har også gitt meg Pokemon gleden tilbake.

Mest avhengighets dannende mobil spill: Spillet som er mest avhengighets skapende er jeg som oftest irritert på, Candy crush Jelly. det er egentlig mer irritasjon en glede.

Beste 3DS spill: Her har jeg ikke så mange alternativer å velge i mellom, men jeg skriver det fortsatt ned. Pokemon Moon er utrolig gøy å spille. Det skiller seg ut fra de andre Pokemon spillene, noe som var godt å se at det ikke ble det samme som før.

Morsomste multiplayer spill: Jeg spiller mange spill i multiplayer, men man må begrense listen litt så jeg skal nevne kun 2. Overwatch og Division, to spill som er morsomme å spille med venner.

Mest skuffende innkjøp: Dark Souls 3.... Var bare ikke for meg.

Spillet som jeg ikke kom videre i å ga opp:  Vet ikke om det bare er meg, men noen ganger når et spill blir for vanskelig må man legge det fra seg en stund for så å sette i gang igjen senere. Dette året var det Quantum brake som ga meg så mye bry at jeg ga opp. Prøver igjen til neste år.

Spillet jeg likte som jeg ikke forventet jeg skulle: Jeg falt for et tilbud, men hadde liten tro på at det var for meg. Titanfall 2 ble kjøpt inn siden jeg fikk rabatt med rabatt på. Jeg Var skeptisk, men etter å ha spilt singel player delen var jeg ikke skeptisk mer. Jeg Prøvde meg senere på Multiplayer delen, det var ikke for meg.

Spillet som jeg syns var bra, men ikke klarte å bli dratt inn i historien: Farcry Primal syns jeg var gøy, eneste var språket som var problemet. Det kunne jeg ikke forså, å resulterte i at jeg ikke fikk helt med på historien.

Spillet som fikk tårene til å trille: Flaut nok så kan jeg grine av spill, men listen over hvem som har fått meg til å felle tårer er like vel ikke lang. I år var det 2 spill som har gjort det. Silence og Titanfall 2.

Silence er et fint, men samtidig et sørgelig spill. Historien traff noe inne i hjerteroten som resulterte i gråting, samboeren var bare super forvirret å skjønte ingen ting.

Titanfall 2 felt jeg på et øyeblikk noen tårer. Om Det vare fordi det var trist eller om jeg bare var veldig sliten og lett rørt vet jeg ikke. Men det skjedde.

Her er spill året 2016 for meg. Er det noe dere føler jeg har glemt så bare si i fra. Vis dere er helt uenige med listen min er jeg åpen for å høres deres mening.

Ha et god nytt år

Hilsen 1PARA Tinkerbell.

 

Romjuls salg på steam: The Walking Dead MichonneDette er en av spillene jeg har kjøpt fra steam salget som er i gang nå. Spillet koster egentlig 100 kr men er satt ned til bare 34 kr nå. Dette ser jeg som et kupp etter som jeg har fullført sesong 1 og 2, å jeg digget spillene.

Dette spillet er basert på Michonne sin historie, en karakter jeg digger i selve tv serien. Det å kunne spille meg igjennom bakgrunns historien syns jeg er mye morsommere en å lese den. Så det skal jeg i dag, spillet mitt nyeste spill.

Gleder meg masse til å sette i gang nå. Håper jeg klarer å ta gode valg, å komme meg igjennom spillet.

Ha en fin kveld alle sammen.

Hilsen 1PARA Tinkerbell

1 år med spillblogging

Det er faktisk ikke et år, det er 1 år og en dag for og være nøyaktig. Grunnen til at jeg husker nøyaktig når jeg satt i gang var at det var julaften i fjor jeg sa til mamma at jeg hadde en liten ide om å starte en spill blogg. Mamma syns dette var en god ide, og så ikke helt grunnen til at jeg måtte gruble noe mer over dette. Hvorfor ikke starte en og se hvordan det går.

Det er ganske så sant, det verste som kunne skjedd er at jeg ikke hadde klart å holde den gående. Jeg kunne miste motivasjon, da hadde bloggen bare blitt nedlagt.

Det skjedde tydelig vis ikke, jeg er her fortsatt. Jeg ser på meg selv som en aktiv blogger, og prøver å skrive så ofte jeg har noen tanker om noe i spill verden.

Så jeg antar at det var mamma som ga meg det siste dyttet. Desember 25 2015 gikk jeg på Google, tror søkeordet mitt var så enkelt som "lag din egen blogg". Der var blogg.no, det så enkelt og greit ut å passet for nybegynneren. Satt opp en blogg, så var jeg i gang.

Selv om det bare har vært et år med blogg, så har min reise mot bloggen vært litt lenger. For tanke prosessen og iden om det å starte en blogg har jeg hatt lenge. Jeg tror det kanskje har tatt 2 år før jeg turte å starte min egen blogg.

Tankene om en norsk skrevet blogg startet når jeg skulle skrive tekster og meldinger. Jeg blandet norsk og engelsk, å jeg trengte trening innen skriving. Som frisør skriver man ikke mye, jeg skriver for det meste i farge koder etter hva jeg har brukt på kunder. Når jeg kom hjem var det spille tiden som sto høyest, hvor jeg ikke skrev så mye da heller. Og vis jeg først skrev var det som regel på engelsk, jeg arrangerte kamper og skrev på 1PARA sitt forum. Så etter å ha innsett at jeg skrev mer Engelsk enn Norsk. Dette var hoved grunnlaget for det å starte opp en blogg, og vis man skal starte opp en blogg må man skrive om noe man virkelig liker.

Jeg har spilt spill siden jeg var liten, jeg er oppvokst med Nintendo maskiner i huset. Når jeg begynte og jobbe gikk mine første ferie penger stil en ordentlig spill pc. Ja, spill er en stor del av livet mitt som jeg har en haug med meninger om. Derfor ble dette tema for min blogg, spill og alt jeg føler er relatert til det i livet mitt.

Nå er jeg godt i gang med bloggen, men har fortsatt en lang vei å gå. Jeg trener og lærer mer om det å skrive vær eneste dag. Jeg føler selv at jeg ser forandringen i tekstene mine jo mer jeg skriver.

En annen ting bloggen har gjort er at den har fått øynene mine opp for forskjellige ting jeg kan være med på.

Jeg ble kontaktet angående en skrive konkurranse om spillverden, som jeg deltok i. Og jeg har vært på åpen diskusjon om hvordan formidle historier i spill. Disse to tingene er noe jeg aldri hadde funnet ut eksisterte vis jeg ikke hadde hatt bloggen.

Også funnet flere spill bloggere som jeg føler igjennom spillmagasinet.no. Spillmagasinet er et magasin, om spill. Enkelt og greit forklart. Det er flere bloggere som deler sine innlegg der daglig. Jeg deler også innleggene mine der, det er en fin måte og se andres blogg, men også bli sett selv.

Dette var mitt år med bloggen. Det har for det meste bare vært opptur for min del.

Takk til alle som har lest bloggen min og gitt meg tilbake meldinger

Ha en god kveld

Hilsen Jeanette-Helen

den siste måneden har jeg spilt fallout4. Et spill jeg lever meg inn i og jeg har forelsket meg i. Da passer det utrolig godt med en vault 111 genser. takk til min kjære som ga meg den til jul
deler det første bildet som ble lagt ut på bloggen.
 

 

 

Juleferie

Juleferien har endelig startet for meg også. Jeg skal bo hos pappa litt, så hos mamma. Gleder meg masse til og tilbringe tid med familien.

I dag starter jeg hos pappa, hvor vi skal feire jul med gaver og mat.

Vi har også skaffet oss et vakkert tre. Det er riktig nok ingen gran, men en furu. Det er mindre detaljer vi ikke bryr oss noe om .

Så nå får vi håpe roen senker seg, selv om jeg ikke har dataen min. Kjenner at jeg savner spilling allerede. Men koselige stunder gjør opp for det.

Pappa bor foresten på et sted hvor det er null Pokemon. Så det eneste spillet blir candy Crush jelly. Så blir savnet for stort har jeg muligheten til p kjefte på telefonen

Ønsker alle en god jul.

Hilsen Tinkerbell

Mine romjuls planer

I julen blir det mer fri en vanlig. Som mange andre gamere har jeg store planer om å henge med familien eller venner, samt få inn litt god kvalitets spille tid.

I år har jeg ingen spesielle spill titler for øye. Men jeg tenker som så at jeg skal se hva som plutselig fanger min oppmerksomhet.

Jeg har spart opp litt penger for jeg håper på et romjuls salg på steam som i fjor. Det er to ting jeg håper på. Steam har salg, og at steam ikke flipper helt ut som i fjor. For dere som ikke husker hva som skjedde i fjor, her er en påminnelse.

25 desember startet jule salget på steam. Det var små spill og noen av de store spillene var mye billig. Jeg som mange andre skulle ta nytte av alle tilbudene. Jeg hadde fått gave kort på steam i gave, som jeg var super klar for å cashe inn.

Jeg logget på steam, og begynte og scrolle nedover salgs siden. Jeg fant flere spill jeg skulle ha. Så skulle jeg gå til kassen, men det var noe som ikke stemte. Plutselig var steamen min på russisk. Kunne se ut som jeg var logget på en annens profil. Desperat i shopping modus prøvde jeg og restarte steam. Det hjalp overhode ikke.

Så surfet jeg på nett. Enkelt og greit, steam fungerte ikke som det skulle, da forskjellige profiler ble koblet sammen. Ventet da en dag ekstra, så var alt i orden.

Nok om det, dette blir glemt vis steam fungerer som det skal i år.

Så planene er klare men samtidig uklare på en gang. Det skal spilles, men hva som skal spilles er ikke helt sikkert enda.

Nå nærmer julen seg med storm skritt. Håper alle får en fin tid, uansett hva dere skal.

Ha en god kveld

Hilsen 1PARA Tinkerbell 

Når man vender tilbake som Divison agent

Fikk streng beskjed av de som jeg har spilt Divison med at spillet måtte installeres på dataen min. Etter at jeg fikk ny data har jeg ikke tatt meg tid til å laste ned dette spillet igjen, men nå var det tydelig vis på tide. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om( for en gangs skyld).

Etter noen enkle oppdrag for å komme meg inn i spillet igjen, syns gutta boys at det var på tide å dra meg med på de vanskeligere oppdragene. De hadde også mye å si om antrekket mitt i spillet og utstyret mitt. Dette holdt ikke mål for en 1PARA, så oppdraget gikk ut på å oppgradere meg.

Ingen ting av utstyr som var under 256 holdt mål, dette er tydelig vis det høyeste rang du kan få på alt utstyr. Så alt måtte kastes, slik at jeg hadde plass til alt det nye.

Når det kom til antrekket mitt klarte jeg å redde meg greit inn med å bytte det meste til sorte klær. Så gjorde vi et oppdrag hvor vi finn en utrolig kul jakke, den bestemte vi at vi alle skulle bruke. Men jeg måtte le, 3 menn som diskuterte ganske så lenge om hva jeg hadde på meg og hvordan jeg skulle se ut. Når vi endelig hadde kommet forbi denne delen var det på tide og fokusere på selve spillingen. Vårt mål var å hamstre utstyr.

Vi fullførte ganske så mange oppdrag, så mange at jeg mistet tellingen. Men det er et tegn på at det er et spill som er bra, når man spiller i flere timer uten å innse hvor mange timer som har gått. Når klokken ble 4 kastet vi inn håndkledet. Jeg tror vi spilte fra 9-4, så det sier jo litt om hvor morsomt vi hadde det.

Det jeg liker best med å spille med den gruppen jeg spilte med er at vi alle finner våre roller ganske fort, og kommunikasjonen er på topp.

Jeg hadde en super fredag/lørdag i Divison spillet. Gleder meg til å fortsette i dag. 

Pokemon Moon and Sun: De store endringene jeg liker

Pokemon Moon er et fantastisk spill, det tipper jeg Sun er også, men jeg har bare Moon. Det er ikke lenge siden jeg spilte Pokemon X. Så når jeg satt i gang med Moon var jeg redd for at det kom til og være en følelse av gjentagelse, men jeg kan med glede meddele at det ikke skjedde/skjer.

Spillet skiller seg ut fra de andre spillene jeg har spilt i Pokemon serien. Det er en del endringer som jeg likte utrolig godt, og som jeg tror kan få de som var lei av Pokemon seriens setup tilbake. Det er spesielt 3 ting jeg likte.

 1. Det er lettere og navigere seg rund, du får et lite flagg som hjelper deg å vise hvor du skal. Det kan komme til nytte vis man ikke leser dialogen ordentlig. Den som holder styr på hvor du skal er din Rotumdex. Din Pokedex er tatt over av en Pokemon, ja Rotum. Den er søt og grei, å hjelper deg på din ferd.
 2. Du slipper og lære dine Pokemon moves som surf, flye og rock smash. Det er deilig å slippe og bruke en av sine 4 plasser på disse movesene.  Du får en Pokemon Tilkaller. Den kaller rett og slett på en transport Pokemon. Etter hvert som du kommer i lenger i spillet får du flere du tan kalle på, med forskjellige egenskaper.
 3. De klassiske gymmene er Borte. Det er 4 øyer, alle øyene har sin øverste trener. Men for å få møte denne treneren må man igjennom en del tester, vinn disse å kota en Z krystall.

Z move er også kult, men jeg setter det ikke på listen min. Grunnen til det er så enkel som jeg DIGGER MEGA UTVIKLING!

Tilbake til Z Move. Ja du samler forskjellige krystaller i forskjellige typer som ild, vann, slåsstype osv. Noen krystaller er også til kun en Pokemon. Gi disse krystallene til en Pokemon som kan bruke krystallen. Så kan Pokemonen og du sammen bruke et kraftig angrep. Jeg dropper det ganske ofte da animasjonen tar alt for lang tid.

Så dette var mitt skryte innlegg om det nye Pokemon spillet 

Er det like gøy å åpne pokemon kort pakker nå som da jeg var liten ?

I dag var jeg i leke butikken, for å kjøpe gaver. Så gikk jeg forbi hyllen med pokemon kort, å minnene strømmet på.

Fra da jeg var liten å hadde en pakke klar til å åpnes i hånden. Da det kunne være glede eller nedtur inni den lille plast pakken.

Jeg bestemte meg for å kjøpe to pakker for å se. Prisen har helt klart økt, men nå begynner det kanskje å bli 16-17 år siden jeg kjøpte kort første gang.

Jeg kom hjem, jeg venter slik at jeg kunne kjenne litt på følelsen. Det var faktisk den samme følelsen, uten om at jeg har blitt litt mer tålmodig. Så var tiden inne til å åpne første pakke.

Jeg rev av plastikken, synet som møtte meg på første kort var til å le av. En magikarp, min gjenforening med min gamle hobby ble møtt av en magikarp. Etter og ha stirret oppgitt på kortet var det på tide å blad videre, så kom jubelen.

Et glinse kort, med min favoritt pokemon blastoise. Det var når jeg fant dette kortet at jeg viste at det var minst like gøy som før.

Pakke nr to var ikke like imponerende, men helt klart noe jeg får bruk for. Et glinse kort som var helt greit. Morsomme med denne pakken var 2 pikachu kort, den vanlige og surfe pikachu.

Så alt i alt er det, det samme som før. Nedtur og opptur, jeg koste meg stort å det ga mer smak.

Nå utforsker jeg online versjonen av kort spillet. Den skal sjekkes ut mer i morgen.

Ønsk meg lykke til videre.

Hilsen 1Para Tinkerbell

Pokemon go Jule event


Nå er det jul i Pokemon GO. Nå starter jakten på Pikachu med jule hatt på. Dette blir supert, vel og merke så lenge jeg finner den.

Jeg har som mange andre Pokemon fans ventet i spenning på hva som skjer i spillet i nær fremtid.

Pikachu og beby Pokemon står Listen over ting som skal fanges nå mot jul. Pichu og Togepi skal tydelig vis komme i egg, så ja der var enda et punkt på listen min.

Så ha en fin førjuls tid, la oss fange de alle.

Hilsen Morroklumpen

Pokemon go: vær oppmerksom etter ny oppdatering

Jeg som mange andre har lest om de nye oppdateringene. I dag var det på tide og laste ned, og tlf min varslet om stor nedlastning på 100 mb. Alt virket som det hadde blitt beskrevet at det skulle, så jeg er ganske så fornøyd nå.

Nå er det mulig og transfer flere Pokemon på enn gang, noe som er super deilig. Samtidig som dette er supert må man samtidig passe på. Det er så enkelt som hold på en Pokemon, og du kan begynne og markere hvem du skal transfere. du trykker på hvilken Pokemon som skal markeres, så finner du en transfer knapp nederst på skjermen.

Det jeg vil advare mot er og passe på å ikke trykk på transfer det du ikke ønsker, det skjedde med meg i dag. Jeg skulle se på en av mine Pokemon, SOM IKKE SKULLE TRANSFERES! jeg skulle trykke på den for å få opp profilen, så kom den rare nye markerings systemet som har kommet. Jeg var litt for kjapp og trykket på transfer. Fortvilelsen kom og min Electrobuzz var borte. Skulle gjerne ha sett meg selv fra avstand da, for jeg tror det ansiktet må ha vært ganske så morsomt.

Det var alt jeg ville si, pass på. Vær på vakt.

God helg og transfer safe

Hilsen Morroklumpen 

2 generasjon kommer til Pokemon Go

Det har svirret rykter om at 2 generasjon Pokemon er på vei i Pokemon Go. Det har til og med svirret mange rykter om når, tids linjen har vært ganske lang da den har strekt seg fra desember i år til august neste år. Ja, en tids linje på 8 måneder.

Videre info kommer tydelig vis på mandag, så far vi bare vente å se hva som skjer.

God kveld hilsen Morroklumpen 

Jeg bare måtte ha den.

Jule shoppingen er i gang, iverfall for meg. Nå har jeg handlet en del julegaver, utrolig at jeg har kommet i gang allerede. I dag var jeg i Oslo sentrum og så litt på gaver. Jeg endte som alltid opp på Arkaden sentere, som ligger nesten rett ved oslo s. Der ligger det en fin butikk som heter Neo Tokyo. Butikker tar for seg Japansk tegne serie, spill og mat. Mye morsomt man kan finne her, det jeg ofte faller for er det som er fra spill.

I dag var jeg på jakt etter jule gaver. Jeg fant selvsagt noen jule gaver, men så jeg noe som ropte på meg.Verdens søteste Eevee lue. Jeg klarte ikke å la den ligge igjen, sa først at den skulle gis bort i gave. Jeg satt på toget å hadde en diskusjon med meg selv, skal jeg gi den bort eller ha den selv? Nå er valgt tatt, den blir nok igjen for å varme hodet mitt.

Så årets julegave til meg selv er en Eevee lue. Den skal holde meg varm mens jeg er ute og spiller Pokemon Go, den kommer også sikkert til å indikere at jeg spiller Pokemon Go.

Gleder meg nå til å bruke min diskre lue ut. Syns selv den er ganske diskre, jeg har tros alt ingen brune luer, så fargen er diskre i det minste.

Ha en god tirsdag alle sammen.

Hilsen 1PARA Tinkerbell

Battlefield 1: Endelig fått egen server.

På onsdag satt vi opp en Battlefield 1 server. Det er godt å ha en server som vi kan alle samles på. I de tidligere Battlefield spillene har vi alltid hatt flere servere oppe, men nå har startet med kun en Conquest server.

Den ble satt opp på onsdag, trafikken var ikke super høy, men den har økt gjevt og trutt i helgen. Det som er best med egen server er at vi kan ha en et positivt miljø,  med god spill moral. Vi kontrollerer og gir advarsel, og mennesker som ikke oppfører seg etter våre regler er pent nødt til å finne et annet sted å spille.

Så alt i alt så er jeg super happy over ny server. Vis noen vil sjekke den ut så søk etter 1PARA på PC versjonen av spillet, så enkelt er det. 

Call of duty 4 (gamle versjonen): sesong start

I 1PARA har vi nå konkurrert i en liten liga i det første Call of duty 4 spillet. I går startet sesongen i går, det ga sommerfugler i magen.

Hvordan ligaen er satt opp:

 1. Vært lag har sitt hjemme brett, dette er brettet du skal spillet vis du er på hjemme bane. Så vi brukte lang tid på å velge et brett som passet for vårt lag.
 2. Vær uke får vi en motstander og et ukes brett utdelt. Dette er felles for alle, uansett om du er på hjemme bane eller borte bane.
 3. Det er noen begrensninger i hvilke våpen og utstyr vi kan ha. Det er kun lov med en sniper per lag er for eksempel en av reglene.
 4. Det er ikke så mange regler for spiller stil, men noen ting er veldig fy. Vi skal ikke bunny hoppe på noen som helt måte, heller ikke lov å skyte mens man er i luften. Selvsagt er det ikke lov å hacke heller, men det håper jeg dere alle skjønte.
 5. Alle spillere som deltar i en kamp må recorde campen. Noen ganger vil det bli tatt kontroll sjekk av tilfeldig spillere for å se om de har tatt opp kampen, og for å se på spiller stil
 6. Man spiller 2 brett som inneholder 14 runder. Mest poeng vinner brettet, men man kan også få uavgjort.

Dette er egentlig ganske greie regler, dette blir vår 7 sesong så dette er vi vant med.

I går var det sesong start, 1PARA mot HC. Vi var hjemme bane, noe som stresset meg litt, da jeg følte vi kunne trent mer på brette vårt.

Jeg gru gledet meg litt. Deilig og komme i gang igjen, men samtidig skummelt å vende tilbake til ligaen som vi ikke gjorde det så bra i fjor.

Men vi startet sesong med et pang. Vi vant begge brett, og 1PARA har nå selvtilliten på topp.

Enda en endring i Pokemon Go

I dag når jeg skrudde på Pokemon go var det triste saker. Ingen trackingsystem eller pokemon å se, men etter en restart av appen var Pokemonene tilbake, ikke bare det men jeg fikk meg en gledelig overraskelse.

Jeg har sett flere bilder fra spillere i utlandet som har bilder på trackingsystem sitt. Nå har vi endelig fått det også. Spillet bruker bildene av pokestopene, og det funker som det skal. Pokémons spawnet akkurat der de skulle.

Dette syns jeg er en positiv endring i spillet. Jeg begynte å bli mektig lei av å sirkulere som en tulling.

Så nå gleder jeg meg til fremtidig jakt.

Lykke til på jakten alle sammen.

Hilsen morroklumpen

, Drammen

spiller en del multiplayer krigs spill, men også singelplayer rollplay. og leauge of legends. er utdannet frisør men har fortsatt god tid til og få spilt en god del. mitt in game name er -1PARA-Tinkerbell. Spiller alle spill på datan min steam: =1PARA=TINKERBELL origin: -1PARA-TinkerBe LOL: cute pink fluffy på euwest uplay: Tink-1PARA- Pokemon Go: morroklumpen Er de forskjellige kontoene jeg har Er det noe du lurer på legg igjen in kommentar eller send en mail til Tingeling92@live.no

Kategorier

hits